ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΝΕΛΟΣ - ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Γεια σου, είμαι ο Κανέλος, ο γιατρός είπε ότι είμαι κυνηγόσκυλο και μικρούλης, κάτω του ενός έτους! Έχω στειρωθεί πολύ πρόσφατα και δεν έχω τσιπάκι. Είμαι αδυνατούλης γιατί περιπλανήθηκα μόνος μου ώσπου πριν μια βδομάδα με βρήκε μια καλή κοπέλα στη Βούλα και με φρόντισε για να μην πάω στη λεωφόρο. Είπαν ότι έχω κάτι σημάδια στα πόδια μου που θα φύγουν, αλλά δείχνουν ότι με έχουν κακοποιήσει άσχημα...

Εγώ όμως δεν κρατάω κακία σε κανέναν! Αγαπάω πολύ τους ανθρώπους, είμαι χαδιάρης, παιχνιδιάρης, δίνω φιλάκια και κουνάω την ουρίτσα μου χαρωπά! Ξέρω από σπίτι, από αυτοκίνητο, από λουρί, τα πάω καλά με τα άλλα σκυλάκια (αρσενικά και θηλυκά)! Λένε ότι είμαι πανέξυπνος και τόσο γλυκός και καλός που έπρεπε να με ονομάσουν ζαχαρένιο! Ψάχνω ένα φιλαράκι για να μου χαρίσει μια αγκαλιά και ένα σπίτι να ζήσω ασφαλής, χωρίς ξύλο και εφιάλτες. Δεν θα με δώσουν σε κυνηγούς γιατί ένας τέτοιος μάλλον με παράτησε κακοποιημένο στο δρόμο.

Επείγει πολύ η φιλοξενία μου και η υιοθεσία μου γιατί η καλή κοπέλα που με βρήκε δεν έχει χώρο να με κρατήσει και θα αναγκαστεί να με έχει δεμένο!
Πάρε τηλέφωνο για μένα στο: 6973623284 - 6932297236

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αγαπητέ Ζαχαρένιε/Κανελλο,

Χαίρομαι που σε βρήκε μια "καλή κοπέλα" μεν, μη μετριόφρων δε, αλλά είναι κρίμα που σε έχει δεμένο.

Κυνηγόσκυλο δεν είσαι, ένας γλυκύτατος κοπριτακος είσαι, οπότε οι ισχυρισμοί της "καλής κοπέλας" ότι σε κακοποίησαν και σε παράτησαν στο δρόμο κάποιοι "κακοι κυνηγοί", είναι προφανέστατα αποκύημα της φαντασίας της. Εξάλλου φίλε Κανελλο, δεν είναι δυνατόν ότι αδέσποτο φαίνεται στις "καλές κοπέλες" για κυνηγόσκυλο, να το έχουν παρατήσει κυνηγοί, έτσι δεν είναι?

Για να είμαι ειλικρινής, όταν βλέπω σε αγγελία προώθησης υιοθεσίας αδεσποτου ζωου τις φαιδρότητες περί "κακών κυνηγών" που σώνει και ντε παράτησαν το σκύλο τους κακοποιημενο στο δρομο, με πιάνουν τα διαολια μου, τόσο πολύ που αρχίζω να νιώθω συμπάθεια για τους "κακούς κυνηγούς" και αγανάκτηση για τις "καλές κοπέλες" με τη μεγάλη φαντασία και το συγγραφικό ταλέντο, (τόσο μεγάλο που μπροστά στα κείμενα των αγγελιών που γράφουν - χωρίς να παραλείπουν να αποδώσουν εύσημον μνεία στους εαυτούς τους- ωχριουν ακόμα και οι Φωσκολιαδες).

Ελπίζω να βρεις σύντομα ένα καλό σπίτι, διότι το δέσιμο στην αλυσίδα είναι χειρότερη δυστυχία από τη ζωή στο δρόμο.

Φιλικα
Μια κακή (ανευ εισαγωγικων), ΜΗ φιλόζωη κοπέλα.

