Χαρίζεται η Φοίβη!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΧΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ!!!ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ!
Στάθηκε τυχερή όμως και δεν του κάναμε τη χάρη!
Είναι θηλυκό,ίσως ημίαιμο κυνηγόσκυλο,ασπρη με καφέ βουλίτσες και γαλαζοπράσινα ματάκια.Εχει αρκετά χοντρές πατούσες και υπολογίζεται ότι θα γίνει αρκετά μεγάλη σε μέγεθος.
Εχει καφέ μυτούλα,είναι πανέξυπνη,με χαρακτήρα.
Είναι μόλις 1,5 μηνός και έδειξε άπειρα συναισθήματα από χτες.
Στην αρχή φοβόταν και έτρεμε,μετά συνήθισε την αγκαλιά μας και κούρνιασε.Ξεπέρασε το φόβο(μάλλον φρεσκοπεταμένο ήταν,δεν έχει καθόλου φοβίες) και προσπαρμόστηκε απόλυτα στη ζεστη...κούτα με εφημερίδες!
Καταβρόχθισε ξηρά τροφή για κουταβια και ήπιε πολύ νεράκι.Είναι υγιέστατη,με υγρή μυτούλα και ζωηρά ματάκια.
Εριξε τρελλό παιχνίδι,αν και τα ποδαράκια της δεν την κρατούν ακόμα καλά και όλο σαβουρωνότανε! :)

Το βράδυ ήταν πολύ ήσυχη,δεν έκλαιγε,δε φώναζε,έκανε τσίσα και κακά στην πάνα!!!Δε λέρωσε πουθενά αλλού!!!Πεντακάθαρο σκυλάκι.Πηγα κάποια στιγμή να δω τι κάνει και κατάλαβε ότι καποιος είναι και γρύλισε!!!
Μιλάμε για σκυλάκι σε μέγεθος ούτε παπουτσιού,2 κιλά είναι περίπου και γρύλισε!είναι φοβερή!
Κάναμε και αποπαρασίτωση και τώρα λέμε να βρούμε σπιτάκι!
Πώς θα την αποχωριστώ??????

Η κουταβούλα Φοίβη βρέθηκε σε σκουπιδοντενεκέ στον Αγ.Δημήτριο!Είναι μόλις 1,5 μηνός,υγιής,κούκλα και με απίστευτα έξυπνο χαρακτήρα.Εχει ήδη μάθει να λερώνει σε πάνα και να..κοιμάται σε αγκαλιές!!Είναι ήσυχη αλλά και παιχνιδιάρα!Είναι πιθανότατα μίξη κυνηγόσκυλου με Δαλματίας και έχει μοναδικές καφέ βούλες,καφέ μύτη και γαλαζοπράσινα μάτια.
Ειναι αποπαρασιτωμένη και σύντομα θα εμβολιαστεί.
Οποιος ενδιαφέρεται-εντός Αθηνών μόνο,τηλ6945139859(12μμ εώς 17:00) ,[email protected]

Ελα,πάρε με αγκαλιά για νάνι τώρα!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Έβαλα την Φοίβη σε καινούργιο θέμα για 2 λόγους:

1. Διότι καλό είναι ανάμεσα στις αγγελίες να μην παρεμβάλλονται σχόλια
2. Για να έχω την ευκαιρία να δηλώσω και εγώ θαυμάστρια της μικρής! :D

Είναι πανέμορφή Κλειάννα! Δεν έχεις μπει στον πειρασμό να την κρατήσεις?

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
καλά έκανες.

είναι κούκλα έχει απίστευτο χαρακτήρα.απο χθες είμαι σε διλημμα.εχω πονοκεφαλο γιατί θελω να την κρατησω αλλά είναι δύσκολο.
Εχω 4 σκυλιά(+γατες+κουνελι) και λεω δε γίνεται κ αλλο σκυλι.
Απ την αλλη λεω τι 4,τι 5.. :D

Μετά σκέφτομαι το οικονομικο(τροφη,εμβολια ,στειρωση...)
Μου λεει ο φιλος μου,που τη βρηκαμε μαζι,θα τα πληρωσει εκείνος!(Αισθανθηκα γυφτος :D )

Ειναι δεσμευση ρε γμτ και το ξερετε καλα..και δεν εχω αλλο 1 μονο σκυλι!εχω αλλα 4!!!τι θα το κανω..εκτροφείο?χα χαχα 8)

Ασε,εχω καταστεναχωρηθει.Εβαλα αγγελίες και πρωτη φορα στη ζωή μου δεν το θελα.Εχω φιλοξενησει απειρα ζώα,απιστευτα κουτάβια και ενήλικα και όλα τα αγαπησα τρελλά αλλα οταν ηρθε η ωρα να φυγουν ήμουν ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.Τωρα ΛΥΠΑΜΑΙ αν φύγει αυτή.. :cry:

Τα ίδια και η μαμά μου..ΑΠ τη μια λεει να τη δωσουμε,είναι καλυτεα να πει σε σπιτικο να την εχουν στα ωπα-ωπα θα την αγαπησουν κλπ αλλά απ την αλλη τη βλεπει να κανει τα ναζακια της και τρελλαινεται...

