Χαιρετώ κι εγώ...

...Ο Γιώργος, που τρελαίνομαι γενικά για τα ζώα.

Μουσικός και πληροφορικός, με μια νταλίκα χρόνια στην πλάτη..:D

Πάντα είχα σκυλιά, γατιά και πτηνά, αλλά προτιμώ τα σκυλιά, γιατί μαζί τους η επαφή είναι "άλλο πράγμα"!

Τώρα είμαι παρέα με την Νέφη (Νεφέλη) εδώ και 2.5 χρόνια...

Αυτά... προς το παρόν...

:)

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ..
παρολο που το ξερω συνεχεια τρομαζω!!!!!ευτυχως το σκυλι και ο φιλος κοιμουνται του καλου καιρου!!

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Καλως ηρθες Γιωργο!:)

Το τεστ θανατου ειναι μια απο τις διαφημισεις που εμφανιζονται στο κατω μερος της οθονης και οταν περναει απο πανω της το ποντικι ακουγεται ενας τρομακτικος, σπαστικος και ηλιθιος ηχος!:D

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
καλως ορισες Γιωργο:)

(αχ ,πολυ συγκινουμαι οταν οι αντρες εχουν για συντροφια πατσαβουρινια :p)

καλως ορισες Γιωργο:)

(αχ ,πολυ συγκινουμαι οταν οι αντρες εχουν για συντροφια πατσαβουρινια :p)
Καλημέρα και ευχαριστώ όλους για τα καλωσορίσματα...

Μιας και είπες για πατσαβουρίνια... Οι συνθήκες διαβίωσης μας είναι ο παράγοντας που παίζει ρόλο στην επιλογή του σκύλου. Οταν ήμουν σε μονοκατοικία, είχα Δανό μολοσσό και μετά μάλαμουτ.

Από τότε που είμαι σε διαμέρισμα, έχω σκυλάκια που μπορούν να ζήσουν σε μικρούς χώρους και βεράντες, χωρίς πρόβλημα. Ετσι, είχα ένα silky και τώρα westie...

Με πιάνει κατάθλιψη να βλέπω το ροτβάιλερ απέναντι, σε βεράντα μισή από την δική μου.... :(

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Με πιάνει κατάθλιψη να βλέπω το ροτβάιλερ απέναντι, σε βεράντα μισή από την δική μου.... :(

Οπως επισης και στο 3 στρεμματων κτημα καποιου μαγκα που το εχει αγριεψει για να του φυλαει κιολας...;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα