Χαίρεται! [Γερμανικός Ποιμενικός]

GSDFunClub

Member
24 Απριλίου 2013
18
0
Καλώς σας βρήκα φίλοι! Χαίρομαι παρά πολύ θα μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας! Η φυλή που επέλεξα; Γερμανικός Ποιμενικός φυσικά! Η πιο καταπληκτική φυλή που υπάρχει! Πολύ ενεργητική, της αρέσουν τα παιχνίδια αλλά όταν χρειάζεται σοβαρή και έτοιμη να υπερασπιστεί τον άνθρωπο της! Από μικρή ήδη ηλικία περιτριγυριζόμουν από σκυλιά! Από Γερμανικά Ποιμενικά! Ο πατέρας μου πάντα φρόντιζε να έχουμε πάντα για παρέα ένα γερμανικό. Ο θειος μου λοιπόν ζει στην Γάλλια και πρόσφατα τον επισπεύτηκα με σκοπό να έρθω σε επικοινωνία με τον εκτροφέα που διάλεξα. Είχα κάνει και παλιότερα ένα ταξίδι στην Γάλλια για να καταλήξω σε κάποιο εκτροφείο και να έρθω σε επαφή με όσους περισσότερους εκτροφείς της χώρας μπορούσα. Έτσι, στο τελευταίο μου ταξίδι, μίλησα με τον εκτροφέα, έδωσα μια προκαταβολή, και σε 2 μήνες περιμένω το κουταβάκι μου. Θα μου το φέρει ο θειος μου που έτσι κι αλλιώς θα ερχόταν για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα. Σκέφτομαι να τον γράψω σε IPO, για να μπορεί να εκτονώνεται καλυτέρα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Με το καλό να σου έρθει το κουτάβι σου.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες και καλως να σου ερθει και το καινουριο μελος.
Τωρα υπομονη θελει για να εχεις τον καινουριο σου φιλο αλλα αξιζει να περιμενεις. Μπραβο που ησουνα ενημερωμενος για τον σωστο τροπο αποκτησης σκυλου :D

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
καλως ηρθες μιας και ειναι της παρουσης!
εργασιακο η μορφολογικο?

GSDFunClub

Member
24 Απριλίου 2013
18
0
Μορφολογικός είναι! Όντως η αναμονή είναι τεράστια! Το ετκροφείο λέγεται Elevage du Diamant d'Or.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Εχει γεννηθει ο μικρος? η ακομα περιμενεις γεννητουρια? υποψην 10 εβδομαδες πρεπει να ειναι ο κουταβος για τα πεταξει με την aegean και 15 με την αιρ φρανς , απλα στο λεω να το εχεις υποψην και καλως να τα δεχτεις!!

GSDFunClub

Member
24 Απριλίου 2013
18
0
Εχει γεννηθει ο μικρος? η ακομα περιμενεις γεννητουρια? υποψην 10 εβδομαδες πρεπει να ειναι ο κουταβος για τα πεταξει με την aegean και 15 με την αιρ φρανς , απλα στο λεω να το εχεις υποψην και καλως να τα δεχτεις!!
Ναι το ξέρω!!! Οχι θα γεννηθεί σε λίγες μέρες!!!! Ναι το ξέρω, με ενημέρωσε ο εκτροφέας!