Χειμερινό κολύμπι

Manos(Ivan GSD)

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
212
0
Γεια σας . Ήθελα να ρωτήσω , κάνει καλό το χειμερινό κολύμπι στον σκύλο ? Αν ναι , τι προφυλάξεις πρέπει να παίρνω ? Μετά το μπάνιο πρέπει να στεγνώσει με πετσέτες και να μείνει σε ζεστό χώρο ?

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ναι κ στα 2 τελευταία.
Θέλει προσοχή θα έλεγα, αλλά είναι κ ανάλογα του πώς είναι ο σκύλος σου.
Εχω δει Γκόλντεν Ριτρίβερ να πέφτει στην μαρίνα της Πάτρας Φλεβάρη μήνα, να βγαίνει, να τινάζεται κ να φεύγει κύριος, αλλά έχω δει κ κοκεράκι να βγαίνει από τη θάλασσα τον Ιούλιο κ να τρέμει σαν το ψάρι.

Γτ ρωτάς? Θα κάνεις εσύ κ θες παρέα? :D

Manos(Ivan GSD)

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
212
0
Βασικά απρόσμενα πήγαμε βόλτα στην θάλασσα σήμερα μιας και είχε ωραία μέρα και είδα άπλετο χώρο και καθόλου κόσμο και μπήκα στον πειρασμό να τον αφήσω ελεύθερο . Ε , το αποτέλεσμα ήταν να βουτήξει , να βγει έξω , να τιναχτεί (όπως είπες) και να τρέχει πάνω κάτω . Ε και έτσι όπως τον είδα μου φάνηκε πως του άρεσε πάρα πολύ ... Φυσικά μετά τον στέγνωσα και τον άφησα στο αμάξι με το air-condition

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
ενα καλο σκουπισμα και σε ζεστο χωρο μετα , κι ολα οκ. Κι εμεις πηγαμε θαλασσα προχτες, μπηκε, τιναχτηκε, κι ετρεχε πανω κατω. Αν δε εχει και ηλιο, ακομα καλυτερα. προσοχη καλο σκουπισμα γυρω απο την ουρα

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εμείς κάνουμε κανονικά μπάνιο το χειμώνα, απλώς κοιτάω να'χει ήλιο κ παίρνω κ την πετσέτα της.
Σπίτι την ξεπλένω κ την ξανασκουπίζω and that's all.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ξέρετε από ποια ηλικία μπορούμε να τα αφήσουμε να κάνουν μπάνιο τον χειμώνα;
Τα κουτάβια (4 μηνών) φαντάζομαι ότι δεν ενδείκνυται με τόσο κρύο ε?
Θα σε γελάσω... Θα έλεγα όχι, αλλά ένα κουτάβι Νιούφι ας πούμε, πώς να το συγκρατήσεις? Κ δν εννοώ από άποψη δύναμης...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ναι κ στα 2 τελευταία.
Θέλει προσοχή θα έλεγα, αλλά είναι κ ανάλογα του πώς είναι ο σκύλος σου.
Εχω δει Γκόλντεν Ριτρίβερ να πέφτει στην μαρίνα της Πάτρας Φλεβάρη μήνα, να βγαίνει, να τινάζεται κ να φεύγει κύριος, αλλά έχω δει κ κοκεράκι να βγαίνει από τη θάλασσα τον Ιούλιο κ να τρέμει σαν το ψάρι.

Γτ ρωτάς? Θα κάνεις εσύ κ θες παρέα? :D
Μουφα κοκερ-ακι ηταν:p
το χοντροφτιαγμενο σωστο κοκερ με τις χοντρες πατουσες και το compact γεματο μυες σωμα δεν μασαει...:p
αρκετα ομως με τα κοκερ.

μες το καταχειμωνο μια χαρα αν θελει ο σκυλος και το τραβαει η ορεξη του μπορει να κολυμπησει. Εγω μετα τη σκουπιζω πολυ καλα αλλα οχι με τις ωρες εκτος....στο αμαξι και με ενα ειδικο φλις που απορροφα την υγρασια....

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Θα σε γελάσω... Θα έλεγα όχι, αλλά ένα κουτάβι Νιούφι ας πούμε, πώς να το συγκρατήσεις? Κ δν εννοώ από άποψη δύναμης...
Δεν ξέρω το πως! δεν έτυχε να έχω ποτέ! :p

Λογικά δεν πρέπει να μπορούν τα κουτάβια.. και αυτό το λέω γιατί σκέφτομαι ότι προχτές που φάγαμε βροχή στην απογευματινή μας βόλτα... την είχα στην αγκαλιά μου στο αμάξι μέχρι να φτάσουμε σπίτι και την σκούπιζα με πετσέτα και έτρεμε το καημένο τόσο πολύ!

Manos(Ivan GSD)

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
212
0
Πάντως είδα οτι του άρεσε , αφού δεν κρύωσε πάλι καλα . Μου φαίνεται θα το ξανακάνουμε , με περισσότερες προφυλάξεις όμως

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Δεν ξέρω το πως! δεν έτυχε να έχω ποτέ! :p

Λογικά δεν πρέπει να μπορούν τα κουτάβια.. και αυτό το λέω γιατί σκέφτομαι ότι προχτές που φάγαμε βροχή στην απογευματινή μας βόλτα... την είχα στην αγκαλιά μου στο αμάξι μέχρι να φτάσουμε σπίτι και την σκούπιζα με πετσέτα και έτρεμε το καημένο τόσο πολύ!
minimoula εμένα μου είχε πει ο κτηνίατρος ότι μέχρι 6μηνών τα κουτάβια δεν μπορούν να ρυθμίζουν σωστά ακόμη την θερμοκρασία του σώματός τους... τώρα δεν ξέρω αν ισχύει γιατί ο κάθε κτηνίατρος δικά του λέει.. :)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Εδώ λένε απο τον 5ο μήνα και μετά να το κάνεις εσύ μπάνιο...πόσο μάλλον και στη θάλασσα..Εγώ θα περίμενα...!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