Ψάχνουμε για μαλτεζάκι!!

kwstas itea

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2010
98
5
ιτεα φωκιδος
καλησπερα σε ολους τους φιλους του φορουμ!! πριν 2 μηνες η φιλη μας η ελενη εχασε το πληρες ημερων μαλτεζακι της μετα απο 15 χρονια αγαπης φροντιδας κ ομορφης συντροφιας. η σκυλιτσα της ηταν στειρωμενη κ δεν αποκτησε ποτε κουταβι. θα ηθελα λοιπον αν εχετε υποψην καποιον ελληνα υπευθυνο εκτροφεα να μου συστησετε μιας και δεν θελει να στραφει σε πετσοπ.. Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Και πολύ καλά έκανε που δεν απέκτησε ποτέ κουτάβι :)
Διάβασε εδώ το γιατί.

Απ'όσο ξέρω εκτροφέας μαλτεζ στην Ελλάδα δεν υπάρχει, αλλά δεν είμαι και σίγουρη.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν υπάρχει εκτροφέας maltese.

Διάβασε λίγο τα χαρακτηριστικά : maltse και μετέφερε της τα.

Ίσως αν θέλουν πάλι μαλτεζάκι να απευθυνόντουσαν στο εξωτερικό.
:)

Last edited:

kwstas itea

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2010
98
5
ιτεα φωκιδος
το ειχε φερει απο αφρικη, εκει εμενε μεχρι πριν 5 χρονια, κουταβι δεν εκανε γιατι ξερει απο σκυλακια και γι αυτο την στειρωσε, εχει βρει εκτροφεα στην ελλαδα αλλα δεν τον ξερουμε προσωπικα οποτε δεν προχωραμε, το φορουμ και τις γνωμες σας τις εμπιστευομαστε, θα περιμενουμε και θα δουμε.. αν μαθετε κατι παρακαλω ενημερωστε με, ευχαριστω και παλι. πετ σοπ και ιδιοκτητες αποκλειονται.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
δεν υπάρχει Εκτροφείο στην Ελλάδα
το ξαναλέω μήν τυχών δεν το είδατε πιο πάνω....

Ας ψαξει Ιταλία που είναι και κοντά και θεωρητικά είναι γειτονική χώρα της Μάλτας

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
το ειχε φερει απο αφρικη, εκει εμενε μεχρι πριν 5 χρονια, κουταβι δεν εκανε γιατι ξερει απο σκυλακια και γι αυτο την στειρωσε, εχει βρει εκτροφεα στην ελλαδα αλλα δεν τον ξερουμε προσωπικα οποτε δεν προχωραμε, το φορουμ και τις γνωμες σας τις εμπιστευομαστε, θα περιμενουμε και θα δουμε.. αν μαθετε κατι παρακαλω ενημερωστε με, ευχαριστω και παλι. πετ σοπ και ιδιοκτητες αποκλειονται.
Τον τελευταίο καιρο βλεπω όλο και περισσότερα ημίαιμα μαλτεζακια στις φιλοζωικές.
Αν δεν βρεί καποιον εκτροφεα που να την καλύπτει το "ριχνω" σαν ιδέα, αν θελεi να στραφεί προς τα εκεί :)

Εύχομαι να βρει αυτο που ψαχνει :)

Μάγκας

Active Member
20 Ιανουαρίου 2011
40
12
Αθήνα
Παιδιά καλημέρα!!!
Είμαι κ γω μία από αυτούς που θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα μαλτεζάκι!!
Έχω ξεκινήσει την έρευνα πρώτα εννοείται και έτσι ανακάλυψα το φορουμ κ έγινα μέλος γρήγορα!!
Πέρα της ερευνας όμως είναι πολύ ωραία τα θέματα που συζητάτε!!
Κ τώρα στο θέμα...
Διαβάζω ότι δεν υπάρχουν κατάλληλοι εκτροφείς στην Ελλάδα..
Μου έχουν πει για δύο, δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τους αναφέρω,οπότε κρατάω μια επιφύλαξη..Θα ήθελα όμως ειτε με κάποιο πμ να σας τους αναφέρω κ μου πείτε τη γνώμη σας...
Δυστυχώς έξω δεν μπορώ να πάω.. Κάνω μια αρχή να ενημερωθώ...
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Μάγκας

Active Member
20 Ιανουαρίου 2011
40
12
Αθήνα
Ευχαριστώ πολύ!!καλώς σας βρήκα!!
η μία ονομάζεται Μαίρη Νταγκίνη η οποία αναφέρει πως είναι εκτροφέας maltez και ο άλλος είναι στον Μαραθώνα .. Νώε λέγεται η πανσιον - εκτροφείο..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αναρωτιέμαι, αν μπαίνει κανένας στον κόπο να διαβάσει τα άπειρα προηγούμενα θέματα που υπάρχουν σ' αυτό το φόρουμ.
Χρησιμοποιήστε λίγο και αυτή την φουκαριάρα την αναζήτηση...