Χαιρετώ και' γώ!

Colobosto

Member
24 Φεβρουαρίου 2012
11
0
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα από Θεσσαλκονίκη.
Ειμαι ο Βασίλης αδερφός του Φώτη (nazerakis) και αναμένω ένα επίσης αρσενικό χοροπηδηχτούλη Jack Russel μέσα στην επόμενη βδομάδα.
Όταν έρθει θα είστε οι πρώτοι που θα το δείτε.

Γενικά πολύ ωραίο Forum και πολύ καλές και χρήσιμες πληροφορίες για τα πάντα(και δεν ενωώ τα αρκουδάκια :eek: )
Τα λέμε τριγύρω!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς μας ήρθες και με το καλό να δεχτείς τον χοροπηδηχτούλη σου!!!!

Ελπίζω να είναι αγορασμένο από καλή πηγή.

Colobosto

Member
24 Φεβρουαρίου 2012
11
0
Θεσσαλονίκη
Ευχαριστώ σε όλους για το καλωσόρισμα! Η πηγή μου είναι η ίδια με του (nazerakis) οπότε πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.
Απλός γιατί είναι πολύ μικρός ακόμα νομίζω ότι θα είναι καλύτερα να αποχωριστεί από τη μαμά του λίγο αργότερα.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλώς ήρθατε!!!! Να τον χαίρεσαι και πολλές όμορφες στιγμές εύχομαι!:)

Άτλας ο jack????? κατ΄ευφημισμό?*demonio* εκείνος καθόταν ήρεμος τρομάρα του και κρατούσε απλά τη γη! :p

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Καλως τον να κι ας αργησε..Να χαιρεσαι τον νεαρο σου χαιρομαι που μεγαλωνει η παρεα των τζακ,και ειδικα της θεσσαλονικης,να σ ζησει και αναμενουμε και αλλες φωτο.Οτι χρειαστεις για την νηπιακη ηλικια εδω ειμαστε..απο ποια περιοχη εισαι;;

Colobosto

Member
24 Φεβρουαρίου 2012
11
0
Θεσσαλονίκη
Νεάπολη. Όλα καλά γενικά αλλά δε βλέπω να αντιδράει στο όνομα του και πολύ.. Είναι φυσιολογικό; Επίσεις τα βασικά πχ κάτσε, κάτω, μείνε πότε να αρχίσω να του τα μαθαίνω? Το μόνο που φένεται να έχει μαθει για τα καλά είναι το μη! Χεχέ... Τα γράφω λίγο βιαστικά γιατί με περιμένει τώρα και μόλις γύρισα απ' τη δουλειά οπότε καταλαβαίνεται...

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
μπορείς να τον επιβραβεύεις όποτε ακούει το όνομά του.Όσο για τις εντολές πόνταρε στις πολλές και ολιγόλεπτες επαναλήψεις για να μην κουράζεται το σκυλί.
Να σου ζήσει!

sfouggas

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2012
207
0
29
Λάρισα
Φίλε να σου ζήσει και να περνάτε καλά και τρελά!! Τελικά όλο και μεγαλώνουμε πράγματι... :)