Χάθηκε ημ.Γιορκσάϊρ

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Χάθηκε την Τετάρτη 21 Μαΐου στο Πεδίον του Άρεως κατά την απογευματινή βόλτα της η ηλικιωμένη Funny, 14 ετών. Πιθανόν κάποιος την πήρε μαζί του. Είναι ημίαιμο Yorkshire Terrier, ξανθό-χάλκινο χρώμα. Παρακαλούμε όλους τους φιλόζωους να έχουν το νου τους και να μας βοηθήσουν να την βρούμε. Δεν μπορεί να επιβιώσει μόνη της. Όποιος την δει ή την έχει να επικοινωνήσει μαζί μας. Δίδεται αμοιβή.

Τηλ: 210 8220502, 6944330755, 6944202625

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
παντα ειχα την απορια πως γινεται να χασεις το σκυλι σου :roll:
μα παντα :shock:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
LUNA07 said:
παντα ειχα την απορια πως γινεται να χασεις το σκυλι σου :roll:
μα παντα :shock:
Δυστυχώς είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζουμε.

Τις περισσότερες φορές βέβαια υπάρχει και η ανευθυνότητα στη μέση, αλλά δυστυχώς γίνεται.

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Έμενα μου την έκανε μια φορά....
Τον άφησα στο κήπο να πάω για ψώνια και όταν γύρισα υπήρχε μια τεράστια τρύπα στο πλαστικό δίχτη!!!
Έπαθα πανικό και άρχισα να τον φωνάζω και να τον ψάχνω στο κήπο σαν τρελή....
Αφού δεν τον βρήκα, λέω ότι θα έχει πάρει τον δρόμο την βόλτας. Πάω να πάρω το αμάξι και ξαφνικά ακούω τον ύχο της πατούσας στην άσφαλτο...γυρνάω και βλέπω τον μούργο μεστις κολλιτσίδες και διάφορα άλλα φυτά....

Τώρα βάλαμε σιδερένιο δίχτη και δεν πάει πουθενά!

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Kαι μένα μου χουν κλέψει σκύλο,μέσα απ το σπίτι,
και έχω χάσει τη μια μου σκυλίτσα που της ήρθε η φαεινή ιδέα να το σκάσει και να βγει στη λεωφόρο!Ποτέ δεν το χε ξανακάνει!

Και γενικά δε την αφηνουμε να πηγαίνει βόλτα μονη της..

(βλ.Λώρα...
http://www.dogforum.gr/forum/viewtopic.php?t=1220&highlight=Λώρα)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Επίσης αν είναι μικρόσωμος ο σκύλος μπορεί να χαθεί, όπως διαπίστωσα, χωρίς καν να καταλάβεις πώς!
Μια φορά είχαμε φωνάξει ντελίβερι και όπως έκλεινα την πόρτα ο μικρός βγήκε μαζί του έξω χωρίς να τον πάρω χαμπάρι. Για καμιά ώρα δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έλειπε, μέχρι που το διαπίστωσα. Φωνάζω, ψάχνω από δω, ψάχνω από κει, τίποτα!
"Πάει" λέω "έπεσε απ' το μπαλκόνι"!!!! Με μια απελπισία (τι να λέμε!) ανοίγω την πόρτα να τρέξω κάτω και παραλίγο να πέσω πάνω του. Καθόταν ήσυχα ήσυχα στο χαλάκι της εξώπορτας!
Είχε, εν ολίγοις, μια ώρα καιρό να πάει οπουδήποτε!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
η μαμα μου ειχε ενα κανισακι που ηταν πολυ γριουλα κι επεσε απο το μπαλκονι κατα λαθος :(

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Δυστυχώς είναι πολύ εύκολο να χαθούν, εγώ έχω φοβερό άγχος μ'αυτή την ιστορία.......

Πάντως, στο θέμα, όταν ήμουν μικρή είχε ο πατέρας μου μια σκύλα (το πρώτο σκυλί που θυμάμαι!) που κάποια στιγμή, όντας πολύ γριά, χάθηκε.....

Τη βρήκε μετά από λίγες μέρες ο πατέρας μου σ'ενα κοντινό οικόπεδο πεθαμένη..... Πάντα σκεφτόμασταν ότι έφυγε για να πεθάνει......... :( Αλήθεια ξέρει κανείς? Παίζει να έφυγε όντως γι'αυτό?

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Το βράδυ που πέθανε η σκύλα μου (το κρεβατάκι της ήταν στο σαλόνι), περίμενε να πάειι η μητέρα μου στο δωμάτιο της(’εβλεπε τηλεώραση και καθόταν δίπλα της άμα συμβεί κάτι) για να πεθάνει.
Αφου πήγε λοιπόν στο δωμάτιο της, ξαναβγήκε μετά απο 10 λεπτα και κατάλαβε πως είχε πεθάνει.......
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Πάντα σκεφτόμασταν ότι έφυγε για να πεθάνει......... Αλήθεια ξέρει κανείς? Παίζει να έφυγε όντως γι'αυτό?
Ναι, το έκανε και ο δικός μου.

Το μακάβριο είναι ότι έσκαβε να ανοίξει και τρύπα :cry: :cry: :? :?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
κι ο δικος μου,πεθανε μολις βγηκα απ το σπιτι...δεν ξερω αν ηταν συμπτωματικο,αλλα μπορει να θελουν και την ησυχια τους (οπως θα την ηθελα κι εγω)
ωραιο τοπικ 8) :lol: δεν ξαναρχομαι εδω...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Η σκυλα μιας φιλης μου ,κανις γκριφον,ενω πααααντα εβγαινε μονη της βολτα,κανεις δεν τη αγγιζε κτλ,ποτε δεν χανοταν, μια μερα χαθηκε.αλλα ηταν η περιοδος π αρχιζε και ειχε σημαδια οτι γερναει. λογικα εφυγε για να παιθανει.
επισης ο Ρεξ μου,οταν ηταν πολυ χαλια,τον εβγαλα μια βολτα το βραδυ πριν παιθανει και ξαπλωσε σε ενα χωραφι και δεν σηκωνοταν.ετσι,τον πηρα αγκαλια για να γυρισουμε σπιτι. :(

αντε παλι καταθλιψη!!!!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Το κανουν... ο δικος μου καμια βδομαδα πριν του κανω ευθανασια πηγαινε και κοιμοταν στο υπογειο που εχουμε εργαλεια.
Στην αρχη δν ηθελα να δεχτω οτι το εκανε γι'αυτο και ελεγα οτι απλα ζεσταινεται αλλα εκει δν καθοταν ποτε μα ποτε τοσα καλοκαιρια εκει δν πηγε ποτε.
Οταν πια ηρθε η μερα τον εβγαλα με το ζορι απο εκει μεσα και τελικα καταλαβαμε οτι το εκανε γιατι ηθελε ησυχεια :(

Αλλωστε ολα τα ζωα στη φυση ποτε δν πεθαινουν με τα υπολοιπα ατομα παρα απομονωνονται... :wink: