Χαιρετισμος-Περιεργη συμπεριφορα κουταβιου

VangelisDer

New Member
24 Ιουνίου 2013
4
0
Καλησπερα σας! Εγω και η μικρη τρουφα (κανισακι) σαν χαιρετουμε!
Η μικρη ειναι 34 ημερων και σημερα ειχε περιεργη συμπεριφορα..
εκλεγε και υπεθεσα οτι θα ηθελε να τα κανει οποτε την εβγαλα εξω εκανε μια βολτα τα εκανε και μετα οταν την εβαλα μεσα ξαπλωσε.. μετα απο λιγο πεταχτηκε και αρχησε να ψιλοκλεει και να τιναζει το κεφαλι της και να ξυνει την μουσουδα της.. την εψαξα και δεν ειδα να υπαρχει κατι στο τριχωμα της καποιο παρασιτο η κατι.. τι κανω? λουρακι μπορω να της φορεσω? που σκοτωνει τα παρασιτα? η ειναι πολυ μικρη?
επισης σκεφτηκα μηπως λογο δοντιων γτ δαγκωνει συνεχια και σκεφτηκα μηπως βγαζει δοντακια
Ευχαριστω εκ των προτερων περιμενω πως και πως τις απαντησεις σας γιατι εχω αγχωθει και δεν θελω να παθει κατι :(

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εκανες βολτα εξω, 34 ημερων κουτάβι??????????????????????????????????
Δεν θα σε καθησυχάσω, εχεις πααααααρα πολλους λογους να αγχώνεσαι....

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
τι κάνει 34 ημερών κουτάβι μακριά απο την τοκετοομάδα? γιατί βγαίνει βόλτες πριν ολοκληρώσει τα εμβόλια του? Ο κτηνίατρος δεν σου έδωσε τις κατάλληλες συμβουλές για το τι πρέπει να κάνεις?

VangelisDer

New Member
24 Ιουνίου 2013
4
0
στην βεραντα το εβγαλα δεν το εβγαλα στον δρομο... δεν το εχει δει κτηνιατρος μου το χαρισανε

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ξαναδώσε το πισω, τουλάχιστον ωσπου να γινει 2 μηνων. Του στερείτε πολύτιμα μαθηματα συμπεριφοράς που θα επαιρνε στην τοκετοομαδα. Και να την δει μετά κτηνιατρος για εμβολιο και αποπαρασιτώσεις.
Καθαρισε και τη βεράντα πολύυυυυυυ καλά....

VangelisDer

New Member
24 Ιουνίου 2013
4
0
μονο του ητανε δεν υπαρχει τοκετοομαδα..
η μητερα του θα το αναγνωριζει ομως?

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Σίγουρα θα το πάς στον Κτηνίατρο αλλά το τίναγμα του κεφαλιού συνδιάζετε και με πρόβλημα-παράσιτα στα αυτιά. Δες αν μυρίζουν. Πολλά κουτάβια έχουν πρόβλημα στα αυτιά τους που μεταδίδετε από την μητέρα τους.

VangelisDer

New Member
24 Ιουνίου 2013
4
0
τελεικα προσδιορισα οτι στην μουσουδα της ξυνεται συγκεκριμενα και ειναι σαν ναχει ξεφλουδισει αλα δεν εχει κανενα παρασιτο η κατι τριγυρο.. μηπως ειναι αλεργικο επειδη την εβγαλα εξω? τι να κανω δεν εχω και την οικονομικη ανεση να σκαω 50αρια σε κτηνιατρο απλα για να μου πει τι εχει

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
τελεικα προσδιορισα οτι στην μουσουδα της ξυνεται συγκεκριμενα και ειναι σαν ναχει ξεφλουδισει αλα δεν εχει κανενα παρασιτο η κατι τριγυρο.. μηπως ειναι αλεργικο επειδη την εβγαλα εξω? τι να κανω δεν εχω και την οικονομικη ανεση να σκαω 50αρια σε κτηνιατρο απλα για να μου πει τι εχει
Εμβόλια:
Puppy
Πολλαπλό 1 δόση
Πολλαπλό 2 δόση
Αντιλυσσικό
Pneumo (προαιρετικό)

Από 25€ περίπου έκαστο = 125€

Scalibor 15€ κάθε τρίμηνο/τετράμηνο
Αμπούλα 10€ κάθε μήνα
Τροφή 40 με --- € τον μήνα

Έκτακτα = άγνωστα (μακριά από εμάς)

Ολα αυτά τα έχεις υπολογίσει εσύ ή αυτός που στο χάρισε;

Και δεν είναι μόνο το οικονομικό του θέματος στην υπόθεση σκύλος.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Last edited:

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
25 ευρώ και λίγα είναι Μιχάλη. Βάλε ότι κατά πάσα πιθανότητα χρεώνουν και επίσκεψη (να το ακροαστούν, check αυτάκια, μάτια και ότι άλλο είναι αναγκαίο, νυχάκια κλπ). Εμένα μου παίρνει 38-40 ευρώ τη φορά (με εμβόλιο). Και φυσικά όλα τα υπόλοιπα που περιγράφεις. VangelisDer αν δεν έχεις την οικονομική άνεση για όλα αυτά και για μια καλή τροφή, καλό θα ήταν ή να το επιστρέψεις (που έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να βρίσκεται με τη μητέρα σου όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι) ή να το δώσεις σε κάποιον που θα μπορεί να του παρέχει όλα όσα πρέπει..

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
40 και 50 ευρώ? Σε τρεις μήνες ένα 500άρικο έφαγε το κοπρόσκυλο! Με νοσηλεία, ειδική τροφή, φάρμακα, εξετάσεις αίματος κτλ κτλ κτλ. Μωρέ τα βρίσκεις τα λεφτά θες δεν θες, μην σου τύχει είναι.

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
δεν εχεις παει ουτε μια φορα στον κτηνιατρο? πρεπει να παει ετσι κι αλλιως να την δει οποτε πηγαινε την

θεανω

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2013
73
0
ναι εννοειται πως το σκυλακι πρεπει ωποσδηποτε να παει σε κτηνιατρο για εξεταση,ασχετο δηλαδη απο τα εμβολια..παντως δεν ειναι κακο να μην υπαρχουν τα χρηματα,γιατι πιστεψε με ενα σκυλακι χρειαζεται αρκετα για να ειναι καλα..αργοτερα θα θες αμπουλες χαπια αποπαρασιτωσης scalibor εξετασεις αιματος δυο φορες το χρονο..και αυτα ειναι απαραιτητα και απαιτουν χρηματα,τα οποια αμα δε διαθετεις ειναι καλυτερο να δωσεις το σκυλακι καπου καλα..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn