Φιλόζωος γείτονας!

EVAEVA

Active Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
36
0
Κάπου βόρεια!
Προσφάτως μετακόμισα στην Κέρκυρα για επαγγελμτικούς λόγους!Εχω την "τύυχη" να μένει διπλα μου ο αγαπητός μου συνάδελφος γεωπόνος!Ο εν λόγω κύριος δηλώνει πολύ φιλόζωος!Και σας παραθετω την ιστορία του!!!Ειχαμε λέει ενα λυκόσκυλο που το είχαμε δεμενο στην αυλή και όταν το λύναμε πήγαινε και έπνιγε τις κότες!Και μεις το κρεμάσαμε!
Μου ανεβηκε το αίμα στο κεφάλι!Όταν του ειπα πως θα επρεπε να ντρεπεται να το λεει μου ειπε πως αγαπαει τα ζωα και προτιμαει να τα σκοτωνει οταν δε του κανουν τη δουλεια που θελει απο το να τα βασανίζει!!Η λύση να περιορίσει τις κότες ή να δωσει το σκυλί αλλού φυσικά και δεν υπήρχε!
Και εκει που μου σπαει τα νευρα ειναι οτι εχει φαγωθει με τη σκυλα μου!Να την εχεις δεμενη εξω!Δεν ειναι για σπιτι και τις λοιπες μαλακιες!Απο τη στιγμη που δεν ασχολούμαι με το τι κανει ο καθενας σπιτι του γιατι κάθονται και με πρηζουν για το τι κανω στο δικο μου!Να σημειωσω εδω οτι τον εχω πιασει πολλες φορες να παει να τη χτυπησει και αν αντιληφθω κατι τετοιο η μανουλα του θα κλαιει κυριολεκτικα!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αν αντιληφθείς ότι κακοποιεί τα ζώα του (έχει τώρα?) να τον καταγγείλεις. Καλά αν πειράξει τη δικιά σου πράξε όπως νομίζεις... Από κει και πέρα από τέτοιους "φιλόζωους" έχουμε πήξει. Μην του δίνεις σημασία, για να είσαι κι εσύ ήρεμη...
προτιμαει να τα σκοτωνει οταν δε του κανουν τη δουλεια που θελει απο το να τα βασανίζει!!
Πρωτότυπο πάντως! Συνήθως αυτοί που δεν θέλουν "να τα βασανίζουν" τα "αφήνουν ελεύθερα"! :mad:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Παίρνε επίσης φωτογραφίες και κατάγραφε ημερομηνίες και λεπτομέρειες. Και πρόσεχε μη κάνει τίποτα στο σκύλο σου. Εγώ πάντως δε θα του ξαναμίλαγα στη ζωή μου. Ή θα ξανασυζητούσα μαζί του τα περί σκύλου του και μετά θα έστελνα την ηχογράφηση στα βρωμοκάναλα για να κάνουνε και καμιά δουλειά. Επίσης θα έπαιρνα restraining order από το δικαστήριο ως επικίνδυνο για το σκύλο μου. Τα βρωμοκάναλα με τα παράθυρά τους θα κάνανε τα υπόλοιπα και στο τέλος θα έμπαινε και μέσα. Βέβαια θα πρέπει να το σκεφτείς καλά. Εγώ είμαι γενικώς κακιά και εκδικητική και θα το έκανα χωρίς άλλο.

Maximus

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
197
4
Patra/Greece
Παίρνε επίσης φωτογραφίες και κατάγραφε ημερομηνίες και λεπτομέρειες. Και πρόσεχε μη κάνει τίποτα στο σκύλο σου. Εγώ πάντως δε θα του ξαναμίλαγα στη ζωή μου. Ή θα ξανασυζητούσα μαζί του τα περί σκύλου του και μετά θα έστελνα την ηχογράφηση στα βρωμοκάναλα για να κάνουνε και καμιά δουλειά.
Στην Αμερική δεν υπάρχει νόμος περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, αν το κάνει εδω θα πάει και κατηγορούμενη να καταγράψει προσωπικές συνομιλίες!!
Τέλος πάντων μίλησε του και πες να μην πειράξει τον σκύλο, επίσσης μπορείς να κάνεις καταγραφή του γεγονότος στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου και να τον καλέσουν για σύσταση, δεν είναι κακό.

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
θα ξανασυζητούσα μαζί του τα περί σκύλου του και μετά θα έστελνα την ηχογράφηση στα βρωμοκάναλα για να κάνουνε και καμιά δουλειά.
χαχαχα και ποιος θα ασχοληθει με το θεμα...εδω εχουμε το καιριο ζητημα τι ρουχο θα βαλει η πετρουλα στο δελτιο καιρου!:p

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Να σημειωσω εδω οτι τον εχω πιασει πολλες φορες να παει να τη χτυπησει και αν αντιληφθω κατι τετοιο η μανουλα του θα κλαιει κυριολεκτικα!
Μην τον αφηνεις να εχεται ΚΑΝ ασε επαφη με το σκυλο.
Και αυτα τα σκυλια,ειναι τοσο ζωντοβολα ωρες-ωρες που και να μην τα χωνευει ο αλλος,πανε και του κανουν χαρα!:mad:

ainte

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2008
184
0
Αλεξανδρούπολη
Ειναι τέλεια βουρλισμένο μάτια.... Αν σου ξανά πει τίποτα ρίχτου κάνα Άγιο Σπυρίδωνα και θα στρώσει. Η Κερκυραίοι μόνο λόγια είναι....

