Φοβάται τα καινούρια πιατάκια

PanosKaf

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2015
53
24
31
Καλησπέρα! Θέλω τις συμβουλές σας. Πήρα καινούρια πιατάκια για το κουτάβι κι αυτό τα φοβάται και δε πλησιάζει. Τι να κάνω;

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Αφήστε του το πιάτο στη θέση που είχε μάθει το προηγούμενο, γεμάτο με φαγητό και θα τη βρει την άκρη, αργά η γρήγορα.

PanosKaf

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2015
53
24
31
Γεμάτα τα έχω και τα έχω ήδη στην ίδια πλευρά με το προηγούμενο. Να μη τα πάρω μέχρι να φάει ε;

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Μηπως κουνιουνται κ κανουν θορυβο (μεταλλικό πχ)?
Εγω θα κανα οτι κανω παντα με οτιδηποτε την τρομάζει, την παιρνω κοντα μου (να αισθανεται κ την σιγουρια την δικη μου-οτι εδω ειναι κ η μαμα κ δεν παθαινω τιποτα-) παιρνω κ το εκάστοτε αντικειμενο κ της το "παρουσιαζω", να το περιεργαστει, να το μυρισει, να το ακουμπησει, εε 1-2-3 μετα ξεψαρωνει!

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Ένα κουτάβι που φιλοξενώ στην αρχή φοβόταν το θόρυβο που έκαναν τα ανοξείδωτα μπολ όταν τα έσπρωχνε πάνω στο πάτωμα/μεταξύ τους, μήπως ακούει κάποιο θόρυβο και το δικό σου;

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Αυτοι οι συνειρμοι που κάνεις....
δλδ μονο οι χορεύτριες στα μπαρ κουνιουνται?

Υπαρχουν καποια που δεν ειναι σταθερα κ τα πανε κ@λ@φεραντζα...λεω μπας κ τα πλησιασε το κουταβι ενω δεν κοιταγε ο φιλος, τα κουνησε, καναν θορυβο, του πηγε ΝΑ κ γιαυτο τωρα δεν πλησιαζει...

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Εχω ανεβει και εγω σε μπαρ να κουνιεμαι αλλα οπως και να το κανεις το θεαμα δεν ειναι ιδιο (ασε που τα κανουν ψευτικα πλεον και 110 κιλα γαιδουρι σιγα μην με αντεξουν)

PanosKaf

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2015
53
24
31
Όχι . Είναι πλαστικά και δεν κάνουν θόρυβο. Το πήρα κοντά μου. Το έβαλα να το μυρίσει αλλά.. τίποτα ακόμη. Να του το αφήσω με τη τροφή μέχρι να πάει μόνο του;

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να τα πλησιάσει παίζοντας, πετώντας για παράδειγμα ένα μπαλάκι όλο και πιο κοντά στο μπωλ που φοβάται. 'Η παίζοντας tug, να πλησιάσετε σιγά σιγά το μπωλ καθώς παίζετε. Επίσης θα μπορούσες να δοκιμάσεις και με λιχουδιές.
Πάντως και τίποτα να μην κάνεις, αν το μπωλ έχει φαγητό, κάποια στιγμή θα πεινάσει και θα το πλησιάσει για να φάει. Απλά επειδή είναι κουτάβι, μην το αφήσεις και πάρα πολλές ώρες νηστικό περιμένοντας να πάει στο μπωλ

PanosKaf

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2015
53
24
31
Εντάξει. Του έβαλα τους κόκκους στη σειρά μέχρι το πιατάκι μύρισε και έφαγε. 10 λεπτά υπόθεση ήταν τελικά!

• Like
Reactions: Orilis and ptf