ΧΑΘΗΚΕ Η ΡΟΖΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

vrd

Member
3 Αυγούστου 2007
8
0
Σέρρες - Αλεξανδρούπολη
ΣΤΙΣ 26/09/2008 ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ 7ου ΧΛΜ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.
ΤΗ ΛΕΝΕ ΡΟΖΥ, ΕΙΝΑΙ 2 ΕΤΩΝ, ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ (25kg ΠΕΡΙΠΟΥ), ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΦΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΦΕ ΣΤΙΓΜΑΤΑ (ΒΟΥΛΕΣ) ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ.
ΤΗΛ: 6997600704 ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ…

Last edited by a moderator:

little_pony

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2008
179
0
Χαλκίδα
μπορεις να βάλεις αλλη μεγαλυτερη φωτο?ειδα σημερα το μεσημερι δυο σκυλακια το ενα με περιλαιμιο βεβαια..μπροστα στο παιδαγωγικο τμημα..

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Εχω και εγώ το νού μου μήπως τη δώ πουθενά και είπα και στο Στράτο να πάμε σήμερα βόλτα προς τα κεί ..

Στην περιοχή που χάθηκε περνάνε πολλά αυτοκίνητα με μεγάλη ταχύτητα πάντως..

Αφισούλες βάλατε;

Last edited:

vrd

Member
3 Αυγούστου 2007
8
0
Σέρρες - Αλεξανδρούπολη
Εlle ξέρω για το δρόμο και δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι.. Ρωτησαμε παντως εκεινες τις ταβέρνες της περιοχης (πάνω στην εθνικη) αν ειδαν ή ακουσαν τιποτα για τροχαιο και μας ειπαν οχι. Μακάρι να την πήρε κανένας και να ειναι καλά..εχει πολλα κτηματα η περιοχη, τα γυρισαμε οσο μπορουσαμε. Βάλαμε κάποιες αφισες και θα βαλουμε και μεσα στην πόλη.. Σας ευχαριστώ για όλα.. Μακάρι να βρεθεί.. Αν μαθετε οτιδηποτε τηλεφωνηστε σας παρακαλω γιατι τις επομενες μερες δεν ξερω αν θα μπορω να μπαινω στο ιντερνετ..