Google Chrome δοκιμασες?Eκανα! Και παλι το ιδιο και με ΙΕ και με Firefox...
Tελος παντων, αφου δεν ειναι προβλημα του φορουμ ας μην το συζηταμε....
Τοσο καιρο δεν ειχα προβλημα, κατι αλλο γινεται θα το βρω. Δεν δοκιμασα τον google, αλλα δεν μπορει να μην δουλευει με τους αλλους δυο και να δουλεψει με αυτον...Google Chrome δοκιμασες?
To ανεφερα γιατι πριν καποιο διαστημα δεν μπορουσα να μπω σε καμια σελιδα με το google κ τον explorer κ μπορουσα μονο με την αλεπουδιτσαΤοσο καιρο δεν ειχα προβλημα, κατι αλλο γινεται θα το βρω. Δεν δοκιμασα τον google, αλλα δεν μπορει να μην δουλευει με τους αλλους δυο και να δουλεψει με αυτον...
Αφου δεν ξεκολησε με την επανεκινηση εγω δεν ξερω τι αλλο θα εκανα..Mπαινω σε ολες τις σελιδες κανονικα, βλεπω παντου ολες τις φωτογραφιες, δεν βλεπω τις φωτογραφιες των αλμπουμ των μελων του dogforum...:-k
Για κανε κλικ στο λινκ παρακατω εσυ και οσοι αλλοι εχουν προβλημα...να δεις μηπως ενα καλο καθαρισμα δωσει καποιο αποτελεσμαΑφου δεν ξεκολησε με την επανεκινηση εγω δεν ξερω τι αλλο θα εκανα..
..
Όντως εσένα χάθηκε το ένα... προχθές το είχα δει, τώρα πάει!εμένα χαθηκε το ένα από τα δύο αλμπουμ
που πηγε το αλμπουμ οεεεοοΌντως εσένα χάθηκε το ένα... προχθές το είχα δει, τώρα πάει!