Χαίρετε, χαίρετε!

Virginia

New Member
22 Απριλίου 2012
2
0
Νέο μέλος αν και σας διαβάζω εδώ και 6-7 μήνες, οπότε τους περισσότερους είναι σα να τους ξέρω! Θα ήθελα πραγματικα να ήταν αλλιώς το πρώτο μου θέμα και να ποζάρει ένα πανέμορφο λαμπραντοράκι αλλά δυστυχώς....περιμένω! Και εδώ θα ήθελα τη βοήθεια και όσων έχουν ήδη λαμπραντορ αλλά φυσικά και των υπολοίπων.

Έχω ψάξει για εκτροφείς και έχω καταλήξει σχεδόν. Το μόνο που μου μένει είναι να τηλεφωνήσω και να τους επισκεφτώ για λεπτομέρειες. Ξέρω ότι το κουτάβι δεν πρέπει να φύγει νωρίτερα από 2 μηνών, αλλά μηπως γνωρίζει κάποιος αν μπορούν οι εκτροφείς να το δεσμεύσουν ώστε να το πάρω 3,5 περίπου μηνών;( Είδα ότι στο ένα από τα δύο έχει γίνει γέννα τέληΜαρτίου). Κι αυτό γιατί δεν θα ήθελα να ταλαιπωρηθεί καθώς πρόκειται να μετακομίσω αρχές Ιουλίου. Από την άλλη δε θα ήθελα να χάσω ούτε μία μέρα μαζί του, λέτε να έχει μεγαλώσει αρκετά και να μην μπορέσω να το χαρώ κουταβάκι, μικρούλι και ατακτούλι;

Κάτι τελευταίο, δεν ξέρω αν επιτρέπεται (προφανώς όχι) αλλά μήπως μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει για την τιμή;

Σας ευχαριστώ! Καλή μας αρχή!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλώς ήρθες!

Βεβαίως και μπορεί να κρατηθεί παραπάνω στο εκτροφείο αλλά είναι καθαρά θέμα συνεννόησης του εκτροφέα και εσού!
Το τι αντίκτυπο θα έχει και στην τελική τιμή είναι και αυτό θέμα εσού και του εκτροφέα!

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι όσο κάθεται μαζί με τον άνθρωπο που ξέρει πολλά περισσότερα από εμάς τόσο το καλύτερο θα είναι...

Η τιμή ενός σκύλου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, γραμμές αίματος, γονείς, διακρίσεις, βαρβάτο ή όχι Pedigree κ.α.

Κανείς δεν θα σου δώσει απάντηση από εδώ μέσα, αυτό είναι αρμοδιότητα του εκτροφέα τον οποίο καταστάλλαξες...

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
εγω τον πηρα 5 μηνων, μπορω να πω οτι ημουν τυχερος γιατι του εκανε πολυ καλο στον χαρακτηρα του το οτι εμεινε με τους γονεις και αλλα σκυλια και πηρε καλα πατηματα.απο την πρωτη κιολας μερα μαζι ημαστα μια χαρα.οποτε μην φοβασε