ΧΑΘΗΚΕ ΗΜ.ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΓΛΥΦΑΔΑ

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Από χθες το πρωί η Λώρα μας λείπει...Βγήκε μαζί με τη μαμά μου που πεταξε τα σκουπίδια,αλλά δεν ξανα γύρισε.Συνήθως κάνει μια βόλτα,τρώει τα φαγητά για τις αδέσποτες γάτες η χοντρή και ξανα γυρνάει,αλλά λείπει 1 μέρα και μετά τη χθεσινή νεροποντή,έχουμε αρχίσει κ ανησυχούμε!
Εψαξα παντού με το αυτοκίνητο,παρακαλώ προωθήστε την αγγελία
Eίναι πολύ πιθανό να την κρατήσανε σε κάποιο σπίτι λόγω βροχής...

Κλειάννα

Xάσαμε τη Λώρα,στις 21/10/07,ημίαιμο θηλυκό λυκόσκυλο,από την περιοχή Αιξωνή στη Γλυφάδα.
Είναι περίπου 30 κιλά(μεγαλόσωμη),με πλούσιο τρίχωμα,μαύρη με καφέ άκρα,πολύ φιλική και χαδιάρα.Εχει όρθια αυτιά.
Είναι στειρωμένη και φορούσε ροζ κολλάρο δερμάτινο,με καρδούλες ασημένιες.Είχε και ταυτότητα με τα στοιχεία του κτηνιάτρου.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ 'Η ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ 6945 139859 και 6947 901214.

Όταν την είχα βρει,πριν 2 χρόνια...:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τώρα τι να πω…
Ας μην σχολιάσω τα περί κινδύνων που διατρέχει ένα ζώο χωρίς επίβλεψη…
Ας σχολιάσω το εξής μιας που το ανέφερες στο rott sub προηγουμένως
denis said:
υπάρχει και νόμος και πρέπει να εφαρμόζεται ...
Αυτοί οι άνθρωποι γνώριζαν πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αφήνουν αμολυτό τον σκύλο τους στους δρόμους?

Κλειάννα ποιανού είναι το σκυλί?

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Rottie,

οτι κ να πεις έχεις δίκιο..Χωστα μου!Δικιά μου είναι η Λώρα,αλλά ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ και κανένα απ τα σκυλιά μου,για βόλτα,μόνα τους!!
Ελειπα στη σχολή και τους έβγαλε λίγο η μαμά μου στο κήπο,αλλά ήταν η πόρτα ανοιχτή,ξεχασμένη,και βγήκαν έξω.

Μας έχει ξανασυμβεί,και κάνουν καμιά βόλτα και γυρνάνε.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΟΤΕ.ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΛΟΥΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.Απλά έτυχε..

Το καλό είναι ότι την βρήκαμε!!!!
Την χτύπησε αμάξι,αλλά δεν έσπασε κάτι,τη μάζεψε ένας κύριος και μας πήρε τηλ,απ τα στοιχεία στο κολάρο..Είναι λίγο σοκαρισμένη η καημένη.
Αλλά την πήγε σε κτηνίατρο και της έκανε όρο και ηρεμιστική.

Αυτά.

ROTTIE said:
Τώρα τι να πω…
Ας μην σχολιάσω τα περί κινδύνων που διατρέχει ένα ζώο χωρίς επίβλεψη…
Ας σχολιάσω το εξής μιας που το ανέφερες στο rott sub προηγουμένως
denis said:
υπάρχει και νόμος και πρέπει να εφαρμόζεται ...
Αυτοί οι άνθρωποι γνώριζαν πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αφήνουν αμολυτό τον σκύλο τους στους δρόμους?

Κλειάννα ποιανού είναι το σκυλί?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν! :p
Χαίρομαι πολύ που τη βρήκατε Κλειαννα! Ελπίζω η μικρή να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ!

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Κι εγώ χαίρομαι που τη βρήκατε!
Τώρα πια δεν θα την αφήνετε από τα μάτια σας! :p
Καλή ανάρρωση λοιπόν!

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Σας ευχαριστώ!
Ηδη είναι καλύτερα,και δείχνει χαρούμενη που γύρισε σπίτι!!

Τα έψαλλα ένα χεράκι και σε όλους εδώ,να ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ τις πόρτες πριν τα αφήνουμε στο κήπο.. :)
Ζούμε σχετικά ψηλά στο βουνό,αλλά σε 5 λεπτά κατεβαίνεις σε κεντρικότατη λεωφόρο,όπως κάνανε τα χαζό σκυλα και εγινε ό,τι έγινε..

Περαστικά μας!!! :!: