Χαίρετε!

kastrisiosant

Member
27 Μαϊου 2011
6
0
Καλησπερίζω τα μέλη του φόρουμ!
Πολύ καιρό παρακολουθώ σαν επισκέπτης,ενημερώνομαι και μαθαίνω.Ήμουν ιδιοκτήτης ενός υπέροχου σκύλου που πια δε ζει,και πλέον βρίσκομαι στη φάση της αναζήτησης για το νέο μου κουτάβι.Ξαναχαιρετώ και θα τα λέμε συχνά!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Καλώς ήρθες..τι σκυλάκι είχες?Τι σκέφτεσαι να πάρεις? Η ενημέρωση είναι οτι καλύτερο..οπότε καλά κάνεις και διαβάζεις!;)

kastrisiosant

Member
27 Μαϊου 2011
6
0
Ο Ντιέγκο ήταν Πιτ μπουλ,ιδιαίτερα ευχάριστος και κοινωνικός.Όσο για το τι σκέφτομαι να πάρω,είμαι ακόμα σε φάση έρευνας.Προσανατολίζομαι προς μια φυλή με ισχυρό ένστικτο φύλαξης,που να αγαπά πολύ τα παιδιά και γενικά την οικογένεια.Θα δούμε.

kastrisiosant

Member
27 Μαϊου 2011
6
0
Ακόμα βρίσκομαι σε έναν ωκεανό σκέψεων.Πραγματικά δε ξέρω,έχω πολλά στο μυαλό μου.Τα bullmastiff τα είδα στην έκθεση του ΚΟΕ στις 15/5.Θηρία!Έχω διαβάσει ότι αγαπουν πολύ τα παιδιά.Θα ήθελα να ξέρω αν αυτό το σκυλί θα μπορεί να με συνοδεύει για τρέξιμο στο βουνό,5-6 χιλιόμετρα.Κι έχω και μια άλλη απορία.Στην έκθεση είχαν μια νευρικότητα προς τα άλλα σκυλιά.Είναι χαρακτηριστικό ή σύμπτωση?

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Ακόμα βρίσκομαι σε έναν ωκεανό σκέψεων.Πραγματικά δε ξέρω,έχω πολλά στο μυαλό μου.Τα bullmastiff τα είδα στην έκθεση του ΚΟΕ στις 15/5.Θηρία!Έχω διαβάσει ότι αγαπουν πολύ τα παιδιά.Θα ήθελα να ξέρω αν αυτό το σκυλί θα μπορεί να με συνοδεύει για τρέξιμο στο βουνό,5-6 χιλιόμετρα.Κι έχω και μια άλλη απορία.Στην έκθεση είχαν μια νευρικότητα προς τα άλλα σκυλιά.Είναι χαρακτηριστικό ή σύμπτωση?
Για άμσταφ σε κόβω...;):p

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Και, εδώ που τα λέμε, καλά κάνεις και είσαι στον ωκεανό των σκέψεων! Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείς...

Τώρα, σε σχέση με το bullmastiff:
1. Οντως, θηρία! Αλλά, από την άποψη της δύναμης και όχι από "αγριάδα"...
2. Με τα παιδιά είναι κάτι παραπάνω από άψογα (μιλάω πάντα για το τυπικό bullmastiff)
3. Πολύ σπάνια (!) θα μπορεί να σε συνοδέψει για τρέξιμο στο βουνό (για τα 5-6 km)... Τις περισσότερες φορές (όταν κλείσουν τους 18-20 μήνες) θα μπορούν να σε συνοδεύουν άνετα σε μεγάλες πεζοπορίες (σε οποιοδήποτε έδαφος)...
4. Δεν υπάρχει καλύτερος ...επιβάτης αυτοκινήτου!!!
5. Αν είδες κάποιο (αρσενικό) με νευρική συμπεριφορά προς άλλα σκυλιά, είναι, σε κάθε περίπτωση, σύμπτωση! Αν θυμάσαι και το σκυλί (ή τα σκυλιά) που παρατήρησες, αρκετοί από εδώ μπορεί να στο εξηγήσουμε...

