Χάσαμε τον αρχηγό της αγέλης μας

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Περάσανε δύο βδομάδες... και προσπαθούμε να το αποδεχτούμε
Ίσως να νομίζετε ότι δεν έχει θέση εδώ, όμως τα σκυλιά μας δεν έχουν την ίδια άποψη. Χάσανε τον αρχηγό τους που τα μεγάλωσε. Ο Ρένος (εκ του R1) βρέθηκε σε μια κούτα με κουτάβια όταν ήταν κι αυτός μωρό, μόνο που δεν ήταν σκύλος. Δεν μας είχε δαγκώσει ποτέ, δεν είχε βγάλει νύχια ποτέ. Το πολύ πολύ καμιά σφαλιάρα για συμμόρφωση των σκυλόπαιδων. Δεν ανέβαινε σε τραπέζια, δε πείραζε φαγητά, δε γρατζούναγε τα έπιπλα. Μας συνόδευε στη σκυλοβόλτες. Όταν άκουγε τα μηχανάκια μας, έτρεχε να μας υποδεχτεί. Απλά έμοιαζε με γάτο. Ντάξει ήτανε λίγο gay αλλά αυτό δεν το προσάπτω ως ελάττωμα, καθότι στειρωμένος. Ήταν όμως ο σοφότερος όλων. Μακάρι να φτάσουμε το επίπεδό του.

Είχε αντίκτυπο στα σκυλιά μας; Μα φυσικά. Χάσανε τον αρχηγό της αγέλης τους. H Μπλού τον είχε θεό. Λίγες μέρες μετά είχαν τον πρώτο τους καυγά. Κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ, ζουν μαζί σχεδόν δυό χρόνια και είναι αντίθετου φύλου. Ο Λέων προσπαθεί να ανέβει στην ιεραρχία επηρεασμένος από την αλλαγή.

Τον Ρένο τον χτύπησε αυτοκίνητο στα 7 του χρόνια. Τα τελευταία 2μισι χρόνια μένουμε σε μονοκατοικία. Τα χαμε ζυγίσει και ήταν απόφαση μας να ζήσει ευτυχισμένος όσο ζήσει και όχι να κάθεται στη μπαλκονόπορτα και να κλαίει συνέχεια γιατί ανακάλυψε ότι εκτός από το διαμέρισμα υπάρχει κι έξω κόσμος. Είχα δεχτεί την πιθανότητα να συμβεί αυτό μια μέρα και δε θα άλλαζα τίποτα. Δεν το μετανιώνω, έζησε λέφτερος κι ευτυχισμένος.

[video=youtube;O0LaKS1c2eM]http://www.youtube.com/watch?v=O0LaKS1c2eM[/video]

Last edited by a moderator:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Είχα δεχτεί την πιθανότητα να συμβεί αυτό μια μέρα και δε θα άλλαζα τίποτα. Δεν το μετανιώνω, έζησε λέφτερος κι ευτυχισμένος.
κι εγω της ιδιας αποψης ειμαι, απλα δεν ξερω εαν θα με αφηνε ο εγωισμος μου να την ακολουθησω-υποστηριξω:(
λυπαμαι..ειναι απο τις πιο ομορφες φωτογραφιες που εχω δει, αυτη με τους τρεις τους στην εξωπορτα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Λυπαμαι πολυ..:(
Υπεροχες φωτογραφιες, υπεροχες στιγμες..
Ουτε εγω δεν θα μπορουσα να στηριζα αυτην την επιλογη..

Οπως ειπες ομως και εσυ.., εζησε ελευθερος και ευτυχισμενος..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Με συγκινησες βρε Έφη… :(

Ο Ρενος θα ζει για πάντα στις καρδιές σας.
Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις στιγμές σας μαζί μας...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Έφη μου λυπάμαι πραγματικά πολύ :(
Δυστυχώς αυτό συμβαίνει με τις γάτες.. Πώς να γίνουν κατοικίδια, όταν δεν μπορούν να μην γυρνάνε? :(

Λίγες μέρες μετά είχαν τον πρώτο τους καυγά. Κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ, ζουν μαζί σχεδόν δυό χρόνια και είναι αντίθετου φύλου. Ο Λέων προσπαθεί να ανέβει στην ιεραρχία επηρεασμένος από την αλλαγή.
Είναι δυνατόν?
Γάτος αρχηγός αγέλης?

Να ζείτε να τον θυμάστε τον λεβέντη το γάτο σου... :)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μέχρι τώρα ήξερα ότι ο Ρένος είναι πανέμορφος, με το βίντεο έμαθα ότι πρέπει να ήταν απίθανος γενικώς...

Λυπάμαι πολύ για τον χαμό του... :(

Είναι δύσκολη υπόθεση οι γάτες... Είχαμε πάντα αρκετές στο πατρικό μου, έξω στον κήπο. Τόσα χρόνια εκεί, μόνο μια έχασε τη ζωή της από αυτοκίνητο (το πιο "σκυλόγατο" από όλα, με ακολουθούσε μέχρι και στο σχολείο!). Μια φορά είπαμε να κρατήσουμε γατάκι μέσα στο σπίτι και πέθανε από ατύχημα μέσα στο σπίτι (έτρεξε με φόρα προς πόρτα που έκλεινε εκείνη την ώρα και χτύπησε το κεφάλι του). Ξέρω ότι πολλοί τα κρατάνε με επιτυχία μέσα σε διαμέρισμα (ίσως γίνεται μόνο αν δεν έχουν ζήσει ποτέ έκτός?), αλλά έχοντας δει πώς ζούνε έξω δυσκολεύομαι να τα περιορίσω... Θεωρώ ότι δεν βασίζονται στην ανθρώπινη παρέα τόσο όσο ο σκύλος... Δοκίμασα άλλη μια φορά στην ενήλικη ζωή μου, ζώντας σε διαμέρισμα πλέον. Το γατάκι ήταν σαν θηρίο σε κλουβί, και ας ήμουν πολλές ώρες σπίτι και ας έπαιζα μαζί του... Δεν έκανε ζημιές, αλλά έδειχνε δυστυχισμένο, ανήσυχο... Το λυπήθηκα και το πήγα στο πατρικό μου. Δύσκολο πολύ να ορίσεις τη ζωή ενός ζώου όπως η γάτα και να διαλέξεις γι'αυτό μεταξύ μεγαλύτερης ασφάλειας και καλύτερης ζωής...

Από τότε το ξαναγύρισα στους σκύλους...

Ο Ρένος πάντως φαίνεται ότι έζησε μια ευτυχισμένη ζωή. Φαντάζομαι δεν θα μπορούσε άλλωστε αλλιώς, αν δεν ήταν ισορροπημένος, να είναι αρχηγός για 2 σκύλους!

Τα τελευταία λεπτά του βίντεο πολύ συγκινητικά...

Εύχομαι να το ξεπεράσετε κι εσείς και τα σκυλάκια σας.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
κριμα,τι να πω!δυστυχως αυτο ειναι το μονο ασχημο οταν εχεις ζωα...λυπαμαι πολυ.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Έτσι έχασε και η μαμά μου το γάτο της. Και ναι, έχω ξαναδεί γάτο να κυβερνάει σκύλους δυο φορές σε δυο φίλες μου.

Λυπάμαι πολύ Έφη. Να ζήσετε όλοι να το θυμάστε το Ρένο. Καταπληκτικό το βιντεάκι...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog