Εντάξει, τώρα τα είδα όλα!! Έκλεψαν σκύλο για να ζητήσουν σεξ;;;; (δεν ξέρω αν επιτρέπεται η λέξη, αν δεν επιτρέπεται ζητώ συγγνώμη και διαγράψτε τη! ) Ε Λ Ε Ο Σ!!!ανταλλαγμα σε "ειδος" .
Δεν το εκλεψε αλλα ελεγε ψεμματα οτι το βρηκε επειδη ειχε διαβασει τα αφισακια στο δρομο. Και για να το δωσει πισω ζητουσε οτι ζητουσε. Σαφως και ειδοποιησανε την αστυνομια και τον πιασανε.Εντάξει, τώρα τα είδα όλα!! Έκλεψαν σκύλο για να ζητήσουν σεξ;;;; (δεν ξέρω αν επιτρέπεται η λέξη, αν δεν επιτρέπεται ζητώ συγγνώμη και διαγράψτε τη! ) Ε Λ Ε Ο Σ!!!
Και πάλι...Ε Λ Ε Ο Σ!! Υπάρχουν πολύ πιο άρρωστοι απ' όσο νόμιζα τελικά!!Δεν το εκλεψε αλλα ελεγε ψεμματα οτι το βρηκε επειδη ειχε διαβασει τα αφισακια στο δρομο. Και για να το δωσει πισω ζητουσε οτι ζητουσε. Σαφως και ειδοποιησανε την αστυνομια και τον πιασανε.
Λογικά, αν ήταν διαφορετικό "είδος" θα διευκρίνιζε. Όταν ο άλλος λέει πως η ανταλλαγή ήθελε να γίνει σε είδος...ε, όσο να πεις, ένα πράγμα έρχεται στο μυαλό!Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση Avraki που κατάλαβες τι εννούσε ο/η Nizinny.
Εγώ δεν πολυκατάλαβα. Θεώρησα ότι πιθανόν ο άνθρωπος ήθελε φαγητό λόγου πείνας. Αλλά τα εισαγωγικά στο είδος με προβλημάτισε.
Αθώο μυαλό!!!Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση Avraki που κατάλαβες τι εννούσε ο/η Nizinny.
Εγώ δεν πολυκατάλαβα. Θεώρησα ότι πιθανόν ο άνθρωπος ήθελε φαγητό λόγου πείνας. Αλλά τα εισαγωγικά στο είδος με προβλημάτισε.
Μπααααα το αγνοεί, ε τι... όργια θα κάνουν?Το κομμάτι με την ανάμιξη της αστυνομίας, μάλλον δεν το πρόσεξες ε;
Χαχαχαχαχχα!!Άν έπιασε το κόλπο με το sex να μας το γράψετε να βγούμε κ εμείς στη γύρα να ψάχνουμε χαμένα σκυλάκια ε?!
Θα καμουφλάρει το "είδος" που θα ζητήσει αρχικά και δεν θα έχει πρόβλημα!Το κομμάτι με την ανάμιξη της αστυνομίας, μάλλον δεν το πρόσεξες ε;