kastrisiosant

Member
27 Μαϊου 2011
6
0
Αμστάφ?Τα λατρεύω!Αλλά μπορούν να είναι καλοί φύλακες,δηλαδή κάπως επιφυλακτικά με τους ξένους από τη φύση τους?Είναι χωροκτητική φυλή?Και πόσο υπομονετικά μπορεί να είναι με τα παιδιά?Συγνώμη για το βομβαρδισμό ερωτήσεων.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Αμστάφ?Τα λατρεύω!Αλλά μπορούν να είναι καλοί φύλακες,δηλαδή κάπως επιφυλακτικά με τους ξένους από τη φύση τους?Είναι χωροκτητική φυλή?Και πόσο υπομονετικά μπορεί να είναι με τα παιδιά?Συγνώμη για το βομβαρδισμό ερωτήσεων.
Τα παιδιά τα λατρεύουν στην κυριολεξία!!Απο τη φύση τους είναι φοβεροί σωματοφύλακες αλλά για χωροφύλαξη ίσως χρειαστούν εκπαίδευση...Επιφυλακτικά με τους ξένους δεν είναι..αλλά αν νιώσουν κάτι περίεργο θα το δείξουν..είναι απο τη φύση τους καλόκαρδα και αιώνια παιδιά..αλλά έχουν κρίση!Ελπίζω να σε βοήθησα!Αν σε ενδιαφέρει διάβασε για τη φυλή ώστε να σχηματίσεις σφαιρική άποψη...

kastrisiosant

Member
27 Μαϊου 2011
6
0
Πράγματι είναι φοβεροί σωματοφύλακες!Και αιώνια παιδιά!Κι εσύ σίγουρα τα υπεραγαπάς!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Πράγματι είναι φοβεροί σωματοφύλακες!Και αιώνια παιδιά!Κι εσύ σίγουρα τα υπεραγαπάς!
Εγώ απλά κόλλησα με αυτή την υπέροχη φυλή...αλλά το θέμα δεν είμαι εγώ αλλά εσύ...τι φυλές σκέφτεσαι είναι το θέμα και αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε στην σκέψη σου αυτή..αν και μόνο με πολύ διάβασμα και μελέτη των φυλών που σε ενδιαφέρουν θα καταλήξεις στην κατάλληλη για σένα!;)

kastrisiosant

Member
27 Μαϊου 2011
6
0
Εγώ απλά κόλλησα με αυτή την υπέροχη φυλή...αλλά το θέμα δεν είμαι εγώ αλλά εσύ...τι φυλές σκέφτεσαι είναι το θέμα και αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε στην σκέψη σου αυτή..αν και μόνο με πολύ διάβασμα και μελέτη των φυλών που σε ενδιαφέρουν θα καταλήξεις στην κατάλληλη για σένα!;)
Αν μπορώ να πω ότι κάπου έχω καταλήξει...κάνε κόρσο,πρέσα κανάριο,μπουλμαστίφ,ροτβάιλερ(?),ντογκ ντε μπορντώ(?) και μπορεί να ξέχασα και μια δυο φυλές επειδή είναι λίγο αργά!Φαντάζομαι είναι φυλές με κοινά σημεία και κοντά σ'αυτό που έχω κατά νου.Αλλά μιλάμε για πολλές παραμέτρους που πρέπει να υπολογίσει κανείς,όχι μόνο σε θέματα "ξερής" γνώσης, αλλά και άλλους παράγοντες.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλώς ήρθες στο φόρουμ και λυπάμαι για το σκυλάκο σου.

Δεν ξέρω τι λέει από φύλαξη πάντως αν θες να τρέχεις στο βουνό με ένα σκύλο (πολύ τυχερός αν έχεις κοντά σου βουνό για πεζοπορία-τζόκινγκ) και μετά τα 5-6 χλμ να τον παρακαλάς να σταματήσει (κάτι που θα αντιμετώπιζες και με ένα Πόϊντερ) αυτός είναι ο Τσεχοσλοβάκικος Λύκος, που γενικά είναι καλός με τα παιδιά αλλά και στο τονίζω αυτό θέλει στιβαρή εκπαίδευση.

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Ρίξε μια ματιά και στα Akita Inu ή και στα American Akita. Πολύ καλοί φύλακες, υπερπροστατευτικοί και αγαπούν πολύ τα παιδιά και την οικογένεια.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ρίξε μια ματιά και στα Akita Inu ή και στα American Akita. Πολύ καλοί φύλακες, υπερπροστατευτικοί και αγαπούν πολύ τα παιδιά και την οικογένεια.
...και δεν αγαπούν, καθόλου, τα άλλα ζώα...