Αγαπητή boxer
αν σε ενοχλεί που υπογράφω με την ιδιότητα μου πολύ ευχαρίστως να το αλλάξω, αλλά πιστεύω ότι είναι υποχρέωση κάθε επαγγελματία σε οποιοδήποτε χώρο να αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων λέει, βάζοντας το όνομά του και όχι ένα ψευδώνυμο. Όταν βάζεις το όνομα σου παύεις να μιλάς εκ του ασφαλούς.
αυτη ειναι η μια οπτικη γωνια. η αλλη πλευρα λεει οτι ό,τι απανταει κανεις σε ενα φορουμ επωνυμα και συμφωνα με την ιδιοτητα του, το κανει για να διαφημιστει, να τραβηξει πελατεια, να πεισει για τις μεθοδους του(και οχι μονο), κλπ.
προσωπικα, ηταν ευχαριστη εκπληξη το κειμενο στην κεντρικη σελιδα οπου λεει οτι το φορουμ αυτο ειναι αποκομμενο απο ιδιοτελη συμφεροντα κλπ. μακαρι να ισχυε αυτο.
εχεις δικιο οτι εκ του ασφαλους ο καθενας μπορει να λεει ο,τι θελει. (και οι αλλοι εχουν υποχρεωση να τα επεξεργαζονται πριν τα υιοθετησουν ή πριν τα απορριψουν)
αλλα αλλο να εχεις υπογραφη ονομα και ιδιοτητα και αλλο να λες ο,τι θελεις και ΟΤΑΝ καποιος σου ζητησει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ να πεις με ποια ιδιοτητα μιλας, ή ακομα και το ονομα σου, εκει ειναι προσωπικη ΣΑΣ υποθεση...
τωρα το να λεει καποιος τη γνωμη του και απο κατω να φαινεται οτι βγαζει και κερδος απο αυτο που προτεινει... λυπαμαι, εγω δε θα το εκανα.
να σου πω ενα παραδειγμα. για μενα εχει περισσοτερη βαρυτητα να μου πει καποιος "χρειαζεσαι τη βοηθεια επαγγελματια εκπαιδευτη" και να
μη δηλωνει ο ιδιος οτι ειναι εκπαιδευτης, παραθετοντας ακομα και το ονομα του, παρα να μου πει καποιος το ιδιο και απο κατω να φαινεται οτι ειναι ο ιδιος εκπαιδευτης και το ονομα του ειναι το ταδε.
εγω ετσι νιωθω...
Πίστεψε με όσα πράγματα μπορεί να κερδίσω υπογράφοντας με την ιδιότητά μου άλλα τόσα μπορεί να χάσω!
πολυ σωστα. και μη νομιζεις οτι σου επιτιθεμαι, διοτι δεν εχεις τιποτα να μου αφαιρεσεις με το να γραφεις το ονομα σου και το επαγγελμα σου.
Προσωπικα, γενικα εκτιμω συμβουλες απο ανθρωπους ανιδιοτελεις. αποψεις που να πηγαζουν αποτο ενδιαφερον και την αγαπη για τα ζωα και να τελειωνουν εκει. βεβαια, η γνωμη ορισμενων επαγγελματιων εχει καποιες φορες μεγαλυτερη βαρυτητα, αρκει να μη συνοδευεται απο διαφημιση.
αν θυμαμαι καλα πρεπει να σε ειχα ακουσει να μιλας για μια εμπειρια σου πριν γινεις εκπαιδευτρια,σε ενα σεμιναριο στο νεο ψυχικο. ησουν στο κοινο νομιζω. διορθωσε με αν κανω λαθος.
Τώρα πότε θα γίνουν όλα αυτά στην Ελλάδα δεν ξέρω βλέπεις πρέπει να αλλάξει πολύ το σύστημα και αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο. Στην Αμερική υπήρχε ακόμα και αυτό που εδώ λέμε ανάδοχες οικογένειες. Όταν ένα rescue είχε σκυλιά που δεν μπορούσε να κρατήσει λόγω χώρου αυτά δίνονταν σε οικογένειες που είχαν ήδη κάποιο δικό τους σκυλί να τα φιλοξενίσουν και το κράτος υποστήριζε αυτή την προσπάθεια με οικονομική βοήθεια, οπότε καταλαβαίνεις πόσο πιο μπροστά είναι.
ειμαι μελος στο boxerworld, ενα φορουμ με απιστευτη συμμετοχη και το εχω δει αυτο που λες. στην Αμερικη υπαρχουν παρα πολλες αναδοχες οικογενειες και μαλιστα ενδιαφερονται για τα σκυλια αυτα, τοσο οσο και για τα δικα τους! ζητουν συμβουλες για υψηλης ποιοτητας διατροφη, εκπαιδευση, κοινωνικοποιηση, υγεια τοσο για τα δικα τους σκυλια οσο και για τα σκυλια που περιμενουν να βρουν σπιτι! και ειναι πραγματικα εντυπωσιακο.
Οχι φυσικά ότι και εκεί δεν υπήρχαν ακρότητες, υπήρχε άνθρωπος που έδωσε το σκυλί του σε rescue γιατί.... ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό το τελευταίο το παραθέτω γιατί δεν θέλω να απογοητευόμαστε για την κατάσταση στην Ελλάδα...
φυσικα και υπαρχουν και τα δυο ακρα ΚΑΙ στην Αμερικη. οπως και παντου.
μονο που στην Ελλαδα υπερισχυει μακραν η αρνητικη πλευρα (μιλαω για ζωοφιλια γενικως)