ΧΑΘΗΚΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΡΑΤΣΑΣ ΣΙΧ ΤΣΟΥ
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ.
ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΡΜΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑ ΜΠΕΖ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ, ΦΟΡΑΕΙ ΜΠΛΕ ΛΟΥΡΑΚΙ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ , ΣΤΟ ΤΗΛ. 6983468776.
επισης κ στα διαφορα ασχετα με φιλοζωικα θεματα blog . Δηλαδη βλογ ενημερωτικα ειδησεων , οπως επισης κ στην TV πρωινες εκπομπες ( ο σκαι δειχνει μια ευαισθησια απ οτι εχω καταλαβει..)
ευχομαι κ εγω να βρεθει..συντομα!
Ευχαριστω πολύ για το ενδιαφέρον! Φωτογραφία θα βάλω μέχρι αυριο. Γνωρίζετε σε ποιες ομάδες μπορώ να βάλω αγγελία στο Fb? Βόλτα πηγαίναμε συνήθως στην παραλία ή στο πάρκο της ανθοκομικής. Τον έχασα όμως στην οδό θεαγένους χαρίση κοντα στην παπάφη. Μπορεί να είναι οπουδήποτε ή αξίζει τον κόπο να ψάχνω στα μέρη που πηγαίναμε? Είναι ενός ετους και δεν ξέρω αν μπορεί να προσανατολίζεται. Επίσης έχει και μικροτσιπ. Ελπίζω πολύ στη βοήθειά σας..
foufou,
ψάχνε στις περιοχές όπου πηγαίνατε βόλτα, αλλά να αφισοκολήσεις και σε πιο άγνωστα για αυτόν μέρη.
Είχα χάσει την σκυλίτσα μου για δύο βδομάδες, και την βρήκα χτες σε ένα δρόμο που δεν είχα περάσει ποτέ.
Οπότε βάζεις αγγελίες, ενημερ'ωνεις κτηνιατρεία, pet shops κλπ,
και ρίξε και μια ματιά εδώ
Βρέθηκε!!! Τον φιλοξενούσε 1 κυρία απο χθες.Ειδε σημερα τα αφισάκια στη γειτονιά και με πήρε για να τον παραλάβω!! Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά του Forum!!! Η ευαισθητοποίησή σας είναι συγκινητική!