Φοβόμαστε τα άλλα σκυλιά

enastria

Member
12 Σεπτεμβρίου 2011
8
0
Θεσσαλονίκη
Εδώ και περίπου είκοσι μέρες βρήκα ένα αξιαγάπητο ημίαιμο κόκερ. Η κτηνίατρος εκτιμά ότι είναι 8 μηνών. Πολύ καλό το σκυλάκι, αλλά αρκετά φοβισμένη... Με τους ανθρώπους είναι πολύ καλή, αν και δεν τρελένεται για χάδια, με τα άλλα σκυλιά φοβόμαστε (σίγουρα με τα σκυλιά μεγαλύτερου μεγέθους). Στα σκυλιά ίδιου και μικρότερου μεγέθους στη καλύτερη περίπτωση αδιαφορούμε. Σπανίως την έχω δει να ενδιαφέρεται να μυρίσει, κι αυτό για λίγο. Τι κάνουμε; Όταν πάει να γαυγίσει και να δαγκώσει τα σκυλιά που την πλησιάζουν με φιλικές διαθέσεις τη μαλώνω, για παράδειγμα;
Είναι απαραίτητο να πάω σε κάποιον χώρο... κοινονικοποίησης με ειδικούς;

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Καλως ηρθες στο φορουμ.Αφου ειναι αρκετα φοβισμενη και εσυ την εχεις μονο 20 μερες δεν ξερεις τι εκανε τους 8 αυτους μηνες μπορει να την εχουν χτυπησει η να βρεθηκε με αλλα σκυλια και να την δαγκωσαν.Η καλυτερη και πιο ενδεδηγμενη λυση ειναι ο εκπαιδευτης ειδικα εαν δεν ειχες ποτε ξανα σκυλο.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Το ιδανικό πιστεύω θα ήταν να ξεκινήσετε ομαδικά μαθήματα σε εκπαιδευτή!

Καλως ήρθες στο φόρουμ και μπράβο σου που έσωσες ένα σκυλάκι από το δρόμο!
Βάλε μας και καμιά φωτογραφία!

enastria

Member
12 Σεπτεμβρίου 2011
8
0
Θεσσαλονίκη
@ Scarlett: Να και η άλλη κοκερίνα μας... κούκλα είναι. Ανέβασα κι εγώ μερικές φωτό. Δεν είμαι πολύ εξοικειωμένη με το φόρουμ ακόμη, αλλά φαντάζομαι στο άβαταρ θα φανεί τουλάχιστον. Λοιπόν της αρέσει να τρέχει, αλλά ευτυχώς όχι σε σημείο που να μου σπάει τα νεύρα. Εξάλλου, δεν κουνιέται και πολύ από δίπλα μου οπότε... Ευτυχώς εδώ και δύο μέρες μάθαμε το παιχνίδι με το μπαλάκι οπότε βρήκα τρόπο να την τρέχω χωρίς να κουράζομαι :) Επίσης, την έχω τρέξει μερικές φορές με το ποδήλατο στο χωριό...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97