Καλησπέρα, η σκύλα μου είναι 11 μηνών και την λένε Λίζα..από την αρχή όταν μου την έφερε ο ξάδερφος (3μηνων τότε) ήταν φοβική μέχρι αηδίας..πριν έρθει στο σπίτι μας ήταν σε χωράφι με την μάνα της και τα αδέρφια της με άπλετο χώρο να κάνουν ότι θέλουν..ο ξάδερφος πήγαινε κάθε μέρα από μια φορά για να βάλει φαγητό και να κάτσει λίγο..όταν την έφερε εδώ σπίτι(με μηχανάκι) είχε τρομοκρατηθεί η Λίζα..έτρεμε σαν ψάρι για πολύ ώρα και δεν κουνούσε με τίποτα..αυτό συνέχισε γενικά για 2 βδομάδες όπου μας φοβόταν,έτρεμε και δεν κουνιόταν..βόλτες εντωμεταξυ μπορεί να καθόμουν και 20 λεπτά για να κάνει 10 βήματα....καταλαβαίνετε για πόσο φοβική ήταν ..τέλος πάντων με τν καιρό όλο και καλύτερευε..εγώ ελειπα τν πρώτο καιρό γτ σπουδαζα και τη είχε η
μάνα μου..φτάνουμε στο σημείο σήμερα όπου είναι άλλο σκυλί τελείως με σχέση με τότε ΑΛΛΑ ακόμη δν είναι όπως θα έπρεπε να είναι...και εννοώ ότι ενώ τρ κάνει χαρές και ειδικά όταν είναι πάμε βόλτα τρελαίνετε δν είναι τόσο θερμή να παίξει και γενικά να έρχεται πάνω μας κλπ κλπ και κάτι άλλο στους 8 μήνες που την έχουμε εδώ παίζει 5 φορές να την έχουμε ακούσει να γαβγίζει..το πράγμα που με ενοχλεί πιο πολύ είναι ότι είναι τελείως αντικοινωνική...σήμερα ας πούμε πήγαμε σε ένα πάρκο με σκυλιά εκεί πέρα και γενικά οπότε συναντάμε στην βόλτας μας, η ουρά στα σκέλια και τρέχει γύρω γύρω,μόνο με δύο σκυλιά της γειτονιάς δν αντιδράει έτσι και είναι εντάξει..ερώτηση είναι τι να κάνω εγώ γτ ώρες ώρες σκέφτομαι τι φόλα μου έδωσε ο ξάδερφος
μάνα μου..φτάνουμε στο σημείο σήμερα όπου είναι άλλο σκυλί τελείως με σχέση με τότε ΑΛΛΑ ακόμη δν είναι όπως θα έπρεπε να είναι...και εννοώ ότι ενώ τρ κάνει χαρές και ειδικά όταν είναι πάμε βόλτα τρελαίνετε δν είναι τόσο θερμή να παίξει και γενικά να έρχεται πάνω μας κλπ κλπ και κάτι άλλο στους 8 μήνες που την έχουμε εδώ παίζει 5 φορές να την έχουμε ακούσει να γαβγίζει..το πράγμα που με ενοχλεί πιο πολύ είναι ότι είναι τελείως αντικοινωνική...σήμερα ας πούμε πήγαμε σε ένα πάρκο με σκυλιά εκεί πέρα και γενικά οπότε συναντάμε στην βόλτας μας, η ουρά στα σκέλια και τρέχει γύρω γύρω,μόνο με δύο σκυλιά της γειτονιάς δν αντιδράει έτσι και είναι εντάξει..ερώτηση είναι τι να κάνω εγώ γτ ώρες ώρες σκέφτομαι τι φόλα μου έδωσε ο ξάδερφος