Χαριζονται κουταβακια

natalia

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2008
47
0
Χαρίζονται κουταβάκια (γεννήθηκαν 8.7.09) από μαμά λυκόσκυλο (έχουν πάρει από τον μπαμπά όμως).. τα δύο είναι μαύρα με λίγο άσπρο, τα 3 ασπρόμαυρο και τα άλλα δύο καφέ. Είναι πολύ όμορφα και όπως είπε ο γιατρός υγιέστατα. Θέλω να τα χαρίσω μόνο σε φιλόζωους που δε θα τα εγκαταλείψουν, επειδή εγώ λόγω χώρου μου είναι δύσκολο να τα κρατήσω. τηλ. 6934461324

Attachments

natalia

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2008
47
0
Ατύχημα βασικά..την είχε βγάλει βόλτα ο πατέρας μου ενώ ήταν στις μέρες της και του έφυγε από το λουρί και ακολούθησε έναν άλλον σκύλο :(
Δεν έπρεπε να γίνει.. αλλά τουλάχιστον τώρα είναι καλά και η μαμά και τα μωρά και ψάχνω να βρω σπίτι για τα μικρά.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δεν είναι εύκολο.... έχω ανακατευτεί λίγο με ενα σωματείο αδέσποτων ζώων τελευταία, και βλέπω τι τραβάνε οι άνθρωποι εκεί για να δώσουν τα κουτάβια..... βοηθάει φυσικά οτι είναι τόσο μικρά σε ηλικία και τόσο όμορφα. Δε βοηθάει το ότι μάλλον θα γίνουν μεγαλόσωμα.

Φροντισε να τους βρεις καλές οικογένεις. Και στείρωσε τη σκύλα για να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο..... υπάρχουν άπειρα ημίαιμα κουτάβια στο δρόμο που χρειάζονται σπίτι και δε θα το βρούν..... δε βοηθάει σε τίποτα να προσθέσεις άλλα πέντε.

natalia

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2008
47
0
Τώρα έχω πει πως μόλις περάσει ο καιρός που χρειάζεται θα τη στειρώσω. Θέλω το καλύτερο για τα μικρά και ναι μεν δεν μπορώ να τα κρατήσω αλλά θα τα κρατήσω όσο χρειάζεται μέχρι να βρεθούν τα κατάλληλα σπίτια.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog