Χάθηκε μετά από ατύχημα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Status
Κλειδωμένο θέμα

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Χάθηκε σήμερα το βράδυ μετά από τρακάρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, γύρω στις 22.00 στο ύψος του Κόκκινου Μύλου. Είναι θηλυκιά, στειρωμένη, φοράει ροζ κολάρο και μωβ λουρί βόλτας που το σέρνει μαζί της. Έχει ταμπελάκι στο κολάρο με το όνομα Πίγκη και το τηλέφωνο 6957316792.

Επειδή η κοπέλα που την έχασε αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο αν τη βρείτε καλέστε και στο 6944949741

Τελευταία φορά την είδαν στην Τρωάδος. Μπορεί να κατευθύνεται προς το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας ή προς οπουδήποτε!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Η Piggy δεν έχει βρεθεί ακόμα!

Μήνυμα από τη Μαρία, την κοπέλα που την έχασε και είναι εθελόντρια του Φιλοζωικού της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...
ΕΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΡΑΚΑΡΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ. ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟς ΜΕΝΙΔΙ..
ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ Κ ΤΗ ΓΝΑΘΟ ΜΟΥ.. ΕΤΡΕΧΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΞΗΞΕ Κ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗς ΒΟΛΤΑΣ ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.

φΟΡΑΕΙ ΡΟΖ ΚΟΛΛΑΡΟ ΜΕ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΡΦΑΚΙΑ, ΠΝΙΧΤΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ, SCALIBOR Κ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΩΒ (ΨΙΛΟΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗς). ΣΤΟΝ ΠΝΙΧΤΗ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΚΟΝΚΑΡΔΑ ΧΡΥΣΗ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑς ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ pIGGY ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Κ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ 695 7316792 ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΥΠΩΣΤΕ ΑΦΙΣΑ, ΕΑΝ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΩς ΣΤΟ 694 4949 741 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ (ΠΡΟΕΔΡΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙασ) να ερθει νΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ. ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΔΩ, ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ... ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΧΙΛΙΟΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑ....

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΜΠΛΕ Κ ΕΝΑ ΛΑΔΙ.

ΕΘΕΑΘΗ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΡΩΑΔΟς... ΨΑΞΤΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ..
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΜΕΝΙΔΙ, ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΥΛΟ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ..

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ Κ ΕΤΡΕΧΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.
ΕΑΝ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ Κ ΠΑΡΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ... ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας είχε πάει, βρέθηκε αρκετά κοντά στο σημείο που έψαχνα το βράδυ. Ποιος ξέρει μετά από πόσες διαδρομές... Ήταν μέσα στη λάσπη και τις γρατζουνιές. Αλλά κατά τα άλλα καλά! Τη βρήκε το πρωί μια εθελόντρια του φιλοζωικού.

Status
Κλειδωμένο θέμα