ΧΑΘΗΚΕ / ΕΚΛΑΠΗ ΤΖΑΚ ΡΑΣΕΛ

Gabi

New Member
16 Αυγούστου 2012
1
0
Anixi
ΧΑΘΗΚΕ - ΕΚΛΑΠΗ
ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΖΑΚ ΡΑΣΕΛ ΣΤΗΣ 18/7 ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΕΚΑΛΗ, ΑΡΣΕΝΙΚΟ, 5 ΜΗΝΩΝ, ΑΣΠΡΟ ΜΕ ΚΑΦΕ, ΚΟΜΜΕΝΗ ΟΥΡΑ. ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ!
ΤΗΛ.: 6944765600

Με παίρνει τηλέφωνο άγνωστος με απόκρυψη και μου ζητάει λίτρα. Δεν νομίζω πάντως ότι έχει το σκυλάκι μας!photo.jpg

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δλδ τι σου λέει?

Ζήτα του περιγραφη ακριβως για το σκυλι, αν εχει κάποιες χαρακτηριστικές συμπεριφορές....

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
MH δώσεις καμία αληθή πληροφορία για το σκύλο σου! Δώσε μόνο κάποια ψευδή, όπως ότι ακούει στο τάδε όνομα ή εκεί έχει μία ουλή από ατύχημα. Κι αν σου τα επιβεβαιώσουν, θα καταλάβεις! Αλλά φρόντισε όταν δίνεις τις ψευδείς πληροφορίες να δείχνεις αγχωμένη για να μη σε πάρουν χαμπάρι!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Το ξαναεγραψα σε αλλο θεμα αλλα μην δεχτεις να συναντησεις καποιον τετοιο σε περιπτωση που πειστεις οτι το βρηκε και πας μονος/μονη σου. Σε γνωστη μου ζητουσε ανταλλαγμα σε "ειδος" μεχρι να συλληφθει ο τυπος.

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
ανταλλαγμα σε "ειδος" .
Εντάξει, τώρα τα είδα όλα!! Έκλεψαν σκύλο για να ζητήσουν σεξ;;;; (δεν ξέρω αν επιτρέπεται η λέξη, αν δεν επιτρέπεται ζητώ συγγνώμη και διαγράψτε τη! ) Ε Λ Ε Ο Σ!!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Πως ξέρει το τηλέφωνό σου?? Το έκλεψε μέσα από το σπίτι σου ?....πως ξέρει τα στοιχεία σου? Τα είχες αναρτήσει σε αφίσα ή κάτι τέτοιο?
Α..παιδιά σόρυ τώρα είδα ότι είναι από τον Ιούλιο!!:rolleyes:

Last edited:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Εντάξει, τώρα τα είδα όλα!! Έκλεψαν σκύλο για να ζητήσουν σεξ;;;; (δεν ξέρω αν επιτρέπεται η λέξη, αν δεν επιτρέπεται ζητώ συγγνώμη και διαγράψτε τη! ) Ε Λ Ε Ο Σ!!!
Δεν το εκλεψε αλλα ελεγε ψεμματα οτι το βρηκε επειδη ειχε διαβασει τα αφισακια στο δρομο. Και για να το δωσει πισω ζητουσε οτι ζητουσε. Σαφως και ειδοποιησανε την αστυνομια και τον πιασανε.

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Δεν το εκλεψε αλλα ελεγε ψεμματα οτι το βρηκε επειδη ειχε διαβασει τα αφισακια στο δρομο. Και για να το δωσει πισω ζητουσε οτι ζητουσε. Σαφως και ειδοποιησανε την αστυνομια και τον πιασανε.
Και πάλι...Ε Λ Ε Ο Σ!! Υπάρχουν πολύ πιο άρρωστοι απ' όσο νόμιζα τελικά!!

Last edited:

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση Avraki που κατάλαβες τι εννούσε ο/η Nizinny.

Εγώ δεν πολυκατάλαβα. Θεώρησα ότι πιθανόν ο άνθρωπος ήθελε φαγητό λόγου πείνας. Αλλά τα εισαγωγικά στο είδος με προβλημάτισε.

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα

Εγώ δεν πολυκατάλαβα. Θεώρησα ότι πιθανόν ο άνθρωπος ήθελε φαγητό λόγου πείνας. Αλλά τα εισαγωγικά στο είδος με προβλημάτισε.
Λογικά, αν ήταν διαφορετικό "είδος" θα διευκρίνιζε. Όταν ο άλλος λέει πως η ανταλλαγή ήθελε να γίνει σε είδος...ε, όσο να πεις, ένα πράγμα έρχεται στο μυαλό!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα

Αθώο μυαλό!!!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Άσε που αν ήταν ο άνθρωπος να ζητούσε φαγητό δεν νομίζω να καλούσε κανείς την αστυνομία! Το πολύ πολύ να του έφερναν μία σακούλα από το σούπερ μάρκετ!

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Άν έπιασε το κόλπο με το sex να μας το γράψετε να βγούμε κ εμείς στη γύρα να ψάχνουμε χαμένα σκυλάκια ε?!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Το κομμάτι με την ανάμιξη της αστυνομίας, μάλλον δεν το πρόσεξες ε; :rolleyes:

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Άν έπιασε το κόλπο με το sex να μας το γράψετε να βγούμε κ εμείς στη γύρα να ψάχνουμε χαμένα σκυλάκια ε?!
Χαχαχαχαχχα!!

Το κομμάτι με την ανάμιξη της αστυνομίας, μάλλον δεν το πρόσεξες ε; :rolleyes:
Θα καμουφλάρει το "είδος" που θα ζητήσει αρχικά και δεν θα έχει πρόβλημα!