Φλοκ(θυμοσαστε τον σκυλο στο μπλεκ?)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ηρθε το αυτι,σορρυ το σκυλι,30 ποντους υψος 20 ποντους αυτια,δωρο φιλου,Αμερικαν Γασκωνης Μπλου,θα σας βαλω και ενα βιντεο σε καποια φαση με το πως γαυγιζει ειναι ολα τα λεφτα.
Το ονομα του ειναι Αδης αλλα θα τον φωναζω Φλοκ γιατι μου τον θυμιζει,και λεω να τον κανω τρουφοσκυλο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Η τρούφα είναι ποικιλλία μανιταριού που βρίσκεται κάτω από το έδαφος; Καλά τα λέω Ηλία;
Εκπαιδεύουν σκυλιά να τις ξετρυπώνουν.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Στα μανιτάρια πήγε αρχικά το μυαλό μου, αλλά δεν φαντάστηκα ότι τα ξετρυπώνουν σκυλιά και εγκατέλειψα την ιδέα... :D

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ναι καλα το λες,αν και θεωρητικα δεν κανει, η ρατσα ειναι ιχνηλατης και καταδιωκτικο,εγω ειμαι της πραξης,καιθα του μαθω την δουλεια.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Γαμωτο θα τρελλαθω δεν ειχα ποτε σκυλο που οταν περπαταει παταει τα αυτια του θα τρελλαθω:):):)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
ηλία να σου ζησει.... αν το ξερα... δεν θακανα αναφορα της φυλής στο τοπικ με τα επικινδυνα σκυλια... :p
παραυτα να σου ζησει...

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Τι αυταρες ειναι αυτεεεεεεεεεεεες?????????????? Τελειος!!!! Φανταζομαι τα βουταει και μεσα στο φαγητο του οταν τρωει!! Χαχαχαχα! :D

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Σε εναν μηνα θα ερθει στα κιλα του αυτος ειναι τωρα πετσι και κοκκαλο,πρεπει να βαλει λιγο κρεας πανω του δεν εχει καθολου μυες,αλλα δεν το ακουσα ακομα να κλαιει παντως και δεν ειναι καθολου μα καθολου ζωηρος,τετοια αρνακι δεν ειχα ποτε,ειναι και αρσενικος,τρωει και κοιματε στην βολτα ειναι ησυχος φοβερος χαρακτηρας,αλλα λενε αν παρει κατι μυρωδια πρεπει να περιμενεις ωρες να επιστρεψει ,οποτε προπονηση στις επιστροφες θα εχουμε.