Χρειάζομαι τις συμβουλές σας

pit pit

New Member
26 Μαρτίου 2012
2
0
μολις απεκτησα τον πρωτο μου σκυλο!!
μου χαρισαν ενα english staffordshire bull terrier κουταβι!!δεν ξερω πολλα για την ρατσα διαβασα ομως οτι θελουν προσοχη και εκπαιδευση!!
θελω πληροφοριες σχετικα με τον χαρακτηρα τους!!οταν μεγαλωσει υπαρχει περιπτωση να γινει επιθετικος ή επικινδυνος για τους αλλους ανθρωπους ή τους ιδιοκτητες του?πως να το χειριστω?σαν σκυλια πως ειναι με τους αλλους ανθρωπους γενικοτερα?θελω να ξερω αν μεγαλωνοντας θα ειναι ασφαλες οταν βγαινει βολτα ωστε να μην εχω προβληματα!!
ευχαριστω εκ των προτερων!!

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
πολλα χαδια οσο ειναι κουταβι,πολλες βολτες και επαφη με κοσμο
και φυσικα βοηθεια απο καποιον εκπαιδευτη

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Κοινονικοποίηση με ανθρώπους και ασφαλή σκυλιά για σωστές και θετικές εμπειρίες, κοινωνικοποίηση με πολλές και διαφορετικές καταστάσεις για να εξοικιωθεί.... εάν το κουτάβι είναι μικρότερο των 2 μηνών πίσω στη μάνα του και τα αδέλφια του μέχρι να τους φτάσει, θα παίξει μεγάλο ρόλο η πρόωρη αποχώρηση σε αυτό που σε απασχολεί....
Πολύ διάβασμα για τη φυλή από σωστές πηγές για να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις και πολύ διάβασμα σε συνδυασμό με βοήθεια από κάποιον ειδικό στις συμπεριφορές σκύλων για να ξέρεις πως να το χειριστείς.

Όλα τα σκυλιά είναι ασφαλή να βγαίνουν βόλτα αρκεί να έχει κάνει σωστή δουλειά ο ιδιοκτήτης.

Λίγο επιπολαιο όμως να πάρεις μία δυναμική φυλή χωρίς να έχεις ιδέα για αυτή και τι θα αντιμετωπίσεις... φιλικά πάντα! :)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Kαλως ηρθες. Να χαιρεσαι το νεο σου σκυλακι. Γραφεις οτι σου το χαρισανε. Πες μας την ιστορια και αν μπορεις ανεβασε και καμια φωτογραφια να το δουμε. Θα ηθελα μαθω ακριβως την ηλικα, και αν ειναι αρσενικο ή θηλυκο.

Για αρχη και σε σχεση με αυτα που ρωτησες, δες εδω:
Καλός ιδιοκτήτης «δυναμικού» σκύλου : Staffordshire Bull Terriers in Greece

Επισης ολα οσα πρεπει να γνωριζεις αρχικα, σε αυτο το site:
Staffordshire Bull Terriers in Greece

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Οτι σκυλί και να έχεις , απο πιτ μπουλ μέχρι κανίς,4 ειναι τα μυστικά.
Αγάπη, ενημέρωση, εκπαιδευση, κοινωνικοποίηση απο μωρο και με ανθρώπους και με ζώα.
Αν ενημερωθεις σωστά και έχεις υπομονή εγώ δεν πιστευω προσωπικά οτι υπαρχουν σκυλιά για πρωτάρηδες ή για έμπειρους. Απο αυτά που βλέπω θεωρώ πιο δυσκολα τα γκριφον απο τις λεγόμενες δυσκολες φυλές.
Να σου ζήσει το σκυλάκι σου!

Last edited:

pit pit

New Member
26 Μαρτίου 2012
2
0
Καλησπερα και παλι!!ναι μου το εφεραν ως δωρο και μας εκλεψε την καρδια!!
το πηγα στον κτηνιατρο!!απο οτι λεει στο βιβλιαριο του απο εκει οπου το αγορασαν εχει κανει και τα πρωτα του εμβολια!!ειναι 3 μηνων (οπου να ναι τα κλεινουμε) και ειναι αρσενικος!!ο κτηνιατρος μου ειπε καποια βασικα πραγματα αλλα σαφως πρεπει να μιλησω και με εκπαιδευτη!!φωτογραφιες θα ανεβασω συντομα!!μενω σε διαμερισμα αλα θα φροντισουμε μολις μας δωσει ο γιατρος το οκ να ξεκινησουμε βολτες και φυσικα και εκπαιδευση αν και τα εξοδα ειναι πολλα!!αν το ειχα παρει εγω σιγουρα θα ειχα ψαξει περισσοτερο!!ξερω οτι εχει τσιπακι οτι ειναι καθαροαιμος και υγιεστατος και οτι θελει ολη την ωρα να μας γλειφει και να παιζει!!καποιες ωρες μπορει να μενει μονος του αλλα φροντιζουμε να ναι οσο το δυνατον πιο λιγες!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97