Μπαίνω γρήγορα γρήγορα στο θέμα, ψάχνω εκπαιδευτή που να τηρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις απαρέγκλητα και θα προτιμούσα αν κάποιος μου προτείνει έναν να μου αναφέρει κάποιους παράγοντες όπως: 1.Ηλικία και μέγεθος σκύλου κατα την εκπαίδευση-μικρόσωμη-μεσαία-μεγάλη φυλή 2.αν το σκυλί είχε κάποια προβληματική συμπεριφορά πριν και αν την "εξαφάνισε" τελείως ύστερα απο την εκπαίδευση 3.πόσες επαναλήψεις χρειαστήκατε και ποια ήταν η αμοιβή του εκπαιδευτή 4.τα μαθήματα γίνονταν στο δικό σας ή τον δικό του χώρο;
αυτό που ζητώ εγώ απο την εκπαιδευτή είναι να:
-χρησιμοποιεί την ανταμοιβή και την επανάληψη και να μην πλακώσει το σκυλι μου στο ξύλο και το ηλεκτρικό κολάρο(για το οποίο οι απόψεις μοιράζονται αλλά εγώ είμαι στο στρατόπεδο εκείνων που δε το θέλουν).
-βρίσκομαι παρούσα σε κάθε λεπτό της εκπαίδευσης
(εννοείται οτι δεν είμαι διαθετιμένη να αφήσω το σκύλο μου στον εκπαιδευτή άσχετα αν αυτό είναι για 2 ώρες ή για 2 εβδομάδες)
οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη
αυτό που ζητώ εγώ απο την εκπαιδευτή είναι να:
-χρησιμοποιεί την ανταμοιβή και την επανάληψη και να μην πλακώσει το σκυλι μου στο ξύλο και το ηλεκτρικό κολάρο(για το οποίο οι απόψεις μοιράζονται αλλά εγώ είμαι στο στρατόπεδο εκείνων που δε το θέλουν).
-βρίσκομαι παρούσα σε κάθε λεπτό της εκπαίδευσης
(εννοείται οτι δεν είμαι διαθετιμένη να αφήσω το σκύλο μου στον εκπαιδευτή άσχετα αν αυτό είναι για 2 ώρες ή για 2 εβδομάδες)
οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη