Χρειάζομαι βοήθεια!

maria_p

Member
11 Μαϊου 2013
7
0
Παιδιά καλησπέρα.Χρειάζομαι τη βοηθειά σας.Ο Πάρης μου είναι τώρα 11 μηνών,τον βρήκα 2 μηνών στο δρόμο και τον μάζεψα.Μη έχοντας άλλη φορά εμπειρία από σκυλιά,προσπάθησα με τις συμβουλές σας και με θετική εκπαίδευση να τον κάνω να μάθει από μένα κ να αλλάξω τη γνώμη όλων που μου έλεγαν πόσο δύσκολο σκυλί είναι.Εμάθε πολύ γρήγορα τις βασικές εντολές και από τον πρώτο μήνα το θέμα της τουαλέτας.Είχε όμως ένα θέμα αν είχε κάτι ή του ζητούσες να κάνει κατι που δεν ήθελε σου γρύλιζε και δάγκωνε δάγκωνε άσχημα δυστηχώς.Σιγά σιγά το περιόρισε αλλά δεν το απέβαλλε πλήρως.Ωστόσο τον τελευταίο μήνα όταν τον μάλωσα 3 φορά χτες πήγε και μου λέρωσε το κρεββάτι και μετά το σπίτι που είχε να το κάνει από κουτάβι και σήμερα πάλι.Δεν ξέρω τι να κάνω για ποιό λόγο το κάνει?Τον μάλωσα και αμέσως να μου γρυλλίσει.Χρήματα για εκπαιδευτή δεν έχω αλλά έχω αρκετή υπομονή να προσπαθήσω να διορθώσω το πρόβλημα φτάνει να ξέρω τι να κάνω.

maria_p

Member
11 Μαϊου 2013
7
0
Το έκανε όταν ήμουν στο σπίτι και τισ 3 φορές.Πήγε στο δωμάτιο ανέβηκε στο κρεββάτι ενώ δεν ανεβαίνει ποτέ και λέρωσε και σήμερα την ώρα που πήγα να του βάλω το λουρί για βόλτα μπροστά μου πάλι τα ίδια.Δεν μπορώ να καταλάβω τέτοιες συμπεριφορές δεν είχαμε όταν ήταν κουτάβι κ κρατιόταν μέχρι να βγεί βόλτα κ τώρα...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μα δεν ειναι οτι δεν κρατιέται... απλά ΔΗΛΩΝΕΙ κατι με αυτή του τη συμπεριφορά.
Εμένα πχ την τελευταία φορά που το εκανε ήταν 8 μηνων και της ερχόταν οιστρος....
Εσύ με αρσενικό βεβαια δεν εχεις τετοιο θέμα, αλλά μηπως διανύει περιοδο φόβου? (νομιζω περνούν 3 αλλά δεν θυμάμαι σε ποια ηλικία την καθεμία περιοδο)

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Και μένα μετά από μια απαγόρευση που του είχα επιβάλλει είχε πάει μέσα στο δωμάτιο και μετά από 1-2 ώρες άκουγα γάβγισμα του τύπου έλα να δεις φίλε με ποιόν έχεις να κάνεις... Όντως είχε κστουρησει το μαξιλάρι μου :p

Σε ηλικία 6 μηνών που μόνο έξω τα έκανε...