Χαιρετω !

bill_herra

New Member
20 Οκτωβρίου 2012
2
0
Πατρα - Αχαια
www.facebook.com
Γεια σε ολους ! Ειμαι ο Billy και ειμαι φοιτητης στην Πατρα . Πριν απο 1 μηνα απεκτησα την μικρη μοy Lea , Bull Terrier . Τωρα ειναι σε ηλικια 2,5 μηνων . Φυσικα σαν νεος "πατερας" εχω τις αποριες μου κι εγω αλλα απ΄ οτι καταλαβα δεν ειμαι στο σωστο thread και λογικα 8α ανοιξω και αλλο topic :p

ΥΓ. Οι τονοι ειναι κακοι !

Attachments

Last edited:

DinalG

Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
9
0
Αργος
Γεια σε ολους ! Ειμαι ο Billy και ειμαι φοιτητης στην Πατρα . Πριν απο 1 μηνα απεκτησα την μικρη μοy Lea , Bull Terrier . Τωρα ειναι σε ηλικια 2,5 μηνων . Φυσικα σαν νεος "πατερας" εχω τις αποριες μου κι εγω αλλα απ΄ οτι καταλαβα δεν ειμαι στο σωστο thread και λογικα 8α ανοιξω και αλλο topic :p

ΥΓ. Οι τονοι ειναι κακοι !
Kαλως ηρθες Billy! Να την χαιρεσαι την Lea, ειναι μια κουκλα!!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Καλώς τον μπουλτερά. Μου χτύπησες ευαίσθητο σημείο πρωί πρωί.

Οπότε θα απαιτήσω να μου πεις τα πάντα. Από πού την απέκτησες και όλα τα σχετικά..Και γιατί έφυγε από τη μάνα της 1.5 μηνών κι όχι 2 όπως θα έπρεπε κανονικά;

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλώς ορίσατε και να τη χαίρεσαι!
Όντως, θα μπορούσες να την αφήσεις λίγο ακόμα με τη μάνα της. Τα μαθήματα που παίρνουν τα κουτάβια απ'τη μάνα και τα αδέλφια τους είναι πολύτιμα για τη μετέπειτα ζωή τους.
Όσον αφορά στις απορίες σου, πριν ανοίξεις καινούριο θέμα, μπορείς να αναζητήσεις κάποιο παλιό και αν δε σου λυθούν οι απορίες, συνεχίζεις σε κάποιο από αυτά τη συζήτηση.

bill_herra

New Member
20 Οκτωβρίου 2012
2
0
Πατρα - Αχαια
www.facebook.com
την πηρα απο Pet shop , και ξερω δεν εκανα και την καλυτερη κινηση αλλα ετσι εκατσε τελικα . Μου ειχαν πει οτι θα μου την φερνανε περιπου 2 μηνων αλλα τελικα μοθ την φεραν περιπου 2 εβδομαδες νωριτερα .. Το σκυλι ηρθε απο εκτροφειο τησ Ουγγαριας αν μου τα εξηγησαν καλα .. Το θεμα ομως ειναι οτι η Λεα μου ειναι υγειεστατη και οπως ολα τα κουταβια Bull terrier πεισματαρα και "τρελουτσικη" .. το μονο που με ανησυχει και ο κτηνιατρος μου ειπε πως δεν ειναι προβλημα ειναι οτι δαγκωνει τα παντα , ομως οταν λεμε τα παντα τα παντα , πας να τη χαιδεψεις και αθτη το μονο πραγμα που εχει στο μυαλο της ειναι να δαγκωσει .. δηλαδη οσο καιρο την εχω , με εχει γλυψει 20 απο τις 9999 φορες που εχει το χερι μου κοντα στο στομα της... Συγγνωμη που το εγγραψα εδω αυτο απλα το βλεπω σοβαρο σχετικα με το σκυλι και μιας και θελατε να μαθετε τα παντα .....και μιας και εγγαψα και αλλα παρτε και αλλη μια φωτογραφια της κουκλας μου. :) Cheers

Attachments

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Έκατσε? δεν έκατσε επέλεξες!
Δεν ήρθε από εκτροφείο της Ουγγαρίας από παπμυλλάδικο κακιάς ώρας ήρθε ανεξάρτητα την χώρα.....

Anyway.... να είναι καλότυχο και γερό εύχομαι!

Όσο για το δάγκωμα είναι τυπική κουταβίσια συμπεριφορά! (Τα μαθήματα που είπε η Αγάθη πιο πάνω που παίρνουν από την μάνα και τα αδέρφια τους.....) και όχι μόνο, έτσι ανακαλύπτει τον κόσμο!

Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ υπάρχουν πολλά θέματα!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Το αν είναι υγιέστατη στους 2.5 μήνες είναι άσχετο. Τα προβλήματα τα κληρονομικά αργότερα θα βγούνε, πράγμα που απεύχομαι φυσικά.

Πολύ κακή επιλογή το pet shop. Δεν έκατσε, εσύ έκατσες εκεί. Το μόνο που κάθεται είναι να βρεις ένα κουτάβι έξω από την πόρτα σου. Εκεί ναι, έκατσε και πήρες σκύλο. Το ότι πήρες ΒΤ από ps είναι καθαρή επιλογή μετά από σκέψη.

Pedigree έχει;

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Καλώς ήρθες Billy με την μικρή σου Lea!!!! Να την χαίρεσαι και να περνάτε όμορφα!!!!

Κακή επιλογή να πάρεις σκύλο από pet shop. Τα γιατί έχουν συζητηθεί άπειρες φορές μέσα στο φορουμ! Να μην τα ξαναλέω, διάβασε αυτό και θα καταλάβεις..... http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE.%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE.%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-15/pet-.shops.-.puppy.mills-38/

Είναι πολύ μικρή ακόμα για να δεις και να καταλάβεις αν έχει πρόβλημα. Σου εύχομαι πάντως να μην έχει κάποια κληρονομική πάθηση και να είναι υγιέστατη.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Καλώς μας ήρθες συνονόματε.

Δεν θα επιμείνω στο αν θα είναι υγιές ή όχι. Εγώ λέω ότι θα είναι μια χαρά. Αλλά δεν είναι εκει το πρόβλημα για μένα. Το πρόβλημα είναι ότι έδωσες χρήματα και δεν σου δώσανε αυτό που ήθελες. Κι αυτό που ήθελες ήταν ένα σωστό καθαρόαιμο Bullterrier.

Βάλε κι'αλλες φωτογραφίες και ότι απορίες έχεις τα μοιράζεις μαζί μας :D

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Για τα δαγκώματα θα βρεις άπειρα θέματα εδώ μέσα. Η πιο απλή λύση είναι όταν σε δαγκώνει να της λες ΜΗ και να της δίνεις ένα μασουλητήρι να ασχοληθεί.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi