Χάθηκε ο Ρας,Airedale Terrier

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ AIREDALE TERRIER,XΡΩΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ-ΚΑΦΕ,ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ''ΡΑΣ''.
ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΟΥΛΑΣ.ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ!
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ.STEFANO LUCCHETTI,ΣΤΟ 6944454029 & 2108993942 & 210 2001335

Apkok

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2008
67
0
athens
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ AIREDALE TERRIER,XΡΩΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ-ΚΑΦΕ,ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ''ΡΑΣ''.
ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΟΥΛΑΣ.ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ!
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ.STEFANO LUCCHETTI,ΣΤΟ 6944454029 & 2108993942 & 210 2001335

καλησπερα φιλε μου.ευχομαι να βρεις το σκυλακι σου γρηγοραααα!!!!απλα θα ηθελα να σε ρωτησω γιαυτη ρατσα καποια πραγματα.καταρχην απο που μπορω να αγορασω airedale terrier?υπαρχει καποιος εκτροφεας?και ποσο περιπου κοστιζουν?αυτα θα με βοηθησεις πολυ με τις πληροφοριες σου............;)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Να κάνω τις απαραίτητες διευκρινήσεις...

Η Strays' help προωθεί απλά την αγγελία, δεν είναι ιδιοκτήτρια airedale terrier! Ιδιοκτήτης του σκύλου που χάθηκε είναι ο κύριος του οποίου τα στοιχεία αναγράφονται στην αγγελία.

Φιλική συμβουλή.
Εάν είχα χάσει το σκύλο μου, είχα την στεναχώρια και την πίκρα μου και αντί να με πάρει κάποιος να μου πει αν γνωρίζει κάτι για το σκύλο μου, με ρωτούσε πληροφορίες για τα Rottweilers, μάλλον θα τον «στόλιζα» δεόντως. ;)

H ταπεινή μου γνώμη είναι να μην ενοχλήσεις τον άνθρωπο, εκτός εάν έχεις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να βρει το σκυλί του.