Φτιαξαμε το παρκο της Zaira!!!

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
;)Σημερα φτιαξαμε το παρκο της Zaira (μας ειπε ο εκτροφεας μας να το φτιαξουμε μονοι μας) και νομιζω τα καταφεραμε.Τι λετε εσεις? Βεβαια δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιησουμε τελικα. Μας κοστισε μονο 24euro ενω εξω ειναι πανακριβα και οι διαστασεις ειναι 4,5μ. Χ 0,80

Attachments

Last edited:

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
ειναι απο κουνελοσυρμα αν ξερεις.δεν πεφτει με τιποτα μονο αν το σηκωσεις.ασε που ειναι σαν στρογγυλο και δεν γινεται να το ριξει.

ermirinaki

Member
31 Αυγούστου 2011
14
0
Λαρισα
axolotl πολυ ωραιο εγινε. Μαλλον εγω θα φτιαξω κλουβακι με κουνελοσυρμα διοτι εξω που ρωτησα ειναι πανακριβα και δυστυχως δε μπορω αυτη τη στιγμη να δωσω τοσα χρηματα :p. Ο αδερφος που ασχολειτε με κατασκευες μου ειπε οτι ειναι πολυ σταθερο !!

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
axolotl πολυ ωραιο εγινε. Μαλλον εγω θα φτιαξω κλουβακι με κουνελοσυρμα διοτι εξω που ρωτησα ειναι πανακριβα και δυστυχως δε μπορω αυτη τη στιγμη να δωσω τοσα χρηματα :p. Ο αδερφος που ασχολειτε με κατασκευες μου ειπε οτι ειναι πολυ σταθερο !!
σε ευχαριστω πολυ.νομιζουμε πως ανετα φτιαχνεις κλουβι αν πιανουν και λιγο τα χερια σου και η φαντασια σου.το σκεφτομουνα σημερα οταν ειδα πως εγινε στο τελος το παρκο, γιατι στην αρχη που ειδα το κουνελοσυρμα η αληθεια ειναι οτι απογοητευτηκα.τωρα το θεμα ειναι να αρεσει και στο σκυλακι μας.εμεις crate ειχαμε ηδη παραγγειλει οποτε δεν μπηκα στον κοπο να δοκιμασουμε κι εκει την τεχνη μας.και να φανταστεις πως ουτε εμενα πιανουν τα χερια μου για τετοια πραγματα αλλα ουτε και του αντρα μου.

ermirinaki

Member
31 Αυγούστου 2011
14
0
Λαρισα
Μπα ουτε τα δικα μου χερια πιανουν χεχεχε ο αντρας μου με τον αδερφο μου θα το φτιαξουν. Και την ιδεα ο αδερφος μου μου την εδωσε απλα του ειπα πως το θελω και θα το φτιαξουν. Οταν θα ειναι ετοιμο θα ανεβασω φωτο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
ειναι απο κουνελοσυρμα αν ξερεις.δεν πεφτει με τιποτα μονο αν το σηκωσεις.ασε που ειναι σαν στρογγυλο και δεν γινεται να το ριξει.
Σε διαβεβαιώ ότι κάνεις λάθος. Μπορεί ευκολότατα ένα κουτάβι, ούτε καν πολύ ζωηρό, να σηκωθεί όρθιο, να στηριχτεί στα πλαινά, του οποιουδήποτε σχήματος πάρκου και αυτό να έρθει όλο τούμπα. Θα το διαπιστώσεις ίσως και με το καλημέρα :p
Θα σε συμβούλευα να βρεις έναν τρόπο, να το δέσεις σε ένα ή δύο σημεία, σε κάποιο μέρος σταθερό [κάγκελα πχ] ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Εχεις δικιο mareco αλλα το ιδιο ισχυει και με τα παρκα του εμποριου , αν δεν τα δεσεις καπου ενα κουταβι που πηδαει πανω τους μπορει να τα ριξει.

