Χαρίζεται η Νταϊάνα

E

Emma89

Guest
Χαρίζεται η Νταϊάνα, 7 μηνών κορίτσι, τσιπαρισμένη, 18 κιλά και δεν θα μεγαλώσει άλλο. Έχει κάνει όλα τα πρώτα της εμβόλια, είναι αποπαρασιτωμένη εσωτερικά και εξωτερικά και υγιέστατη. Είναι μαθημένη σε σπίτι χωρίς να κάνει ζημιές και πολύ ήρεμη. Έχει κάνει την βασική εκπαίδευση (μαζί, μείνε, κάτσε κτλ) και θα συνεχίσει (η εκπαίδευση είναι ήδη πληρωμένη). Θα στειρωθεί όταν αδιαθετήσει με έξοδα δικά μας και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί θα βοηθήσουμε οικονομικά. Βρίσκεται στην Αθήνα, Γαλάτσι και θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας. Όποιος ενδιαφέρεται για την ζουζούνα να επικοινωνήσει στο 6945988268 Έμμα.

Attachments

Last edited by a moderator:

E

Emma89

Guest
Και για ποιόν λόγο, χαρίζεις τον σκύλο σου;
Έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα υγείας στην οικογένεια μου και συγκεκριμένα στην μητέρα μου και μου είναι πολύ δύσκολο, δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε όλα, κ θα ήθελα να της βρω ένα καλύτερο περιβάλλον.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Αυτόν που αρχικά στην έδωσε, πριν πολύ λίγους μήνες, τον ενημέρωσες;
Μαζί του/της, έχεις υπογράψει συμβόλαιο υιοθεσίας;

E

Emma89

Guest
Αυτόν που αρχικά στην έδωσε, πριν πολύ λίγους μήνες, τον ενημέρωσες;
Μαζί του/της, έχεις υπογράψει συμβόλαιο υιοθεσίας;
Ναι κανονικά είχαμε κάνει συμβόλαιο και της είχα βάλει κ το τσιπ. Για να είμαι ειλικρινής δεν το σκέφτηκα. Εάν πρέπει όμως θα το κάνω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Καλό, σωστό και τίμιο, θα ήταν να το κάνεις.
Πιθανόν να το αναγράφει και στο συμβόλαιο, οπότε θα είσαι και υποχρεωμένη να το κάνεις.

* Ελπίζω να μην "αντικατασταθεί" η Νταιάνα, από άλλο σε μέγεθος κοκονιού ε;
...πες χαιρετίσματα σε όποιον έγραψε στην αγγελία, ότι είναι μάλλον κοκόνι και...δεν θα ξεπεράσει τα τόσα κιλά και...όλες αυτές τις βλακείες που γράφουν...:mad:

E

Emma89

Guest
Καλό, σωστό και τίμιο, θα ήταν να το κάνεις.
Πιθανόν να το αναγράφει και στο συμβόλαιο, οπότε θα είσαι και υποχρεωμένη να το κάνεις.

...πες χαιρετίσματα σε όποιον έγραψε στην αγγελία, ότι είναι μάλλον κοκόνι και...δεν θα ξεπεράσει τα τόσα κιλά και...όλες αυτές τις βλακείες που γράφουν...:mad:
Όχι για κανένα λόγο, αλήθεια είναι τόσο καλή κ όμορφη, κ παρόλο το μέγεθος της είναι σκυλί του καναπέ αλήθεια, κ άπειρα κοινωνική, της έχουμε δείξει άπειρη αγάπη γι 'αυτό θα ήθελα να πάει κάπου που να μπορώ να την βλέπω κ γι' αυτό προσφέρθηκα να βοηθήσω οικονομικά σε οτι χρειαστεί δεν το συζητώ.

• Like
Reactions: mareco

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Για τυπου κοκονι το ειχαν πλασαρει το ερμο το ζωντανο;

E

Emma89

Guest
Για τυπου κοκονι το ειχαν πλασαρει το ερμο το ζωντανο;
Δεν θυμάμαι πάντως εγώ δεν θα πω ψέματα για να δώσω την Νταϊάνα έτσι. Είναι 18 κιλά αλλά ήρεμη. Η συγκεκριμένη κυρία είχε και άλλα 2 αδερφάκια της το οποία δεν ξέρω καν τι απέγιναν.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ναι. Ασε με, γιατί φουντώνω άσχημα καθημερινά, με μυριάδες τέτοιες μπούρδες!!!
Κι αυτη η μικρη ακομα και τωρα θεωριτικα εχει σταματησει να μεγαλωνει. Κουταβι 7 μηνων αναλογα τα αιματα χαλαρα μπορει να παρει κι αλλο.
Αρα τα 18 κιλα ειναι ρευστα προς το παρον.

• Like

E

Emma89

Guest
Κι αυτη η μικρη ακομα και τωρα θεωριτικα εχει σταματησει να μεγαλωνει. Κουταβι 7 μηνων αναλογα τα αιματα χαλαρα μπορει να παρει κι αλλο.
Αρα τα 18 κιλα ειναι ρευστα προς το παρον.
Θα μεγαλώσει και άλλο εννοείτε; Νομίζω πάνω απο 20 δεν θα φτάσει.

E

Emma89

Guest
Γνωριζεις το γενεαλογικο της δεντρο;
Όχι δεν μου είχε πει τίποτα η κυρία, μόνο οτι δεν θα ξεπεράσει τα 12 κιλά. Το θέμα όμως ξαναλέω δεν είναι το μέγεθος της γιατί είναι μαθημένη στο σπίτι κ ούτε ζημιές κάνει τίποτα. Έχει θέμα υγείας η μητέρα μου και πρέπει να την φροντίζω, δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε όλα, κ δυστυχώς ούτε άδεια μου δίνουν από την δουλειά, όλα στραβά.

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
406
2.166
33
Πάτρα
Χωρίς να ξέρω πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση, εύχομαι να μην είναι πολύ, μήπως να το ξανασκεφτόσουν; Η καημένη εσένα ξέρει ως οικογένεια, με σένα θέλει να είναι, κι ας την παραμελήσεις λιγάκι, δεν πειράζει να μείνει λίγες ώρες παραπάνω μόνη της ή να παραλείπεις κάποια βόλτα που και που.... (αρκεί να μη γίνει υπερβολικό, και μόνιμο) Αν είχες παιδάκι θα το έδινες γιατί δε θα είχες χρόνο; Δε θα προσπαθούσες να τα καταφέρεις να βρεις έστω και λίγο χρόνο για όλους;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Γνωριζεις το γενεαλογικο της δεντρο;
Ε κι εσύ τώρα μωρέ...

@Emma89 αν 7 μηνών είναι ήδη 18 κιλά, πιθανόν να πάει πάνω από 20. Μπορώ να εικάσω, γύρω στα 25. Αλλά με σιγουριά, δεν μπορείς να ξέρεις.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Όχι δεν μου είχε πει τίποτα η κυρία, μόνο οτι δεν θα ξεπεράσει τα 12 κιλά.
Πες στην "κυρία" ότι τα κοκόνια, δεν ξεπερνάνε τα 8.
Και αν ήταν δικής της γέννα, κακώς το πήρες εξ'αρχής, για να το πω κι αυτό.

E

Emma89

Guest
Πες στην "κυρία" ότι τα κοκόνια, δεν ξεπερνάνε τα 8.
Και αν ήταν δικής της γέννα, κακώς το πήρες εξ'αρχής, για να το πω κι αυτό.
Δεν ήταν δικιά της γέννα τα είχε βρει μου είπε σε 1 κάδο δίπλα ήταν σύνολο 7 αλλά τα 6 έζησαν. Τι να σας πω θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ αλήθεια.

• Like

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Δεν ήταν δικιά της γέννα τα είχε βρει μου είπε σε 1 κάδο δίπλα ήταν σύνολο 7 αλλά τα 6 έζησαν. Τι να σας πω θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ αλήθεια.
Αυτο πια με τους καδους.... Ολοι στα σκουπιδια τα βρισκουν......

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Καλημέρα. Όπως σου είπαν παραπάνω, προσπάθησέ το έστω και λίγο. Να δεις μήπως μπορέσεις να βρεις μια μέση λύση κι ας παραμελείται κάποιες μέρες το σκυλάκι. Είναι προτιμότερο από το ν αλλάξει οικογένεια (και ΑΝ πέσει σε καλά χέρια). Κατανοώ τη δυσκολία και πραγματικά εύχομαι να είναι κάτι περαστικό. Έχω περάσει όμως παρόμοια κατάσταση - αν και η κάθε περίπτωση είανι ξεχωριστή - και μάλιστα με εντολή γιατρών ήταν ΑΚΡΩΣ απαραίτητο να απομακρυνθεί ο σκύλος από το σπίτι. Και το κάναμε. Κι ο σκύλος το έσκασε με την πρώτη ευκαιρία. Τη βρήκαμε γρήγορα ευτυχώς και τελικά έμεινε μαζί μας και βρήκαμε όπως όπως κάποιες λύσεις για να τα προλαβαίνουμε όλα και να μην έρχεται και σε επαφή με τη μητέρα μου. Μπορεί να σου φαίνεται τώρα βουνό αλλά ίσως αν έκανες μια προσπάθεια..