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ο σκύλος για να πεθαίνει από κρέμασμα θέλει 45' με μία ώρα.

Δεν άφηνα το άτομο να πλησιάσει τον σκύλο μου με τίποτα, και όσο για τους Κερκυραίους συμφωνώ. Ένα καλό βρήσιμο θέλει για να στρώσει.

Μακάρι και να μην σου ξαναμιλήσει ποτέ.
Το κάθαρμα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
χαχαχα και ποιος θα ασχοληθει με το θεμα...εδω εχουμε το καιριο ζητημα τι ρουχο θα βαλει η πετρουλα στο δελτιο καιρου!:p
Πρώτον εννοείς τι ρούχο θα βΓάλει η Πετρούλα και ουχί τι θα βάλει!:p

Η Αμερική έχει προστασία προσωπικών δεδομένων αλλά δεν είναι τόσο αυστηρή όσο η Ευρώπη. Επίσης η καταγραφή συνομιλίας δε γίνεται αποδεκτή. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να αποδείξει στο δικαστήριο υπό ποιες συνήθειες έγινε και είναι δυνατόν να πάει κανείς στο ραδιόφωνο (το αντίστοιχο των σκατοκανάλων της Ελλάδας), π.χ. στο Howard Stern και να κάνει κάποιον ρόμπα. Αν η φωνή του καταγραφέα δεν υπάρχει και υπάρχει απλώς ο μονόλογος του γείτονα, τότε δεν αποδεικνύεται τίποτα. Όσο και να ουρλιάξει ο γείτονας δεν μπορεί να αποδείξει σε ποιον ακριβώς τα είπε διότι προφανώς και το πιθανότερο είναι ότι τα είπε σε πολλούς. Επιπλέον προκειμένου να κατηγορήσει κάποιον ότι έγραψε κασέττα (που θα έχει στείλει ανώνυμα στα σκατοκάναλα), θα πρέπει να ομολογήσει ότι διέπραξε το αδίκημα.

Το ζήτημα είναι ο τύπος να γίνει ρόμπα. Δεν είναι ότι οι Έλληνες αγαπάνε τα ζώα διότι δεν τα αγαπάνε (με ολίγες εξαιρέσεις σαν και μας). Αλλά τέτοια ιδιαζόντως απεχθή κάνουνε μπούγιο και τους αρέσει να φτύνουνε τον άλλον. Επίσης ντρέπονται το ρεζίλεμα.

Το μόνο πρόβλημα είναι τι θα κάνει κανείς με το γείτονα που μπορεί να σκοτώσει το σκυλί σου. Από την άλλη μεριά βεβαίως, μπορεί κανείς και να τον προειδοποιήσει ότι έχει τοποθετήσει κάμερες στον κήπο (είτε είναι αλήθεια, είτε όχι), οπότε υποθέτω ότι θα φοβηθεί.

Τελοσπάντων, σε κακό γείτονα έπεσες και σε συμβουλεύω να προσέχεις το σκύλο σου ό,τι και να γίνει. Και μάζευε όσα στοιχεία μπορείς.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Ειμαστε Οff topic ,αλλα τι σας εχει κανει η κοπελα???πφφφ...
Απ'το να βλεπουμε το μπαρμπα στον Αντ1! Πετρουλα δαγκωτο!:cool:
:)D:D:D)

ΕVAEVA,
Να εχεις τα ματια σου 1004.Να προσεχεις μην πεταξουν τπτ κ στην αυλη σου.
Εχω γειτονα που του ξεκανε η γειτονισσα 3 σκυλια.Πεταγε τις φολες απτο φραχτη.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Ειμαστε Οff topic ,αλλα τι σας εχει κανει η κοπελα???πφφφ...
Απ'το να βλεπουμε το μπαρμπα στον Αντ1! Πετρουλα δαγκωτο!:cool:
:)D:D:D)
δεν πρεπει να εισαι πανω απο 20 για να υποστηριζεις πευρουλα!:D

EVAEVA

Active Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
36
0
Κάπου βόρεια!
Λοιπόν το πρωι που εγραφα το τοπικ δε μπορουσα να φανταστω την εξελιξη!Ο μεσιε αποληθηκε απο τη δουλεια (δουλευαμε μαζι) και αυτη τη στιγμή μαζευει τα πραγματα του για να φυγει να παει στο χωριο του στην Ηγουμενιτσα!Οχι δεν ειναι Κερκυραιος αλλα αρβανιτης!!!Οι Κερκυραιοι ειναι μια χαρα ανθρωποι!Δε μπορειτε να φανταστειτε τη χαρα εχω κι ας χαιρομαι με την απολυση του αλλου!Η σκύλα μου θα τρεχει ανενοχλητη και γω θα εχω το κεφαλι μου ησυχο!Τωρα το επομενο που θα ηθελα ειναι να κερδισω το τζοκερ!!!!:D

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Μια χαρα! καλα σου εκατσε η φαση.
:D
Υ.Γ.
Αρβανιτης απο την Ηγουμενιτσα?Περιεργο μου φαινεται...Τεσπα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog