Γεία σας...πριν 3 μέρες πήρα ένα σκυλακι...κοκερ-σπανιολ...η ιστορια του δεν ειναι και πολυ ευχαριστη!!!Το είχε ένας παππούς που γενικά δεν το πολυπρόσεχε(πρεπει να το ειχε εξω απο το σπιτι)...μια μέρα έπαθε αλτσχαιμερ αυτο ειχε ως αποτοτέλεσμα να μην το γνωρίζει κ να το χτυπάει(κατα πασα πιθανότητα με το λουρι του)!!!Το πήρε μια κοπελα το εφερε σε μια καλη κατασταση αλλα ηδη ειχε τρια σκυλακια κ το πηρα εγω...ηξερα οτι θα ειναι δυσκολα στην αρχη κ το παλευω...τις δυο πρωτες μερες εκλαιγε στην πορτα,χθες το βραδι σταματησε κατι το οποιο ειναι θετικο!Εχει φοβια με το λουρι,1 δεν με αφηνει να του το φορεσω μια φορα με δαγκωσε(του πηρα σαμαρακι για να ειναι πιο ανετα κ να μην το τραβαω απο το λαιμο)2 για παραδειγμα σήμερα το ταισα το ποτησα κ πηγα να το βγαλω βολτα να κανει τις αναγκες του με το που του βαζω το λουρακι πανο στο σαμαρακι γριλίζει επιθετικά κ δεν με αφηνει...οταν καταφερα να του το βαλω το δαγκωνε και γαβγιζε απο την πορτα μου εως κατω στην εισοδο της πολυκατοικιας!!!γενικα εχω την φοβια οτι δεν θα τα καταφερω!!!καμια ιδεα για το τι πρεπει να κανω και ποσο ειναι λογικο να κρατισει ολο αυτο!!!Ευχαρισω!!!!