Εχω ενα Θεμα με το Παρουλινι....Ειναι γενικα πολυ φοβιτσιαρης...Παραδειγμα σημερα πριν λιγο...επαιζε μια φιλη μ ενα κουκλακι οπου εκανε θορυβο (απ αυτα τα λουτρινα που το πατας και αρχισει και μιλαει η τραγουδαει...) και χεστηκε πανω του...γαυγιζε (ενω δε το συνηθιζει) και αρχισε και ετρεμε... Επισης τρεμει οταν τον στεγνωνω με το πιστολακι...στο χαμηλο το εχω φυσικα αλλα δε μπορω να τον αφηνω μουσκεμα μετα το μπανιο τωρα το χειμωνα... (βεβαια δε ξερω αν τρεμει απο φοβο η απ το κρυο) Ενταξει δε πιστευω πως ειναι κατι το ανησυχιτικο αλλα δε μου αρεσει να φοβαται...πως μπορω να τον "μαθω" να μην ειναι φοβητσιαρης?
Επισης εκτος απο φοβητσιαρης ειναι και κρυουλιαρης..προχθες που εκανε λιγο ψυχρα ετρεμε απ το κρυο...τι θα κανει το χειμωνα που θα κανει ψοφο και το πιθανοτερο ειναι πως δεν θα εχουμε και θερμανση??
Επισης εκτος απο φοβητσιαρης ειναι και κρυουλιαρης..προχθες που εκανε λιγο ψυχρα ετρεμε απ το κρυο...τι θα κανει το χειμωνα που θα κανει ψοφο και το πιθανοτερο ειναι πως δεν θα εχουμε και θερμανση??