Χρήστος από Δράμα [πληροφορίες για boxer]

giabritsos

Member
11 Δεκεμβρίου 2011
6
0
Γεια σε ολους ,ειμαι απο δραμα και μπηκα στο φορουμ για να διαβασω και να μαθω για σκυλια πριν παρω σκυλι
Στα σχεδια μιυ ειναι να παρω ενα γερμανικο boxer αλλα μεχρι τοτε θελω βα εχω μαθει βασικα πραγμΤα για τα σκυλια
Οτι συμβουλες εχετε ειναι καλοδεχουμενες

Sent from my iPhone using ΠΟΔΟΤΑΛΚ

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
καλως ηρθες
διαβασε πρωτα τον σωστο τροπο αποκτησης καθαροαιμου
επισης μπορεις να διαβασεις εδω μεσα για την φυλη που σε ενδιαφερει για να δεις και αν οντως σου ταιριαζει

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες και καλό ψάξιμο.
Εδώ μέσα θα βρεις χιλιάδες θέματα που πρέπει να διαβάσεις για να είσαι σωστά προετειμασμένος όταν θα αποκτήσεις τον σκύλο σου.
Καλό διάβασμα!!!

x.o.

Member
26 Σεπτεμβρίου 2010
16
0
Δράμα - Αθήνα
Αν σκέφτεσαι να υιοθετήσεις κάποιο ημίαιμο πλασματάκι,. στη Δράμα υπάρχουν, από όσο ξέρω, δύο αξιολογες ομάδες οι "φίλοι των ζώων Δράμας" που έχουν και σελιδα στο φατσοβιβλίο (facebook) και η "φιλοζωική εταιρεια Δράμας" . Επίσης υπάρχει Δημοτικό Κυνοκομείο. Μία μικρή αναζ'ητηση στο Google και θα τους βρε'ίς, εφ όσον βέβαια θέλεις και μπορείς να προσφέρεις σε ένα πλάσμα τη ζωή που του αξίζει.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες. Οταν αρχισεις να ψαχνεις θα βρεις και εναν εκτροφεα εδω μεσα τον George K, ο οποιος μπορει να σε κατατοπισει και να σε βοηθησει οσον αφορα τα μποξερ.

Υ.Γ. Το Tapatalk δεν εκανε δουλεια, και εβαλες το ΠΟΔΟΤΑΛΚ; :p

giabritsos

Member
11 Δεκεμβρίου 2011
6
0
Παιδια θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει και κανενα καλο βιβλιο γενικο η ακομα καλυτερα οσον αφορα τα boxer που να με βοηθησει πριν το παρω αλλα και για μετα οταν θα το παρω να ξερω τι πρεπει να κανω καθε χρονικη περιοδο

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
Καλως ηλθες!!! Μποξερ ε? φοβερα σκυλια, ειναι μια απ τις αγαπημενες μου ρατσες! εδω θα βρεις παρα πολυ υλικο, για οποιαδηποτε απορια σου!
Τωρα σχετικα με τα βιβλια,εγω αυτο που χρησιμοποιω και ειναι η "βιβλος" μου, και το προτεινω ανεπιφυλακτα ειναι το "η τελεια εκπαιδευση" της Gwen Bailey. Ειναι ενα φοβερο βιβλιο που σου εξηγει ΤΑ ΠΑΝΤΑ , απ τη στιγμη που θα παρεις το κουταβι σου, απ την πρωτη μερα δλδ. Πιστεψε με. θα σε βοηθησει παρα πολυ!
και φυσικα, πολυ διαβασμα εδω στο φορουμ!!!

giabritsos

Member
11 Δεκεμβρίου 2011
6
0
Ευχαριστω πολυ θα το αναζητησω το βιβλιο....και αλλες γνωμες ειναι δεκτες

giabritsos

Member
11 Δεκεμβρίου 2011
6
0
Τελεια....αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια απο αγορα απο εκτροφειο στην θεσσαλονικη ας μου στειλει εδω η πμ

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Καλησπέρα Χρήστο,
Η ελληνική βιβλιογραφία είναι μάλλον φτωχή, αν όμως έχεις τη δυνατότητα ανάγνωσης αγγλικής, γερμανικής ή έστω ιταλικής, θα έχεις κάποιες πολύ καλές επιλογές. Επίσης υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες με εξαιρετικό υλικό, γραπτό και οπτικό σχετικά με θέματα μορφολογίας, εξέλιξης της φυλής και συγκριτικής ανάλυσης.

Θα σου πρότεινα πριν απο οτιδήποτε άλλο, να αφιερώσεις χρόνο μελέτης της ιστορίας της φυλής, της εξέλιξης της, καθώς και την μελέτη αξιόλογων εκπροσώπων. Όσο το μάτι μας μαθαίνει να βλέπει το σωστό, τόσο μας εντυπώνεται η σωστή εικόνα.