Χάθηκε μαύρο ημίαιμο στου Παπάγου

Status
Κλειδωμένο θέμα

elpi

Active Member
17 Ιουλίου 2007
27
0
Χάθηκε στις 26 Μαίου από Παπάγου (οδός Φωκαίας, περιοχή υπουργείου Μεταφορών) ο Μαυρούλης. Είναι 5 ετών, μεσαίου μεγέθους (17 κιλά). Φοράει κόκκινο κολάρο και ένα κίτρινο – ώχρα αντιπαρασιτικό. Χαρακτηριστικό είναι ότι του λείπει το μισό αριστερό αυτί. Είναι μαύρος με άσπρα καλτσάκια και άσπρο στο στέρνο. Παρακαλούμε θερμά όποιος τον δει να επικοινωνήσει άμεσα με το τηλέφωνο 6944879189. Κάνει συντροφιά σε μικρό κοριτσάκι που είναι απαρηγόρητο. Ευχαριστούμε πολύ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Φωτό του σκυλάκου, δεν υπάρχει;

Ταυτότητα φοράει;
Είναι τσιπαρισμένος;

elpi

Active Member
17 Ιουλίου 2007
27
0
Είναι περίπτωση δημότη που μου ήρθε μέσω σωματείου για να βοήθησω.
Φώτο έχω, θα προσπαθήσω να ανεβάσω αύριο γιατί δεν θυμάμαι πως (θα το βρω όμως).
Τσιπ και ταυτότητα δεν έχει, αλλιώς θα το είχα γράψει.
Αυτή τη στιγμή για το καλό του ζώου προσπαθώ να εστιάσω σε αυτά που μπορούμε να χρησιμοποίησουμε (βλέπε κομμένο αυτί, κολλάρο, χρώμα). Ας βρεθεί πρώτα η ψυχούλα και μετά ενημερώνω πάντα για το τι πρέπει να γίνει.
Θυμόμουνα αμυδρά ότι εδώ παίζουν δύο - τρείς από παπάγου για αυτό το έβαλα. Έχετε το νου σας. Το ζώο έχει χαθεί ήδη 10 μέρες.

Είπα τις γνωστές οδηγίες. όποιος έχει καμιά ιδεά που αλλού μαζεύονται σκυλάδες στου παπάγου εκτός από πάρκο και verde μου λέει γιατί είμαι από νέο ψυχικό και δεν ξέρω.

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Μαζεύονται επισης στο πάρκο του Χολαργού που έχει μέσα σκυλόπαρκο, είναι απέναντι από το Δημαρχείο του Χολαργού και κοντά στο σκυλόπαρκο του Παπάγου.

elpi

Active Member
17 Ιουλίου 2007
27
0
Βρέθηκε!
Ευχαριστούμε πολύ πολύ όλους σας! Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι τριγυρνάει στο νέο ψυχικό στα σχολεία (σύνορα με Ελληνορώσων) και επικεντρώσανε τις προσπάθειες εκεί! ήταν μεγάλη η συμβολή τους. Και ένα ευχαριστώ ακόμα στο τελευταίο τηλέφωνο της κοπέλας ότι τον βλέπει μπροστά της και να πάνε να τον πάρουν.
Ο Μαυρούλης είναι μία χαρά στην υγεία του και χαρούμενος! (υποψιάζομαι ότι έχει φάει τρελές τυρόπιτες στο σχόλασμα- να είναι καλά τα παιδάκια).
Έχει κλειστεί ραντεβού με τον κτηνίατρο για τσιπ και σε πετ σοπ για την κονκάρδα!

Μαυρούλης και κοριτσάκι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Μπράβοοοο!!!!
Τέλος καλό όλα καλά για τον όμορφο μαυρούλη :D

Status
Κλειδωμένο θέμα