Φόβος

theodora1989

New Member
25 Ιουλίου 2012
3
0
35
Αθήνα
Καλημέρα σε όλους, καινούργιο μέλος εδώ. Σήμερα μου έφεραν σκυλάκι και πετάω από τη χαρά μου. Είναι 5 μηνών, ημίαιμο. Όμως είναι αρκετά φοβισμένο. Εντάξει, αλλάζει περιβάλλον, ανθρώπους. Πήγα να το πάρω αγκαλιά, αλλά τραβιέται. Κανονικά τρώει, πίνει το νεράκι του, και είχα αγχωθεί. Είναι φυσιολογικό να είναι κάπως στρεσαρισμένο; :(:(

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
ειναι λογικο να ειναι στρεσαρισμενο απλα γιατι αλλαζει περιβαλλον,δωσε του χωρο και χρονο...
δεν εννοω προφανως αφησε το μονο του σε ενα δωματιο 120 τετραγωνικα για 12 ωρες :)

το σκυλακι ειναι δωρο? λογικα θα θελει να "σημαδεψει" το νεο χωρο εχε υποψιν....
απο που σου το εφεραν?

συνηθιζεται τα νεα μελη να κανουν ενα θεμα στο καταληλο section,για το καλως ορισες βρε αδερφε :)

καλως ορισες λοιπον

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Πρώτα καλώς όρισες.
Λογικό είναι να στο κάνει αυτό σε λίγες μέρες θα του περάσει.
Τώρα κάνε και μια βόλτα στο φόρουμ έχει αρκετά θέματα για καινούριους γονείς.
Όπως είπε και ο zenio κάνε μία παρουσίαση για το σκυλάκι σου και βάλε μας καμία φώτο αν θες.

theodora1989

New Member
25 Ιουλίου 2012
3
0
35
Αθήνα
Το σκυλακι το ειχε ενας φιλος μου οπως πολλα αλλα. Ητανε σε μεγαλο σππιτι με τεραστιο αυλη. Ειναι 5 μηνων και 15 κιλα περιπου. Δε σηκωνεται με τιποτα, ολο ξαπλωμενο είναι, δε τρωει, δε πινει νερο. Ενω τα μπολακια του τα εχει διπλα. Του βαζω με το χερι, αλλα το γλυφει απλα. Δεν εχω κοιμηθει ολο το βραδυ απο την ανησυχεια μου. Απο χτες βραδυ πο μου το εφερε δλδ 10 η ωρα στις 24/7 ουτε τσισα εχει κανει ουτε κακα. Και αυτο μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση, απο το πρωι κλαιω . Ανησυχω πολυ παιδιά. Συνεχεια ξαπλωμενο είναι, δε σηκώνεται...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Στον γιατρό το έχεις πάει για εξετάσεις;
Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Αν ήταν παιδί θα σου έλεγε "Μαμά δεν είμαι καλά". Είναι σκυλί όμως και δε μιλάει. Τα σημάδια όμως είναι μπροστά σου. Κτηνίατρο βουρ.

theodora1989

New Member
25 Ιουλίου 2012
3
0
35
Αθήνα
Παιδιά τον πηγα σε γιατρο και ειπε ειναι μια χαρα απο υγεια απλα το φαγητο να αλλαξω. Δεν ηθελε απο κονσερβες το πηρα κοτοπουλακι το εβρασα και μονο που το χερι μου δεν εφαγε. Ειναι καλυτερα τωρα, παει βολτουλα απο δω απο κει. Ειναι σε ενα τελειως διαφορερτικο περιβαλλον απο πριν. Μου λεει ο γιατρος να εχω υπομονη, για να νιωσει το σκυλακι ανετα.