αυτά είναι
ενας μ..ας τα πεταει και ένας αλολς(εγώ) καθομαι και στεναχωριέμαι τώρα..με τη καλή εννοια!!!

ROTTIE said:
Έβαλα την Φοίβη σε καινούργιο θέμα για 2 λόγους:

1. Διότι καλό είναι ανάμεσα στις αγγελίες να μην παρεμβάλλονται σχόλια
2. Για να έχω την ευκαιρία να δηλώσω και εγώ θαυμάστρια της μικρής! :D

Είναι πανέμορφή Κλειάννα! Δεν έχεις μπει στον πειρασμό να την κρατήσεις?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
1oν: Ουάου! Να πώ και εγώ ότι είναι πολύ ελκυστική ...
2ον: Θα τη δώσεις σίγουρα ... θα έχεις και να διαλέξεις ... οπότε την κενή θέση του 5ου σκύλου άσε την για κάτι άλλο, πιο άτυχο ... :wink: και λυπήσου και τη μαμά σου ... :lol:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
denis said:
1oν: Ουάου! Να πώ και εγώ ότι είναι πολύ ελκυστική ...
2ον: Θα τη δώσεις σίγουρα ... θα έχεις και να διαλέξεις ... οπότε την κενή θέση του 5ου σκύλου άσε την για κάτι άλλο, πιο άτυχο ... :wink: και λυπήσου και τη μαμά σου ... :lol:
θα συμφωνησω με τον αξυριστο, δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεθει το καλητερο σπιτι για αυτην! ειναι κοπροντογκ απο τα λιγα! τι ποδαρες ειναι αυτες ενας απο τους γονεις πρεπει να ηταν καλη κατασκευη. κουκλι κουκλι!

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
τι ματάρες είναι αυτές :shock: τυχερούλα ήταν που σε βρήκε....καλή τύχη να έχει και στο μέλλον όποιος και αν την υιοθετήσει.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
sir-elric said:
θα συμφωνησω με τον αξυριστο, δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεθει το καλητερο σπιτι για αυτην! ειναι κοπροντογκ απο τα λιγα! τι ποδαρες ειναι αυτες ενας απο τους γονεις πρεπει να ηταν καλη κατασκευη.
Leo δεν παίζεσαι!!!! :lol: :lol: :lol:

Πρώτη φορά έχω ακούσει έκφραση θαυμασμού για κουτάβι «Τι ποδάρες είναι αυτές?» :shock:
Αμ το άλλο? «Ο αξύριστος»? 8)
Μουαχαχαχαααα!!!!

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τα κοπλιμέντα!!!

Denis,έχεις απόλυτο δίκιο αυτά λέμε και τη μαμά μου.Επειδή είναι μια κούκλα δε πρέπει να παρασυρθούμε και να αποκτήσουμε κ άλλο ζώο.Ισως βρουμε πχ ένα ανάπηρο καποτε που δε θαχει ουδεμία πιθανότητα να δοθεί οπότε ας κρατήσουμε,πχ,εκείνο.

Αυτή μπορεί να παει σ ενα σπίτι να τους κανει τα ναζακια της και να την εχουν σωστα.Απλα αυτό πρεπει να βρω τωρα!
ειχα το πρωτο τηλ σημερα απο μια κοπελα,πολυ καλη περιπτωση..μου φαινεται οτι θα την δωσω την Κυριακή...
Πηγε σε νεο σπίτι στη Κηφισιά,έχει αλλο 1 σκυλί στους γονείς της,έχει γατες και τα πρωινά που δουλευει είναι συγγενης στο σπίτι που έχει...14 σκυλιά και ξερει-ΝΟΜΙΖΩ-να τη φροντίσει! :)

Είναι και καλή περίπτωση δε μπορώ να βρωδικαιολογία να μη τη δώσω!!!
Θα εχουμε βεβαια συνατηση,υπογραφη συμβολάιόυ και..διακριτική ανακρισούλα(χα χα χα) αλλά μου φαίνεται ότι βρέθηκε το σπιτάκι...

