Χαριζονται ημιαιμα

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Παιδια φιλοξενω 6 κουταβακια 2-3 μηνων στο κεννελ του δικου μου σκυλου.
Καποιος ηρθε και μας τα παρατησε και τα μαζεψα μηπως και μπορεσω να δωσω κανενα.
Ειναι 3 αγορακια , 3 κοριτσακια και μαλλον θα γινουν μεγαλουτσικα.
Καταλαβενετε οτι 6 σκυλια δεν μπορω σε καμια περιπτωση να κρατησω και επειδη το μερος που τα φιλοξενω δεν ειναι αποκλειστικα δικο μου , θα αναγκαστω σε μερικες μερες να τα ξανααφησω στην τυχη τους.
Ειμαι στην περιοχη ωραιοκαστρου στην θεσσαλονικη.

Last edited:
  • Like
Reactions: d-friend

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Προσπαθω να ανεβασω και φωτο αλλα μου βγαζει σφαλμα.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Σε μερικές μέρες είναι σχεδόν απίθανο να βρεις για όλα σπίτι. Ανέβασε φωτογραφίες μέσω photobucket ή κάτι ανάλογο. Δες εδώ οδηγίες για το πώς να προωθήσεις την αγγελία τους: Σελίδες αγγελιών | Fazoo.gr

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Και ενα να παρουν κερδος θα ειναι. Αυριο θα τα κανω αποπαρασιτωση. Αλλα δεν γινεται να τα κρατησω πανω απο λιγες μερες.
Σε μερικες σελιδες απο αυτες που δοκιμασα , ζητανε πλεον βαση νομου και αριθμο μικροτσιπ.
Ετσι δεν γινεται να κανω αγγελια δυστυχως.

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
δεν φαίνονται.

δοκίμασε να τις ανεβάσεις σε dropbox ή στο facebook ή σε site για hosting εικόνων, και παρέθεσε τα λινκ απ' ευθείας.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μην ελπίζεις να βρεις σπίτι για 6 κουτάβια σε λίγες μέρες ...μη σου πω ότι θα είναι και δύσκολο για ένα μόνο αν δεν έχεις γνωστούς κλπ. Που θα τα ξαναφήσεις στο δρόμο πάλι ? :(

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Τωρα που μπηκα φαινονται στις φωτο οι παλιοφατσες.
Παιδια εχω καλα νεα απο τον δημο Ωραιοκαστρου που μου ειπαν οτι συνεργαζονται με ιδιωτικο ξενοδοχειο και θα παρουν τα κουταβια. Απλα επειδη λειπει ο υπευθυνος μπορει να παει απο εβδομαδα. Θα ξαναπιεσω εγω βεβαια , αλλα μου φανηκε πολυ θετικη σε αυτα που μου ελεγε.
Μεχρι τοτε βρηκα και 2 γνωστους που μπορει να παρουν.....μακαρι.
Σημερα τα εκανα αποπαρασιτωση.
Ο δικος μου μεχρι τωρα τα παει αρκετα καλα μαζι τους αλλα σημερα οταν πηγα να τα δω , μαλλον απο ζηλια , τα αποθουσε πολυ εντονα. Τα εβαζε κατω με το στομα και ενω εκεινα εκλαιγαν , δεν τα αφηνε. Αλλα δεν τα δαγκωνε δυνατα.
Δεν θελω να αρχισω να ανησυχω και για την ασφαλεια τους γιαυτο θα πιεσω παλι τον δημο.
Παντως οποιος εχει στο μυαλο του καποιον που να θελει κοπρουλη ας μου το πει.

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Πηρα τηλεφωνο σημερα και στον ΣΥΠΠΑΖΑΘ .
- Κανετε περισυλλογη αδεσποτων ?
- Ναι , τι σκυλι ειναι ?
- 6 κουταβακια
- Ποσο ειναι ?
- 2-3 μηνων
- Δοντια εχουν ?
- Εχουν , τρωνε κροκετες.
- Ααα , εμεις παιρνουμε μονο νεογεννητα , τα φτανουμε σε μια ηλικια που βγαζουν δοντια και μετα τα ξαναφηνουμε στο φυσικο τους περιβαλλον.....

Μου ηρθε να της πω ποιο ειναι το δικο της φυσικο περιβαλλον αλλα το εκλεισα.
Ο μονος λογος που μπορω να καταλαβω ειναι να εχει φουλαρει το καταφυγιο τους.
Αλλα και παλι , πως αρνειται 6 κουταβια ?
Εχω δει και αλλα κουταβια αλλα τουλαχιστον εκεινα ειχαν την μανα τους.

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Δυστυχως ο δημος δεν εκανε την περισυλλογη που μου υποσχεθηκε. Βασικα μου ειπαν οτι και να ερθουν να τα παρουν , θα τα αφησουν καπου στο δρομο και αυτοι.
Σημερα με ενα κομπο στο στομαχι πηγα και αφησα τα 4 απο τα 6 σε ενα σημειο που , δεν ξερω για ποιον λογο , θεωρησα οτι ειναι καλυτερα να τα αφησω. Μαζι με μισο τσουβαλακι τροφη.
Τουλαχιστον 2 απο αυτα βρηκαν σπιτι , αυλη , μαντρα. Δεν εχει σημασια.
Τα μπομπιρακια καθοντουσαν τοσο ησυχα μεσα στο αμαξι.
Ελπιζω να βρουν τον δρομο τους και να μεγαλωσουν.

MarilenaG

Well-Known Member
29 Μαρτίου 2014
121
48
ωωωω οχι.... κριμα... τουλαχιστον εκει πυο τα αφησες πηγαινε καθε μερα και αφηνε φαγητο και νερο γιαυτα και ενα προχειρο σπιτακι για τις καιρικες συνθηκες.... οσο θα βαζεις αγγελιες.. εχεις καποιο λινκ στο fb Να κοινοποιησουμε ? :(