Φοβιτσιαρης και Κρυουλιαρης

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Εχω ενα Θεμα με το Παρουλινι....Ειναι γενικα πολυ φοβιτσιαρης...Παραδειγμα σημερα πριν λιγο...επαιζε μια φιλη μ ενα κουκλακι οπου εκανε θορυβο (απ αυτα τα λουτρινα που το πατας και αρχισει και μιλαει η τραγουδαει...) και χεστηκε πανω του...γαυγιζε (ενω δε το συνηθιζει) και αρχισε και ετρεμε... Επισης τρεμει οταν τον στεγνωνω με το πιστολακι...στο χαμηλο το εχω φυσικα αλλα δε μπορω να τον αφηνω μουσκεμα μετα το μπανιο τωρα το χειμωνα... (βεβαια δε ξερω αν τρεμει απο φοβο η απ το κρυο) Ενταξει δε πιστευω πως ειναι κατι το ανησυχιτικο αλλα δε μου αρεσει να φοβαται...πως μπορω να τον "μαθω" να μην ειναι φοβητσιαρης?
Επισης εκτος απο φοβητσιαρης ειναι και κρυουλιαρης..προχθες που εκανε λιγο ψυχρα ετρεμε απ το κρυο...τι θα κανει το χειμωνα που θα κανει ψοφο και το πιθανοτερο ειναι πως δεν θα εχουμε και θερμανση??

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Παιδια σορυ...μπερδευτηκα και το ποσταρα σε λαθος κατηγορια κατηγορια...:(

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Για το κρύο, με ένα ωραίο πουλοβεράκι το λύνεις το θέμα.

Για το φόβο, απλά του δίνεις σιγά σιγά αυτό που φοβάται. Πχ. φοβάται την κούκλα; Την αφήνεις δίπλα του. Μόλις τη συνηθίσει, πατάς να κάνει το θόρυβο και το πατάς όσες φορές χρεαστεί, μέχρι να μην της δίνει σημασία.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Επισης για το πιστολάκι... εγώ δεν θα ημουν και τόσο σίγουρη ότι τρεμει από φόβο. Οκ μπορεί να φοβάται το θόρυβο που κάνει, και να τρέμει για να σε κάνει να το σταματήσεις. Μην αποκλειεις να παίζει και λιγο θέατρο

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul