Χαιρετώ την παρέα

10 Σεπτεμβρίου 2010
23
0
41
Ηλιούπολη Αττικής
Χαιρετώ την παρέα σας στην οποία είμαι το νεότερο μέλος της. Εγώ έχω 2 κυνηγόσκυλα στην κατοχή μου ράτσας english pointer ο ένας που είναι 6,5 χρονών και english setter η άλλη δεσποινίδα που είναι μόλις 15 μηνών.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλως ήρθες!!! Κατατοπίσου και βάλε φωτό γιατί έχουμε και αδυναμίες που δεν κρύβονται.. Στα κυνηγόσκυλα!!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες! :)
Πώς και επέλεξες κυνηγόσκυλα? Όχι ότι έκανες άσχημα (προσωπικά τα συμπαθώ πολύ), απλά δεν τα προτιμούν πολλοί.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Βρε που καταντήσαμε?
Να ρωτάμε ανθρώπους πως επελέξανε να πάρουν κυνηγόσκυλο... :)

Κυνηγός είσαι φίλε Δημήτρη? Τι να είχε... poodle?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Βρε παιδιά, αφού το είπα και πριν... Δεν το θεωρώ κακό, ίσα ίσα!
Απλά έχω παρατηρήσει ότι για κάποιο λόγο δεν τα προτιμά ο κόσμος (με μια εξαίρεση ίσως στα σετεράκια που θεωρούνται πιο όμορφα).
Και ήθελα απλά να δω τι τον έκανε να πάει κόντρα στο ρεύμα :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
και τα poodle κυνηγόσκυλα είναι -και μάλιστα "απορταρίσματος νερού-φτερωτού/τριχωτού θηράματος"
και πολλά απο αυτά που συναντώ στις εκθέσεις θεωρώ πως αν τους το είχαν μάθει όπως και όταν έπρεπε
πολύ πιθανόν να άρχιζαν να γαυγίζουν άν συλλάμβαναν οποιονδήποτε μικροθόρυβο ανάμεσα σε τίποτα καλάμια,στις όχθες μιάς λίμνης
και σίγουρα θα φέρνανε μια λαβωμένη πάπια απο το κέντρο της λίμνης ,με πολύ κέφι και μπρίο

αλλά ο φίλος έχει αγγλικούς δείκτες

Καλώσήρθες κι απο εμάς λοιπόν!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Βρε παιδιά, αφού το είπα και πριν... Δεν το θεωρώ κακό, ίσα ίσα!
Απλά έχω παρατηρήσει ότι για κάποιο λόγο δεν τα προτιμά ο κόσμος (με μια εξαίρεση ίσως στα σετεράκια που θεωρούνται πιο όμορφα).
Και ήθελα απλά να δω τι τον έκανε να πάει κόντρα στο ρεύμα :)
Ο λόγος που απάντησα έτσι είναι ότι πέρασε απο το μυαλό μου ότι κάποτε οι άνθρωποι αποκτούσαν σκύλο για εργασία και μόνο. Τώρα όταν δούμε κάποιον με κυνηγόσκυλο σκεφτόμασται... πως του ήρθε και το πήρε αυτό?
Καταλαβαίνεις τώρα τι λέω ε? :)

kokoni είχα την εντύπωση πως τα μεγάλα poodle ήταν pulling σκυλιά. Anyway, ήταν το πρώτο σκύλο που ήρθε στο μυαλό μου και ας μη μείνουμε σε αυτό.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Χα,χα,χα, χιουμορίστα!!!! Έχω κυνηγόσκυλα αλλά μόνο στην ιδέα ότι θα πυροβολήσω το κακόμοιρο το πουλάκι,προτιμώ να τα βάλω να τραβάνε έλκηθρο:p:p:p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
με συγχωρείς
κυνήγι δεν είναι σκοτώνω πουλιά
άλλο το ένα και άλλο το άλλο
απλά πολλοί είναι αυτοί που τα συνδιάζουν σε βαθμό να χάσουμε το "κυν+άγω=κυνηγώ"

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
κατερινα και γω δεν τρωω κυνηγι αλλα μηπως ειμαστε υπερβολικοι?το κυνηγι ειναι οραιο γιαυτους που φαιρονται στη φυση και στους ζωντανους οργανισμους με σεβασμο και συνεση

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν είμαι "φανατισμένο άτομο,οπότε δεν θα αφορίσω κάποιον επειδή είναι κυνηγός, απλά δεν μου αρέσει εμένα το κυνήγι, δεν θα μπορούσα ποτέ να πάρω μία καραμπίνα και να σκοτώνω πουλιά
Και στο κάτω κάτω δεν καταλαβάινω τι ευχαρίστηση μπορεί να βρίσκει κάποιος σκοτώνοντας ένα ζωντανό πλάσμα που δεν του έχει φταίξει σε τίποτα
Προσωπικά το κυνήγι το βρίσκω βάρβαρο σπορ Απόψεις είναι αυτές!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εμένα μου αρέσει η διατύπωση περι "που δεν σου έχει κάνει τίποτα"
δηλαδή αν σου κάνει κάτι κάποιος γραπώνεις καραμπίνα και πάρτον τ ανάσκελα???και το βρίσκεις και σωστό???

ας μην χαλάμε όμως άλλο το καλωσόρισμα του νέου μέλους! :)

Last edited: