Χιόνι-βόλτα

kostas_m

Member
24 Ιανουαρίου 2012
17
0
καλημερα.θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι καλο να βγαλω βολτα το 8μηνο σκυλακι μου με τις καιρικες συνθηκες που επικρατουν.εξω εχει 40 ποντους χιονι και θα αργησουν να καθαρισουν τους δρομους στην περιοχη που βρισκομε(επαρχια).μηπως θα εχει κρυοπαγηματα το μικροσωμο σκυλακι μου υστερα απο την βολτα?δεν ειναι οτι κανει τρομερο κρυο απλα η βολτα στο χιονι ειναι ενα θεμα.δε ξερω αν ειναι τραγικα αυτα που γραφω αλλα καλυτερα να ρωτησω παρα να βρεθω προ εκπληξεως αργοτερα

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Kαλημέρα,και εδώ τα ίδια! Εμένα παρόλο που δεν είναι μικρόσωμα δεν ψίνομαι να τα βγάλω σήμερα...Τα μικρόσωμα κρυωνουν και πιο πολύ

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Βγαλτο μονο για τις αναγκες του και μετα μεσα παλι... Κρυοπαγηματα για να παθει πρεπει να το εχεις εξω για ωρες....Και με πολλους μειον.. Μη φρικαρεις δε θα παθει κατι

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Βγαλε τον σκυλο εξω , πηγαινε και εσυ μαζι του και ριξτε και καμια κολοτουμπα για μας,που δεν εχουμε χιονι στην πορτα μας!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Βγαλε τον σκυλο εξω , πηγαινε και εσυ μαζι του και ριξτε και καμια κολοτουμπα για μας,που δεν εχουμε χιονι στην πορτα μας!
προβλέπω σκηνές απείρου κάλους με εσένα κι εμένα σε χειμωνιάτικο καταφύγιο να με τραβάς απ' τα ποδάρια να βγω έξω :D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