Χαριζεται 4 μηνων πιτ μπουλ, επειγον!

tzini

Member
4 Αυγούστου 2015
20
30
49
Δεν δίνεις λίγα στοιχεία για το σκυλί ; είναι εκτροφικό πχ ;
Το σκυλί δεν είναι δικό μου (φυσικα). Αυτος που το ειχε εφυγε στο εξωτερικο επειγοντως και το εχει αφησει σε μια φιλη της πεθερας μου. Είναι μεγαλη γυναικα και δεν μπορει να το φροντιζει και γι αυτό το χαριζει. Από ότι μου ειπε είναι σε μπαλκονι . Ρωτησα για εμβολια και μου ειπε ότι τα εχει κανει κι εχει και το βιβλιαριο του. Βρισκεται στην Αθηνα. Πως το πηρε ο ιδιοκτητης του ουτε ξερω , δεν τον ξερω τον ανθρωπο. Αν μαθω κατι άλλο ευχαρίστως θα σας το γραψω.

Miniature Schnauzer

Well-Known Member
30 Ιουνίου 2016
429
619
Χαριζεται θυληκό πιτ μπουλ 4 μηνων, εμβολιασμενο , λόγω επειγουσας αναχωρησης του ιδιοκτητη του για εξωτερικό.
Αφού το ήξερε ότι θα πάει εξωτερικό τότε γιατί το πηρε;

tzini

Member
4 Αυγούστου 2015
20
30
49
Αφού το ήξερε ότι θα πάει εξωτερικό τότε γιατί το πηρε;
Ουτε αν το ήξερε ξέρω, ούτε γιατί, ουτε πως, ούτε τον ιδιο. Όπως γραφω πιο πανω έμαθα την ιστορία από την πεθερα μου προχτες το βραδυ, ρωτησα πληροφοριες για το σκυλακι και το δημοσιευσα.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
για να μπορέσεις να έχεις βοήθεια στην υιοθεσία πρέπει...
να πας και να τραβήξεις μερικές ωραίες φωτο...
να μαθεις από το βιβλιάριο του που λογικά θα έχει αφήσει μαζί με το κουτάβι τι εμβόλια έχει κάνει και πότε..
αν έχει τσιπ...
μετα φτιάχνουμε μια ωραία αγγελία και προωθούμε όλοι μαζί!

tzini

Member
4 Αυγούστου 2015
20
30
49
για να μπορέσεις να έχεις βοήθεια στην υιοθεσία πρέπει...
να πας και να τραβήξεις μερικές ωραίες φωτο...
να μαθεις από το βιβλιάριο του που λογικά θα έχει αφήσει μαζί με το κουτάβι τι εμβόλια έχει κάνει και πότε..
αν έχει τσιπ...
μετα φτιάχνουμε μια ωραία αγγελία και προωθούμε όλοι μαζί!
Πιθανον να εχεις δικιο. Πρακτικα όμως δουλευω 9:00-18:00 κι εχω και μικρο παιδι και τετραποδο παιδι! Το να τρεχω στην άλλη ακρη της Αθηνας γι αυτόν το λογο μου είναι πρακτικα πολύ δυσκολο. Γι' αυτό ζητησα να μου στειλουν φωτογραφια με email. Ως προς τα εμβόλια μου ειπαν ότι ολοκληρωσε τα "κουταβίσια" . Τσιπ δεν έχει. Το σκυλάκι χαρίζεται δεν πουλιέται. Φαντάζομαι το κινητρο όποιου το υιοθετήσει δεν είναι τόσο η φυλή ή η ομορφιά του. Επίσης οποιος ενδιαφέρεται του δίνω το τηλέφωνο και επικοινωνεί απ' ευθείας και το βλέπει από κοντά χωρίς να μεσολαβώ εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος. Πραγματικά δεν μπορώ να κάνω κατι παραπάνω, μακάρι να μπορούσα να το επαιρνα εγώ...

• Like
Reactions: LaCat and GRDANE