Χρειαζομαι συμβουλες παλι παρακαλω !

Moby

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
68
0
Βολος
Κ ξανα εδω....
Εχουμε καποια θεματακια με τον φιρφιρικο μου
1.Εχουμε ξεκινησει βολτες εδω κ 2 βδομαδες αλλα ακομα δεν κανουμε κακακια κ τσισακια εξω αλλα οταν γυριζουμε σπιτι στο σημειο μας. Ειναι φυσιολογικο ? Πως μπορω να τον μαθω να τα κανει εξω?
2. Εγω δεν πηρα σκυλι πηρα την σκουπα hoover με αυτια κοκερ. Ρουφαει τα παντα απο κατω... κ καλα το πρωι βλεπω τι βαζει στο στομα του κ προσπαθω να τον προλαβαινω ή του τα βγαζω (οχι παντα) το βραδυ δυσκολα τα πραγματα. Καμια λυση γι αυτο ?? Σκεφτηκα (μπορει να πω κ κοτσανα) να του βαλω φιμοτρο γιατι ειλικρινα φοβαμαι μηπως φαει κατι που δεν πρεπει. αν κ δεν μου πολυαρεσει αυτη η ιδεα...τιποτα αλλο ?
3. Εκπαιδευση να τον αρχισω απο τωρα που ειναι 3.5 μηνων ή να περιμενω μεχρι να γινει 6 ? διαβαζω κ ακουω διαφορα κ εχω μπερδευτει
Ευχαριστω κ παλι :)

Moby

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
68
0
Βολος
Ευχαριστω xotikouli για τα links...αυτο με την σκουπα μου ειχε ξεφυγει κ η αληθεια ειναι οτι απο την μια "ανακουφιστηκα" που δεν ειμαι η μονη αλλα απο την αλλη αγχωθηκα περισσοτερο με τους κινδυνους κ πως τελικα να το κοψω. Θα προσπαθησω να εφαρμοσω τους τροπους αυτους κ ο Θεος βοηθος.
Σχετικα ομως με την τουαλετα ισως δεν διευκρινησα καποια πραγματα. Το σκυλι αυτη την στιγμη εχει ενα συγκεκριμενο χωρο στην βεραντα που, οταν ειναι στα καλα του κ δεν εχει νευρα, κανει την αναγκη του εκει. Δεν μ ενοχλει τοσο που συνεχιζει να τα κανει εκει οσο το κατα ποσο ειναι φυσιολογικο να μην τα κανει εξω. Π.χ. Χτες φυγαμε απο το σπιτι γυρω στις 3 ωρες, πηγαμε σε ενα κτημα επαιζε, κυλιοταν κλπ αλλα δεν εκανε καμια του αναγκη. Ειναι καλο αυτο ? μηπως θελει παραπανω χρονο ? μηπως δεν κανω κατι εγω καλα ? Οταν βγαινουμε βολτα δεν του λεω τσισα ή κακα, μηπως ειναι λαθος αυτο ? ή να τον αφησω να ακολουθησει την φυση του ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Θέλει τον χρόνο του.
Θα έρθει η ώρα που θα τα κάνει όλα, όπου και όποτε πρέπει.
Να συνεχίσετε σταθερά και συστηματικά τις βόλτες και κάποια στιγμή θα κάνει τον σωστό συνειρμό.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97