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
Εσεις ξεπερασατε και το δικο μου ;-P

Λαστιχο ειναι αυτο (το μαυρο) η μονωτικο υλικο αυτο που βαζουν στους σωληνες?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Μμ νομιζα οτι μιλουσες μονο για το συγκεκριμενο. :)
Οχι ρε συ. Ολα τα πάρκα έχουν αυτό το "πρόβλημα".
Αν βεβαίως μιλάμε για πάρκο και όχι για crate.
Υπάρχει ο κίνδυνος να έρθει τούμπα και να έρθει και στο κεφάλι του κουταβιού.
Πέρα από τον πιθανό [ελάχιστο μάλλον] τραυματισμό του, σκέψου και την τρομάρα που θα πάρει και ασφαλώς μόλις συνέλθει, θα είναι ελεύθερο, να πάει όπου θέλει και να κάνει ότι θέλει.
Κι εσύ να λείπεις από το σπίτι...
Δεν το θέλουμε να συμβεί αυτό ε; :rolleyes::)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Σταθεροποίησε το όπως και να 'χει, άσχετα αν είναι ζωηρό ή μη το κουτάβι, γιατί αρκεί μια μόνο φορά για να ξεκινήσει μια κακή συνήθεια...της συνήθειας της εφευρετικότητας στην απόδραση!:D

Μ'αρέσετε πάντως, μπράβο σας!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
μ'αρέσει! σκεφτόμουν κι εγώ να του φτιάξω όταν ήταν μωρό αλλά όλο το άφηνα!
Όντως βγαίνει ΠΟΛΥ φτηνότερα.μπράβο που έβαλες και αυτό το μαύρο γύρω γύρω. Αλλά πρόσεχε μην το φάει και μείνει "γυμνό" το σίδερο και τραυματιστεί. Να το ελέγχεις δηλαδή συνέχεια. λογικά η περιέργεια θα τον φάει και θα την κάνει τη ζημιά! :p

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Εσεις ξεπερασατε και το δικο μου ;-P

Λαστιχο ειναι αυτο (το μαυρο) η μονωτικο υλικο αυτο που βαζουν στους σωληνες?
στην αρχη ειχαμε σκεφτει να βαζαμε λαστιχο ποτισματος, αλλα δεν θα κοβωταν ευκολα οποτε πηραμε μονωτικο υλικο για σωληνες.
:p

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
σας ευχαριστω ολους και κατι θα κανω για να το σταθεροποιησω, ετσι κι αλλιως μεσα στο σαλονι θα το εχω και ειμαστε περιορισμενα λογω χωρου, οποτε θα την βρω την ακρη.

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
να σας ρωτησω κατι? ο εκτροφεας μου ειπε αν λειπω να το αφηνω λιγο λιγο μονο του για να συνηθιζει και μετα δεν με αφηνει να κουνηθω.γι αυτο και μας ειπε να φτιαξουμε το παρκο.αλλα ενας γνωστος μας, μας ειπε να το περνουμε συνεχεια μαζι ακομα και στο μαγαζι που πηγαινω τα πρωινα και βοηθαω τον αντρα μου και να μην το βαζουμε μεσα εκει. τι να κανω? θελω πολυ να κοινωνικοποιηθει το σκυλακι απο νωρις αλλα και να μπορει να μενει λιγο μονο του καποιες φορες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Τι θέλεις να κάνεις;
Αν έχεις την πολυτέλεια να μπορείς να το έχεις μαζί σου όλη μέρα, είναι ότι καλύτερο για όλους σας.
Βέβαια και στο μαγαζί, δεν θα μπορείς να το έχεις ανεξέλεγκτο. Συν την προσοχή που χρειάζεται τον πρώτο καιρό, μέχρι να ολοκληρώσει τα εμβόλιά του. Ισως πρέπει να φτιάξετε κι ένα πάρκο για το μαγαζί. Τώρα που του πήρατε τον αέρα...:rolleyes::p
Πάντως καλό είναι να μάθει να μένει και μόνο του, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να χρειαστεί ;)