Φιφη...

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Καλησπέρα και απο εμενα... Το σκυλάκι μου ειναι 5 ετών και γενικα οταν παμε βολτα κουράζεται ευκολα και δεν εχει όρεξη για παιχνίδι ή τρέξιμο. Δεν ξερω τι φταίει. Μηπως η ηλικία; Ή οτι την εχω κανει στείρωση;

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
5 ετών δεν είναι και πολύ μεγάλη ηλικία ιδίως για μικρόσωμο. Τις έχεις κάνει εξετάσεις για ερλιχιωση και λεϊσμανίαση?

• Like
Reactions: l.Kyveli

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Δηλαδη μετα απο ποια ηλικία αρχίζουν τα γεράματα. Οχι δεν της εχω κανει εξετασεις

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Η δικιά μου είναι 13 ετών, στειρωμένη και χοντρή και έχει μεγάλη όρεξη για βόλτα και παιχνίδι με μπαλάκι.
Όπως σου είπε η haviharakennel, εξετάσεις οπωσδήποτε.

Last edited:

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Πωπω παιδια έχρισε και ανησυχώ.... Μην μου λέτε τετοια. Ενταξει δεν λεω οτι δεν εχει όρεξη απλα κουράζεται ευκολα.

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.254
3.092
μπορει απλώς να είναι λίγο τεμπελάκος. καν της όμως και εξετασεις γιατί δεν είναι απίθανο

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Πωπω παιδια έχρισε και ανησυχώ.... Μην μου λέτε τετοια. Ενταξει δεν λεω οτι δεν εχει όρεξη απλα κουράζεται ευκολα.
Κοίτα παίζει ρόλο πως είναι ο σκύλος σου. Ήταν πάντα έτσι ή ξαφνικά έγινε;

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Αλλα πιστευω οτι αν ειναι λεισμανίωση θα εμφανιζόταν και αλλα προβλήματα

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Και κατι αλλο... Πιστεύετε οτι ποιο αποτελεσματικό ενάντια στη σκνιπα ειναι το scalibor ή μια αμπουλα advantix; Σορρυ για το διπλοποσταρισμα

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Αλλα πιστευω οτι αν ειναι λεισμανίωση θα εμφανιζόταν και αλλα προβλήματα
Όχι απαραίτητα. Ο σκυλάκος της φίλης μου είχε τέλεια κλινική εικόνα και όμως βρέθηκε με 1/800 θετικός σε λεισμανιαση. Μπορεί να μην υπάρχουν όλα τα συμπτώματα ή και να μην υπάρχουν καθόλου, ανάλογα τον οργανισμό.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Και απο κει και πέρα αν γινει αυτο τι κανουμε!
Κάνε πρώτα εξετάσεις παιδάκι μου να δεις την υγεία του ζώου σου και μετά βλέπεις. Μπορεί να μην έχει τίποτα, τα περισσότερα όμως αντιμετωπίζονται.

• Like
Reactions: Elli and rogerF

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Σας ειχα ρωτήσει και αυτο: Πιστεύετε οτι ποιο αποτελεσματικό ενάντια στη σκνιπα ειναι το scalibor ή μια αμπουλα advantix

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το ξαναρώτησες σε άλλο θέμα, και πήρες διάφορες απαντήσεις. Το συμπέρασμα ήταν να το συζητήσεις με τον κτηνίατρο που πας τη Φίφη, καθώς εξαρτάται από το αν έχει αλλεργία η Φίφη στο scalibor, την περιοχή που μένεις και τη γενικότερη εικόνα της υγείας της. Και τη λεϊσμανίαση δεν κάνουμε μαντεψιές αν έχει ή δεν έχει το σκυλί μας. Αντιθέτως ζητάμε από τον κτηνίατρο να κάνει την αντίστοιχη εξέταση.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog