Φράνκι, pitbull ψάχνει οικογένεια!

Βικτώρια

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
70
0
[FONT=&quot]Η ιστορία του Φράνκι είναι άσχημη, αλλά δε διαφέρει από την ιστορία των αδέσποτων σκύλων. Ζούσε αδέσποτος σε περιοχή της Χαλκίδας από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι και τον Απρίλιο αυτού του χρόνου. Εκεί, ταϊζόταν από ζωόφιλη αλλά ερχόταν πολλές φορές αντιμέτωπος με διάφορους κινδύνους του δρόμου. Τις περισσότερες ώρες τις περνούσε στη γειτονιά. Κανείς δε του έδινε σημασία και σχεδόν όλοι τον προσπερνούσαν χωρίς να του δώσουν ένα χάδι ή έστω να του ρίξουν μια ματιά. Αφού βίωσε την ανθρώπινη κακία από τους γείτονες της περιοχής που δεν τον ήθελαν εκεί, κατάφερε επιτέλους να βρει ένα χώρο φιλοξενίας. Είναι ένας πανέμορφος και απίστευτα καλόκαρδος σκύλος με ανοικτά γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμο τρίχωμα. Ακόμη, δεν έχουμε δει την μουσούδα του να χαμογελά αλλά ούτε και τα μάτια του χαρούμενα. Προφανώς, είναι και αυτός ένα από τα άτυχα εγκαταλειμμένα αδέσποτα. Έχει πάρα πολύ καλό χαρακτήρα, είναι κοινωνικός, φιλικός, χαδιάρης και τόσο έξυπνος που δε θα αργήσει να προσαρμοστεί στο νέο του σπίτι. Έχει κάνει εξετάσεις αίματος και είναι απόλυτα υγιής. Είναι δύο ετών και στειρωμένος. Μην τον αγνοήσετε, περιμένει ένα μικρό χώρο στο σπίτι σας για να νιώσει επιτέλους οικογενειακή θαλπωρή και αγάπη... Του αξίζουν τα καλύτερα, μετά από έξι μήνες στο δρόμο!
[/FONT]Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978940399 (λειτουργεί μετά τις 2:00 το μεσημέρι) και email επικοινωνίας: [email protected]
Ζωόφιλος & Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλκίδας ''Το καταφύγιο''
Αριθμός Έγκρισης Πρωτοδικείου 317 / 1996

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
.

Ο Φρανκυ δε βρισκεται στο σπιτι του Darkpaladin?

To rottweiler-husky πως προεκυψε? Eιμαι περιεργη...

Last edited:

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ναι, ο Φράνκυ φιλοξενείτε απο εμένα.

H Βικτώρια υποθέτει (δεν το γνωρίζει) ότι ο Φράνκυ είναι Rot/Husky Mix αλλά εγώ πιστεύω ότι τα χαρακτηριστικα του είναι Pit Bull (ίσως και Red Nose Pit Bull) και κάτι άλλο που δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα. Αλλά ο Φράνκυ είναι ένας γλύκας και μισός και δένετε πολύ εύκολα με ανθρώπους που του δείχνουν έστω και λίγη αγάπη.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Κι εγώ δε νομίζω ότι έχει χάσκυ. Από τα λίγα που ξέρω, μοιάζει να είναι κόκκινο ροτ με πιτ ή κόκκινο πιτ με απλό ροτ. Δεν έχει σημασία όμως. Είναι όμορφο. Εύχομαι να είναι και τυχερό!

Βικτώρια

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
70
0
Nαι εκεί φιλοξενείται. Απλά το υποθέτω γιατί δεν ξέρω κανένα άλλο σκυλί που έχει γαλάζια μάτια, εκτός από την ράτσα των χάσκι. Όσο για το rottweiler, το υπέθεσα από τα χρώματα και επειδή φιλοξενούμε και άλλο ένα σκυλί στο καταφύγιο που είναι ημίαιμο rotάκι και του μοιάζει πολύ. Ίσως αν παχύνει να του φέρνει περισσότερο. Σημασία έχει ότι είναι καταπληκτικός σκύλος ό,τι ράτσα και αν είναι. Αν έχω κάνει λάθος συγνώμη για την παραπληροφόρηση. :)

Βικτώρια

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
70
0
Εάν μπορείτε αλλάξτε την ράτσα στον τίτλο αγγελίας και κάντε τον pitbull μιας και μοιάζει περισσότερο.

Ο Φρανκουλίνος εκλιπαρεί για μία οικογένεια...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Να αναφέρω και εγώ ότι ο Φράνκυ είναι όχι μόνο ένας κούκλος, αλλά ένας τρυφερός "κεφάλας" (έτσι τον λέω εγώ) όπου γουστάρει πολύ τα χάδια και την ανθρώπινη παρέα. Έχει κοινωνικοποιηθεί σε έναν τέλειο σκύλο που αγαπάει και ανθρώπους και σκυλιά και παίζει πολύ καλά με όλους/ες. Έχει σωστούς τρόπους μέσα στο σπίτι και στο φαγητό και εκπαιδεύετε εύκολα.