Γεια σας. Ονομάζομαι Χρήστος και είμαι 31 χρονών. Πάντα είχα μεγαλώσει με σκυλιά και ζώα , και το τελευταίο καιρό αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να αποκτήσουμε ένα.
Έτσι υιοθετήσαμε τη Νέση μας.
Την έχουμε 1 μήνα σπίτι και τα πάμε περίφημα .
Τώρα είναι τριάμισι μηνών και έχει είδη μάθει να κατουράει έξω, την εντολή κάτσε και λίγο το έλα. Ακόμη έρχεται όποτε θέλει αυτή και με το δέλεαρ του μεζέ πάντα.
Τη Νέση τη πήραμε από ιδιώτη .
Γνωρίζω καλά την άποψή σας περί του θέματος απόκτησης σκύλου.
Είναι Ακιτα .
Η μαμά της είναι από διασταύρωση akita inu (παππούς με πιστοποιητικά petigre kai fci) και akita amerikan (γιαγιά με πιστοποιητικά petigre) και ο πατέρας της ένα λευκό akita inu με πιστοποιητικά.
Εννοείται πως έχω δει όλοι τν οικογένεια.
Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το σκυλάκι μας που θα σας τις παραθέσω στο μέλλον. Βέβαια πάνω σε αυτές εχω και τη γνώμη του ιδιοκτήτη των άλλων σκύλων (που είναι πολύ εξυπηρετικός και δείχνει ενδιαφέρον) και του κτηνιάτρου της, αλλά πάντα και μια άλλη άποψη μετράει πολύ.
Καλώς σας βρήκα.
Έτσι υιοθετήσαμε τη Νέση μας.
Την έχουμε 1 μήνα σπίτι και τα πάμε περίφημα .
Τώρα είναι τριάμισι μηνών και έχει είδη μάθει να κατουράει έξω, την εντολή κάτσε και λίγο το έλα. Ακόμη έρχεται όποτε θέλει αυτή και με το δέλεαρ του μεζέ πάντα.
Τη Νέση τη πήραμε από ιδιώτη .
Γνωρίζω καλά την άποψή σας περί του θέματος απόκτησης σκύλου.
Είναι Ακιτα .
Η μαμά της είναι από διασταύρωση akita inu (παππούς με πιστοποιητικά petigre kai fci) και akita amerikan (γιαγιά με πιστοποιητικά petigre) και ο πατέρας της ένα λευκό akita inu με πιστοποιητικά.
Εννοείται πως έχω δει όλοι τν οικογένεια.
Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το σκυλάκι μας που θα σας τις παραθέσω στο μέλλον. Βέβαια πάνω σε αυτές εχω και τη γνώμη του ιδιοκτήτη των άλλων σκύλων (που είναι πολύ εξυπηρετικός και δείχνει ενδιαφέρον) και του κτηνιάτρου της, αλλά πάντα και μια άλλη άποψη μετράει πολύ.
Καλώς σας βρήκα.