Χαιρετώ όλο το Dogforum!

vickydact

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
55
0
Πειραιάς
Καλημέρα, με λένε Βίκυ και θέλω να ομολογήσω ότι σας παρακολουθώ πανω από ένα χρόνο και ορισμένους από εσάς είναι σαν να σας ξέρω. Είμαι ένας μικρός κατάσκοπος:p Δυστυχώς δεν έχω τετράποδο φίλο αλλά ελπίζω οτι κάποια στιγμή θα αποκτήσω. Αγαπημένες φυλές είναι τα Labrador, τα Golden και φυσικά τα ζουζουνιάρικα, ζουμπουρλούδικα, τσαχπίνικα, αγαπησιάρικα, λαχταριστά Cavalier King Charles Spaniel:)!!!! Εκτός από τις ράτσες μου αρέσουν και οι φάτσες. Κατά 95% όταν έρθει η ώρα να αποκτήσω τον φιλαράκο μου θα αποκτήσω φάτσα. Εχω δει τρελές φάτσες κατά καιρούς σε διάφορα σωματεία (από τις ιστοσελίδες τους). Από εσάς ενημερώθηκα αναλυτικά για τα puppymills και από εσάς έμαθα για πρώτη φορά για τους ByB. Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε και ελπίζω στην επόμενη σκυλοβόλτα σας να δεχτήτε και εμένα το δύποδο:D

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες κατάσκοπε! :D
Εννοείται ότι δεχόμαστε και δίποδα!
Σου εύχομαι να βρεις και το 4ποδο των ονείρων σου και να έρχεστε και τα 6 πόδια μαζί! :)

vickydact

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
55
0
Πειραιάς
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου Xotikouli :)
Το πρόβλημα δεν είναι να βρω το τετράποδο αλλά να πάρω έγκριση για να μπει το τετράποδο μέσα στο σπίτι:( Χωρίς έγκριση θα βρεθώ και εγώ εκτός σπιτιού:D:D:D:D Προς το παρόν υπομονή...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλώς μας βρήκες Βίκυ.
Εύχομαι να αποκτήσεις σκυλάκο, γιατί δεν ξέρεις τι χάνεις...:)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καλός μας ήρθες Βίκη. Και έχε υπόψην σου ότι αν θες ποτέ να ζουλήξεις, παίξεις, κλπ κλπ με σκυλάκια μπορείς να έρθεις και στις συναντήσεις μας όπου έχουμε πολλά 4ποδα για ζούληγμα.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλημέρα, με λένε Βίκυ και θέλω να ομολογήσω ότι σας παρακολουθώ πανω από ένα χρόνο και ορισμένους από εσάς είναι σαν να σας ξέρω. Είμαι ένας μικρός κατάσκοπος:p
Γεια σου Βικυ! :) Εμενα με ξερεις μικρη κατασκοπίνα? :D

vickydact

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
55
0
Πειραιάς
Καλώς σας βρήκα όλους!!!!
Darkpaladin εννοειτε οτι θα έρθω στην επόμενη συνάντηση και θα τα ζουλίξω ΟΟΟΟΛΛΛΛΑΑΑΑ τα τετράποδα!!!!!
Harryf3 έχεις δυό κούκλες την Ζήνα και την Ήρα. Βγάζεις και υπέροχες φωτογραφίες σε ποτάμια και αγρούς και όλοι όσοι είμαστε κλεισμένοι στις πόλεις σκάμε από την ζήλια μας:D

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Καλως ήρθες και απο εμας!!!!!Ευχομαι να βρεις σύντομα μια σκυλούμπα να μπει στη ζωη σου!!!!!!!!!!!

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Το πρόβλημα δεν είναι να βρω το τετράποδο αλλά να πάρω έγκριση για να μπει το τετράποδο μέσα στο σπίτι:( Χωρίς έγκριση θα βρεθώ και εγώ εκτός σπιτιού:D:D:D:D Προς το παρόν υπομονή...
Καλώς όρισες, πολύ σημαντικό αυτό που έγραψες.

και εγώ σε αυτή τη φάση ήμουν και μολις μπηκα σε δικό μου σπίτι έγιναν όλα όπως έπρεπε!