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
σε οποιον τι δωσεις θα πρεπει να της εξηγησεις οτι θα πρεπει να γραφτει εδω και να ανεβαζει φωτο σε τακτατα χρονικα διαστηματα μια και η δεσποινίς ειναι ειδικη περιπτωση ! αφου καταφερε να μας κανει ολους του περιεργους με τα τοσο διαφορετικα γουστα να παθουμε κατι και να της αφιεροσουμε και ειδικο τοπικ!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Strays' help said:
Είναι και καλή περίπτωση δε μπορώ να βρω δικαιολογία να μη τη δώσω!!!
Εγώ σου βρήκα μια!
Η μελλοντική ιδιοκτήτρια της μικρής έχει αλλά 14 σκυλιά και γάτες? :shock:
Σοβαρολογείς ή εγώ δεν κατάλαβα καλά? :?
Κλασική περίπτωση συλλέκτριας ζώων! Μακριά!!!

Edit: Μάλλον εγώ δεν κατάλαβα καλά…
Ο συγγενής της κοπέλας έχει άλλα 14 σκυλιά και τα πρωινά θα πηγαίνει στο σπίτι της για να την προσέχει την Φοίβη?
Τα δικά του σκυλιά ποιος θα τα προσέχει? :?
Ρε παιδιά κάτι δεν μου αρέσει σε αυτήν την ιστορία…

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
ασε ροτι,δε βρίσκουμε δικαιολογία όσο κ αν το παλεύουμε!!χα χα.
λοιπόν,η κοπέλα έχει γατες(2 ) και σκύλο στους γονείς της,ενώ η αδερφή του φίλου της έχει τρέλα με τα αδέσποτα και έχει 14 σε κτήμα σαν..καταφύγιο :D
Αλλά μένει από πάνω τους -όχι τα σκυλιά-και θα την έχει το πρωι΄υπό την ποροσχή της.

ROTTIE said:
Strays' help said:
Είναι και καλή περίπτωση δε μπορώ να βρω δικαιολογία να μη τη δώσω!!!
Εγώ σου βρήκα μια!
Η μελλοντική ιδιοκτήτρια της μικρής έχει αλλά 14 σκυλιά και γάτες? :shock:
Σοβαρολογείς ή εγώ δεν κατάλαβα καλά? :?
Κλασική περίπτωση συλλέκτριας ζώων! Μακριά!!!

Edit: Μάλλον εγώ δεν κατάλαβα καλά…
Ο συγγενής της κοπέλας έχει άλλα 14 σκυλιά και τα πρωινά θα πηγαίνει στο σπίτι της για να την προσέχει την Φοίβη?
Τα δικά του σκυλιά ποιος θα τα προσέχει? :?
Ρε παιδιά κάτι δεν μου αρέσει σε αυτήν την ιστορία…

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα χω επαφή οπότε και φωτό μόλις μεγαλώσει σίγουρα!!!
Μας έκαψε κυριολεκτικά τις καρδιές μας..Αν τη βλέπατε τώρα..Είναι στα πόδια μου και κοιμάται ανάσκελα και έτσι και κουνηθώ λίγο παραπονιέται,μισο ανοιγει το μάτι και με κοιτάει στραβά και τεντωνεται και ξαναΚΟΙΜΑΤΑΙ!!

Αφασία..

denis said:
Ναι, κι εγώ θα ήθελα να το δώ ενήλικο ... :D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τώρα μάλιστα! Κατάλαβα! :mrgreen:

Μακάρι να πάνε όλα καλά για τη μικρούλα γιατί όντως αυτό το μουτράκι μας έχει σκλαβώσει! Αυτή και ο Gino από τα αδεσποτάκια της μαρίνας Αλίμου, μπήκαν στην καρδιά μου από τη πρώτη στιγμή που είδα τις κουταβόφατσες τους!
Εύχομαι όλα τα ζωάκια μας να έχουν μια καλή τύχη!

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Να σαι καλά ρότι!!!

Και επειδή αξίζει,δε μπόρεσα να αντισταθώ,την εβγαλα τώρα μόλις:

Η Φοίβη στο δέκατο όνειρο..

H Φοίβη στο εντέκατο όνειρο..

Η Φοίβη στο δωδέκατο όνειρο..

Τι θα γίνει ρε κοπελιά με αυτό το φλας,θα μ αφήσεις να κοιμηθώ ή να αγριέψω? Προσέξτε το μισάνοιχτο μάτι...

Αλλάζω στάση,ασε με στην ησυχία μου... Τα αυτιά της έχουν αναποδογυρίσει!

Status
Κλειδωμένο θέμα