Χάθηκε στο Περιστέρι

ganto

New Member
9 Απριλίου 2008
2
0
Χθες Τρίτη 8-4-08 στο Περιστέρι χάθηκε ημίαιμο (χάσκι με λυκόσκυλο) σκυλάκι 2,5 μηνών χρώματος άσπρο (μπεζ ανοιχτό). Αν κάποιος το βρήκε ή γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μου. Ονομάζομαι Γιώργος και το τηλ. μου είναι 6974630636. Του είχε μεγάλη αδυναμία ο γιος μου ο οποίος έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Το ίδιο και ή υπόλοιπη οικογένεια.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κοίτα εγώ δουλεύω στο Περιστέρι και θα έχω το νου μου, αλλά χωρίς φωτογραφία και μάλιστα για ημίαιμο τι μπορούμε να κάνουμε? Το μόνο ότι είναι μικρό... Όμως αν περάσει λίγος καιρός (που δεν το εύχομαι) θα πάψει να φαίνεται και τόσο μικρό! Τουλάχιστον πες κι άλλες λεπτομέρειες. Φορούσε λουράκι?
Να πηγαίνεις κάθε μέρα στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου που ταϊζουν τα αδέσποτα. Ειδικά νωρίς το πρωί και προς το βραδάκι, μαζεύονται πολλά.
Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν είδα αφίσες εκεί στην πλατεία. Αν το είχαν βρει, ειδικά τόσο μικρό, θα το είχαν κρατήσει!

ganto

New Member
9 Απριλίου 2008
2
0
Ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον. Κόλλησα εχθές σε κεντρικά σημεία.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι θα το εκτιμούσα αφάνταστα αν με βοηθούσε να το ξαναβρώ. Είναι μικρούλι και δεν του αρέσει να είναι μόνο του. Το πήρα από τη μαμά του και τα αδέλφια του μόλις πριν μία εβδομάδα

ganto

New Member
9 Απριλίου 2008
2
0
Ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον. Κόλλησα εχθές σε κεντρικά σημεία.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι θα το εκτιμούσα αφάνταστα αν με βοηθούσε να το ξαναβρώ. Είναι μικρούλι και δεν του αρέσει να είναι μόνο του. Το πήρα από τη μαμά του και τα αδέλφια του μόλις πριν μία εβδομάδα

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Ενημέρωσα και συναδέλφους που μένουν εδώ. Κουταβάκι είναι πάντως, είναι πολύ πιθανό να το μάζεψε κάποιος, γι' αυτό όσο πιο πολλές αφίσες βάλεις τόσο το καλύτερο. Μίλα και με το δήμο καλού κακού. Ελπίζω να βρεθεί το καημενάκι.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Ενημέρωσα και συναδέλφους που μένουν εδώ. Κουταβάκι είναι πάντως, είναι πολύ πιθανό να το μάζεψε κάποιος, γι' αυτό όσο πιο πολλές αφίσες βάλεις τόσο το καλύτερο. Μίλα και με το δήμο καλού κακού. Ελπίζω να βρεθεί το καημενάκι.