Χαιρετώ και εγώ την παρέα σας!!!

georgeIII

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
55
0
Χαιρετε !! με λενε Γιωργο και εδω και εναμιση χρονο εχει προστεθει στην οικογεννεια μου ενα ημιαιμο μαλινουα τον Μπουμερ.. (φωτογραφιες θα προσπαθησω να ανεβασω το σαββατοκυριακο). Για να προλαβω καποιους οι οποιοι με το δικιο τους θα που γιατι διαλεξαμε τοσο "δυσκολη" ρατσα και μαλιστα οχι απο καθαρη γεννα, θα πω οτι δεν την διαλεξαμε.. το κουταβι αν δεν το παιρναμε θα κατεληγε στα σκουπιδια και στην αρχη νομιζαμε οτι ειναι γερμανικος ποιμενικος (δεν γνωριζα καθολου τα μαλινουα). προηγουμενη εμπειρια με σκυλι ηταν ενα πεκινουα που ειχαμε για 15 χρονια περιπου μεχρι που μας αφησε.. Η συμβιωση με τον σκυλο ειναι εξαιρετικη μεσα στο σπιτι δεν λερωνει δεν κανει ζημιες, δεν τρωει απο το τραπεζι γενικα η συμπεριφορα του στο σπιτι ειναι πιο καλη απο ενα δεκαχρονο σιγουρα.. τα προβληματα αρχιζουν απο εκει και περα γιατι ο σκυλος δεν εχει κοινωνικοποιηθει οπως θα επρεπε και γινεται προσπαθεια για αυτο τωρα με συμβουλες απο επαγγελματια. εχει γινει ηδη μια προσπαθεια για εκπαιδευση βασικης υπακοης με εκπαιδευτη στο σπιτι μονο που δεν πηγε καλα χωρις να φταιει για αυτο ο εκπαιδευτης και τωρα προσπαθουμε να ξεκινησουμε μια δευτερη προσπαθεια αλλα ολοι οι εκπαιδευτες που ρωτησαμε μας απογοητευουν λιγο λεγοντας μας οτι το σκυλι εχει προβληματικη συμπεριφορα και δεν θα εχουμε πολλες πιθανοτητες επιτυχιας... ελπιζω να μην σας κουρασα και να καλοδεχτειτε και εμενα και τον Μπουμερ!!!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Δεν μας κουρασες καθολου και καλως ηρθατε εσυ και ο Μπουμερ!
Να μας ενημερωνεις για την πορεια του σκυλου και να μην τον αφησεις ποτε λυτό.

Sent from my Liquid MT using Tapatalk

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλως ήρθατε!
Όλοι έχουμε κάνει λάθη με τα σκυλιά μας δυστυχώς :(
Το θέμα είναι να τα αναγνωρίζουμε τελικά και αν είναι δυνατόν να προσπαθούμε να τα διορθώσουμε!
Απ`ότι μας λες εσύ προσπαθείς! Συνέχισε έτσι :)
Περιμένουμε νέα από την εκπαίδευση και φυσικά φωτογραφίες!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλώς ήρθατε κι από εμάς...
Καλή συνέχεια με το σκυλάκο σου, και να μη σταματήσεις να προσπαθείς....
Και όπως λέει και η fani, αναμένουμε φωτό του Μπούμερ σου....

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς μας ήρθατε και ...μην το βάζεις κάτω ότι και αν σου λένε οι εκπαιδευτές. Εσύ συνέχισε την προσπάθεια.
Ελπίζω και εγώ να δω γρήγορα φωτογραφίες του Μπούμερ.

kaleidoscope

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
51
0
Σημασία έχει που προσπαθείς , αν δεν κάναμε λάθη δεν θα γύρναγε 6 κύκλους το dog whisperer, που παρεμπιπτόντως μπορείς να τσεκάρεις για να δεις παρόμοιες συμπεριφορές σκύλων. Καλή συνέχεια και μην εγκαταλειπεις.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες Γιώργο και συνέχισε την προσπάθεια γιατί έτσι πρέπει κιόλας.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλώς ήρθες! αν θες μπορώ να σου συστήσω μια πάρα πολύ καλή εκπαιδεύτρια! η οποία ειδικεύεται σε σκυλία που έχουν κάποιο πρόβλημα και απο οτι μου έχει πει χρησιμοποιεί σκυλιά εκπαιδευτές !

georgeIII

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
55
0
ευχαριστω που με καλοδεχτηκατε!!!! Σας ευχαριστει και ο μπουμερ!!! αυριο θα σας δειξουμε και φωτογραφιες μας ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Kαλώς ήρθες κι από μένα!!! Μπράβο σου που προσπαθείς με τον σκύλο σου και δεν εγκαταλείπεις όπως δυστηχώς συμβαίνει τόσο συχνά γύρω μας. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία με την εκπαίδευση!

georgeIII

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
55
0
ειμαστε στην ευχαριστη θεση να σας ενημερωσουμε και εγω και ο μπουμερ οτι ξεκινησαμε οικογενιακως την εκπαιδευση στην βασικη υπακοη και στην προσπαθεια διορθωσης των πολλων σφαλματων μας... ζητω συγνωμη για τις φωτογραφιες που υποσχεθηκα και ακομα δεν εχω ανεβασει...