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες ακομα και αυτες που διιστανται. Δεν υπαρχουν θεσφατα αλλα διαφοροποιημενες αποψεις που βασιζονται στην παιδεια, την εμπειρια και την προσωπικοτητα των ανθρωπων και αυτο αποτελει την ομορφια της ανθρωπινης κοινωνιας απεναντι στην ομοιομορφια. Η κοπελα που εγραψε το κειμενο θα εχει τους δικους της λογους που επελεξε βασει των παραπανω που ανεφερα. Το ιδιο και εσυ. Πολλες φορες μπορει να εχουν και οι δυο δικιο ο καθενας απο την δικη του οπτικη γωνια. Δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνησουν και να τα δουν απο την ιδια και οι δυο. Και αυτο δεν ειναι καθολου κακο.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Βρε Jennie τι λες? :D:D:D
Ποιες απόψεις?
Εκφράστηκε καμιά άποψη?
Μόνο η συνηθισμένη ανοησία... όλα τα ψηλόλιγνα αδέσποτα είναι κυνηγόσκυλα που τα παράτησε ένας κακός κυνηγός!!! Ποια παιδεία, εμπειρία και προσωπικότητα διαμορφώνει κάτι τέτοιο ως άποψη? Μια βλακεία είναι που λέγεται και ξανα-λέγεται (όπως π.χ. όταν βρεθεί χτυπημένο αδέσποτο βλέπουμε αγγελίες τύπου "ένα κτήνος τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε, παρά τον ευδιάκριτο πόνο στα υγρά του μάτια".
Ε... ας μην υπερβάλουμε...
Τελείως φιλικα :)
Μακάρι να βρει σπίτι το κουκλάκι.

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Δεν μπορω να ειμαι στο μυαλο του καθενος που συντασει μια αγγελια προωθησης ενος αδεσποτου για να σου πω τους λογους της να χρησιμοποιησει τις συγκεκριμενες εκφρασεις. μπορει να ηταν αγνοια οπως λες μπορει ομως να χρησιμοποηθηκε σκοπιμα για συγκινησει. οταν κανεις προωθηση χρησιμοποηεις πολλα μεσα για να προωθησεις. Μπορει να ειχε και λαθος πληροφορηση. Δεν γνωριζω. οτι και να ειναι δικαιωμα της να λελει οτι νομιζει καλυτερο για την προωθηση του αδεσποτου. Μπορει για καποιους να ειναι βλακειες ή και εκνευριστικα. Αλλα εχει δικαιωμα να τα πει και οι αλλοι να προσθεσουν την δικη τους οπτικη.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Κοιτάξτε, θέση δεν παίρνω στο παραπάνω, αλλά ξέρω τουλάχιστον έναν κυνηγό (και φανατικό μάλιστα) που σκότωσε (δηλητηρίασε με φόλα) πέρσυ τα δυο κυνηγόσκυλα της γειτόνισσάς μας στην Αθήνα.

harley

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2008
126
0
το οτι ειναι ημιαιμο δεν ειναι κριτηριο αμφισβητισης,για το αν ειναι κυνηγοσκυλο.
και οτι δεν το ειχαν για αυτο το λογο.επισης το 90 τις εκατο των κυνηγων εχει ημιαιμα κυνηγοσκυλα. βεβαια οι ρατσες που διαστααυρωνουν δεν ειναι ασχετες και δεν
ειναι πολλαπλες ισως.:rolleyes:τωρα ROTTIE ,ο κυνηγος, δεν σημαινει και απαραιτητα φιλοζωος, η υπευθυνος αυτοματα. και δεν ειναι ολλα ανυποστατα και ψευδη, το 50με60τις εκατ. δυστυχως ισχυει απο αυτα που ακουμε.και οι λογοι ειναι πολλοι που
τα παρατανε οπως για παραδειγμα ,λογω γειρατιων,λογω του οτι η σκυλα ζευγαρωσε
π.χ.με λαμπραντορ η οτι αλλο η οτι δεν εχει ανεπτυγμενο κυνηγετικο ενστικτο,και
συν που υπαρχει μια φημη οτι αμα περασουν τα 5 δεν αποδιδουν καλα κ.τλ. ομως
υπαρχουν και χειροτερα οπως το να τα σκοτωνουν με το οπλο.η οταν υπαρχει
θεμα αντιζηλιας αναμεσα στους κυνηγους και αρχιζουν να φωλιάζουν τα σκυλια ο
ενας του αλλου

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Τόσο hardcore κυνηγούς (κρεμμάνε,πετάνε,πυροβολούν σκυλιά) γνωρίζετε όλοι βρε παιδιά και μου έμειναν εμένα οι light (που τα έχουν μέχρι τα βαθυά γεράματα)? :rolleyes:

...ο κυνηγος, δεν σημαινει και απαραιτητα φιλοζωος, η υπευθυνος αυτοματα...
Ναί,αλλά δε σημαίνει ούτε το αντίθετο αυτόματα ε?

Πάντως αν ισχύουν αυτά τα ποσοστά,οι κυνηγοί πρέπει να σκοτώνουν περισσότερα σκυλιά από ότι πέρδικες!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Anubis, μακάρι να ήτανε όλοι οι κυνηγοί έτσι όπως είναι αυτοί που ξέρεις εσύ και που φυσικά ξέρω ότι υπάρχουν. Δυστυχώς όμως ο γείτονάς μου είναι καθίκι και ξέρω θετικά ότι είναι και φανατικός κυνηγός, τρομάρα του! Μέχρι και σε διαμαρτυρίες παίρνει μέρος για τα δικαιώματα των κυνηγών! Φυσικά σκύλο ΙΧ δε διαθέτει. Προσωπικά τον φοβάμαι τόσο πολύ που δεν ξέρω τι να κάνω το καλοκαίρι που θα πάρω το Μουφ μαζί μου στην Ελλάδα για πρώτη φορά και θέλω να το αφήσω για μερικές μέρες με τους δικούς μου διότι έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις. Από τώρα προσπαθώ να μαζέψω ό,τι μπορώ από πληροφορίες για δαύτονα (π.χ. έχω όλες τις βρωμιές του φακελλωμένες και τεκμηριωμένες) και να βρω στρατηγική για να τον κρατήσω μακρυά από το Μουφ και τους δικούς μου.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Επείγει πολύ η φιλοξενία μου και η υιοθεσία μου γιατί η καλή κοπέλα που με βρήκε δεν έχει χώρο να με κρατήσει και θα αναγκαστεί να με έχει δεμένο!
Eγώ άλλο δεν κατάλαβα..
Γιατί η κοπέλα που τον βρήκε τον έχει δεμένο?
Δηλαδή μια αξιοπρεπή φιλοξενία δεν μπορεί να του δώσει?:confused:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Γιατί η κοπέλα που τον βρήκε τον έχει δεμένο?
Γιατί η καλή κοπέλα Κάτια μου τον "λυπήθηκε", αλλά λυπήθηκε κυρίως το σπιτάκι της, τα χαλιά της, τον καναπέ της κ.ο.κ. Δεν σκέφτηκε ότι ενήλικα ζώα όπως αυτό δύσκολα, πολύ δύσκολα υιοθετούνται. Θα μείνει για πολύ καιρό δεμένο το καημενάκι. Εύχομαι να κάνω λάθος.

harley

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2008
126
0
πιαστο αυγο κ κουρευτο.....!
Τόσο hardcore κυνηγούς (κρεμμάνε,πετάνε,πυροβολούν σκυλιά) γνωρίζετε όλοι βρε παιδιά και μου έμειναν εμένα οι light (που τα έχουν μέχρι τα βαθυά γεράματα)? :rolleyes:

Ναί,αλλά δε σημαίνει ούτε το αντίθετο αυτόματα ε? (αλλα ουτε το αναιρει)

Πάντως αν ισχύουν αυτά τα ποσοστά,οι κυνηγοί πρέπει να σκοτώνουν περισσότερα σκυλιά από ότι πέρδικες!
πεστο ψεμματα :D

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Η κοπελα που το φιλοξενει εχει σκυλο και δεν μπορουν να συμβιωσουν οποτε ο Κανελος παραμενει στο παρκο επι της Λ.Καλυμνου με κινδυνο να μπει στη λεωφορο και να το κτυπησει αυτοκινητο. Ρωτησατε κανενα γνωστο σας μηπως θα τον ηθελε? Αν τυχον παρετε καποια θετικη απαντηση τηλεφωνηστε. Υπ'οψιν δινεται και εκτος Αθηνων.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
κάτσε βρε jennie, το φιλοξενεί ή μένει στο παρκο? (τι πάρκο είναι αυτό? να υποθέσω οχι περιφραγμένο....)

Παντως μίλησε και με τη strayshelp αν μπορει να βοηθήσει στην προωθηση....

harley

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2008
126
0
Anubis για να γινω ποιο συγκεκριμενος το πεστο ψεμματα κολλαει στα τελευταια που
ειπες :)

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Να κάνω μία άσχετη ερώτηση, δεν μπορεί να πάει προσωρινά σε ένα καταφύγιο ζώων ώστε να μην κινδυνεύει από τα αυτοκίνητα; Ή δεν δέχονται σκυλιά εκτος και αν τα βρούνε η ίδιοι;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog