Ψάχνοντας εκπαιδευτή!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Μπαίνω γρήγορα γρήγορα στο θέμα, ψάχνω εκπαιδευτή που να τηρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις απαρέγκλητα και θα προτιμούσα αν κάποιος μου προτείνει έναν να μου αναφέρει κάποιους παράγοντες όπως: 1.Ηλικία και μέγεθος σκύλου κατα την εκπαίδευση-μικρόσωμη-μεσαία-μεγάλη φυλή 2.αν το σκυλί είχε κάποια προβληματική συμπεριφορά πριν και αν την "εξαφάνισε" τελείως ύστερα απο την εκπαίδευση 3.πόσες επαναλήψεις χρειαστήκατε και ποια ήταν η αμοιβή του εκπαιδευτή 4.τα μαθήματα γίνονταν στο δικό σας ή τον δικό του χώρο;
αυτό που ζητώ εγώ απο την εκπαιδευτή είναι να:
-χρησιμοποιεί την ανταμοιβή και την επανάληψη και να μην πλακώσει το σκυλι μου στο ξύλο και το ηλεκτρικό κολάρο(για το οποίο οι απόψεις μοιράζονται αλλά εγώ είμαι στο στρατόπεδο εκείνων που δε το θέλουν).

-βρίσκομαι παρούσα σε κάθε λεπτό της εκπαίδευσης

(εννοείται οτι δεν είμαι διαθετιμένη να αφήσω το σκύλο μου στον εκπαιδευτή άσχετα αν αυτό είναι για 2 ώρες ή για 2 εβδομάδες)

οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη:)

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Ψάχνω: Κάνω έρευνα για κάτι συγκεκριμένο, πραγματοποιώ αξιόπιστη έρευνα αγοράς για έναν εκπαιδευτή.
Ζητώ: Θέλω εναν εκπαιδευτή με αυτές τις προδιαγραφές και πόσο παίρνει.

Όταν έχεις πραγματική ανάγκη για κάτι το ψάχνεις. Δεν ζητάς με συνοπτικέ διαδικασίες, δεν κάνεις διαγωνισμό-πλειστηριασμό.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο άνθρωπος ψάχνει εκπαιδευτή για τον σκύλο του. Και θέλει συγκεκριμένα πράγματα από αυτόν τον εκπαιδευτή. Δεν καταλαβαίνω ακόμα που είναι η ένστασή σου? Και το οικονομικό μετράει, ιδίως τέτοιες εποχές....και ο τρόπος εκπάιδευσης, (έχουμε ακούσει πολλά ευτράπελα κατά καιρούς). Εγω θα ρώταγα κάτι άλλο. Αν μιλάμε για εκπαίδευση τσιουάουα....γιατί βλέπω τη φωτό του σκύλου....Και αν μιλάμε για αυτή τη φυλή....τότε τι συζητάει για πνίχτη??????????????

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Θα έπρεπε να είχες καταλάβει που είναι το σημείο αναφοράς μου.

Τελος πάντων, διαφορετική φιλοσοφία.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Vas γνώρισα έναν εκπαιδευτή τις προάλλες κι έκατσα λίγη ώρα να δω τη δουλειά του. Εκείνη τη στιγμή εκπαίδευε ένα ντόπερμαν κι ένα μπουλ. O συγκεκριμένος τηρούσε τα εξής: Το αφεντικό ήταν παρόν καθ' όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης και στην ουσία αυτό έκανε ό,τι πρέπει μετά τις υποδείξεις του εκπαιδευτή. Ο εκπαιδευτής δε χρησιμοποιούσε βία φυσικά, ούτε κάποιο ηλεκτρικό κολάρο ή πνίχτη.
Η εκπαίδευση γινόταν σε εξωτερικό χώρο, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να πας εσύ κοντά στο σπίτι του ή ερχεται αυτός στην περιοχή σου.

Για τα υπόλοιπα που ρωτάς, τιμές κτλ δεν έχω ιδέα, αλλά μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνό του και να ρωτήσεις ό,τι απορία έχεις.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :)
μαντώ αν θέλεις να μου στειλεις το τηλεφωνο με πμ θα με υποχρέωνες:)
ο εκπαιδευτής είναι για τον "μεγάλο" μικρό μου(5 μηνών βέλγικος ποιμενικός),
vasbar δεν έχω καταλάβει ακριβώς την ένστασή σου, θέλω κάποιος που να ξέρει και να έχει ίσως "δοκιμάσει" έναν εκπαιδευτή να μου προτείνει για να είμαι σίγουρη για το ποιόν του και το ζητώ εδώ γιατι ξέρω οτι θα βρω ανθρώπους που πάνω κάτω θα έχουν τα ίδια κριτήρια με εμένα(αναφερθέντα στο 1ο ποστ) και νοιάζονται για τα σκυλιά τους, αλλιώς θα έκανα μια αναζήτηση στο google και θα τελείωνε το θέμα
φιλικά.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Δεν αναφέρεις κάτι πολύ βασικό, την περιοχή!

Κατά τα άλλα συμφωνώ κι εγώ ότι πρόκειται για θέμα που θέλει προσωπική έρευνα. Ότι και να σου πει ο καθένας, ο εκπαιδευτής πρέπει να ταιριάζει σε σένα και τον σκύλο σου.
Προσωπικά θα δεχόμουν απευθείας σύσταση μόνο από άνθρωπο που γνωρίζω καλά και έχουμε μιλήσει πολύ για θέματα σκυλιών ώστε να ξέρω ότι έχει παρόμοια κριτήρια με εμένα. Και πάλι αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Μπορεί να υπάρχουν 100 άνθρωποι που μπορούν εκπαιδεύσουν τον σκύλο σου, όμως λίγοι από αυτούς θα ταιριάζουν σε σένα.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Λογικά, ζητώντας τη γνώμη μας, εφόσον λέμε ότι υπάρχει ένα dog forum αποτελούμενο από ανθρώπους που έχουν κάποιες παραπάνω γνώσεις και εμπειρίες από σκυλιά, θα προτείνουμε παραπάνω από έναν εκπαιδευτή στη κοπέλα και μετά η ίδια θα μιλήσει με όλους και θα δει ποιος της κάνει. Το βρίσκω πολύ φυσιολογικό να ζητάει πληροφορίες από εμάς εδώ μέσα παρά από το google...Φαντάζομαι ότι ενδιαφέρεσαι για τη βασική υπακοή. Εγω προσωπικά 'έχω συνεργαστεί στην εκπάιδευση των σκύλων μου με τον Νίκο Ιωαννίδη, τον Γιάννη Απόκοτο και τη Σαντρίνα. Και με τους 3 είμαι πολύ ευχαριστημένη και κινούνται στην ίδια φιλοσοφία με μένα. Εκπαίδευση μαζί με τον ιδιοκτήτη, θετική εκπαίδευση κλπ.

Andi

New Member
22 Απριλίου 2012
1
0
Καλησπέρα!!!Εχω ενα ημιαιμο σκυλακι και ειμαστε σε φάση που ακολουθεί εκπαιδευση...
Η ηλικια εκπαιδευσης συνηθως ξεκινάει απο 6-7 μηνων εως 18...ειναι οι πιο καταλληλες ηλικίες εκπαιδευσης!Το μεγεθος δε παιζει πολυ ρόλο απλα ενα πιο μικρόσωμο σκυλάκι κατα τη προσωπική μου αποψη το ελεγχεις λίγο πιο εύκολα απο ένα μεγαλοσωμο!Το σκυλακι μου ειχε ενα θεμα..μυριζε συνεχώς κάτω και ποτέ δε σήκωνε κεφάλι, απο τις πρώτες βδομάδες άρχισε να το μειώνει...Μερικά σκυλία (που εχω δει στον εκπαιδευτη) δε τα πήγαιναν καλα με κάποια αλλα σκυλία η' και με όλα, κι ομως ακομά και πριν το τέλος της εκπαιδευσης άλλαξαν συμπεριφορά και μειώθηκε η επιθετικότητα...Ο εκπαιδευτης μου, για βασική εκπαιδευση θα σου πω,μου πρότεινε 4 μήνες απο τρεις φορες τη βδομάδα με εμένα μαζι (να εκπαιδευόμαι κ εγω για να χειριζομαι τον σκύλο μου ευκολότερα)...μετα στις επαναλήψεις θα πήγαινα μονο 2 φορες...το θετικό ειναι οτι κάνεις και ομαδικά μαθήματα πολυ σημαντικά για την εκπαιδευση του σκύλου (πράγμα που σε άλλους εκπαιδευτες δε το είδα)!Τα μαθήματα γίνονται και στη σχολή και σπίτι όπυ επιλέξεις εσυ βασικα!αλλα θα σου πρότεινα στη σχολή καλύτερα!Οι τιμές ειναι πολυ καλές, για 4 μήνες, 3 φορες τη βδομάδα,περίπου 600...με 650...χωρίς βια, με ιδιαίτερη αγάπη και προσοχή...Εγω προσωπικά ειμαι πολυ ευχαριστημένη...η σχολη λέγεται smart dog...τηλ. 2102401397 διευθυνση Αχαρναι σποραδων 3...Ελπιζω να σε βοήθησα!!!Κλαη επιτυχία!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97