Φιλοξενία σκύλου (συμβουλές)

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Φιλη μου που έχει ένα γουεστι θά λείψει τό τριήμερο καί μου ζήτησε νά κρατήσω τό σκυλάκι της. Φυσικά δέχτηκα με χαρά, τό σκυλάκι τό ξέρουμε καί μας ξέρει καί από τότε που χάσαμε τό δικό μας έχει έρθει καί στο σπίτι επίσκεψη. Θά μου τό φέρει με όλη του την προίκα . Αν καί από την μέρα που γεννήθηκα εχω σκύλο αυτό δεν τό εχω ξανακάνει καί εχω πολύ άγχος. Φοβάμαι πολύ τη στιγμή που θά φύγει η μαμα του καί δεν θά τό πάρει μαζι της μήπως κλαίει ,αλλά καί γενικά μήπως στενοχωριεται καί δεν τρώει, δεν ξέρω. Συμβουλές????

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Μην προδικάζεις συμπεριφορές και στενοχώρειες.
Στην τελική και να μη φάει 3 μέρες, αν δεν θέλει, δεν παθαίνει και τίποτα.

Γενικώς, άστο στην ησυχία του, να επιλέγει το σκυλάκι πότε θέλει παρέα ή οτιδήποτε άλλο.

Οπωσδήποτε να σου φέρουν μαζί, κάτι που να έχει την μυρωδιά τους.
Κανά παλιό μπλουζάκι φορεμένο. Κάτι τέτοιο...

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Σε ευχαριστώ καλή ιδέα θά της πω νά φέρει καί μυρωδιά μανουλας.
Λες νά μην φάει τρεις μέρες? Καί αν μου κάνει νουμερα νά μην του δώσω μεζεδάκια ε?

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Τι ηλικια εχει το ουεστακι?Αν ειναι ενηλικο δεν νομιζω να εχεις θεματα μιας και ειναι σχετικα ανεξαρτητη φυλη.
Να προσεχεις μονο να κλεινεις καλα εξωπορτες ,καγκελοπορτες κτλ.

Οπως και να το κανεις ειναι καπως μεγαλη ευθυνη να προσεχεις ενα ξενο σκυλακι.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Είναι θηλυκό 3,5 χρονών καί ναι είναι ανεξάρτητο πολύ καθόλου της αγκαλιας. Ναι θά προσέχω πολυ, ευχαριστώ. Άγχος πολύ καί ευθύνη, βέβαια.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Νά ρωτήσω κάτι ακόμα. Είναι καλύτερα νά τό φέρει εκείνη καί νά φύγει η νά παω νά τό πάρω εγώ??

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Εμένα δεν μου φαίνεται να έχει καμμία διαφορά.
Οτι σας βολεύει.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Την πηρα την κουκλα το πρωι, πηγα και την πηρα τελικα, την εβαλα στο αυτοκινητο (κυρια) πηγαμε παραλια, ετρεξε (με το φλεξι φυσικα) εσκαψε, το ποσο της αρεσει να σκαψιμο δεν λεγεται, εγω σκεφτομουνα πως θα την καθαρισω αλλα τιναχτηκε και εγινε ολοασπρη (αξιζει το στριπαρισμα οντως), γυρισαμε εφαγε κανονικοτατα και τωρα πηγε στο κρεβατι μονη της και κοιμαται του καλου καιρου.
Τι απιθανα σκυλακια που ειναι, ειδικα μετα απο μια ζωη μεγαλοσωμων σκυλων μου φαινεται περιεργο.

(Παντως ελπιζω καποιοι να με καταλαβετε, αισθανομαι και λιγο ενοχη καποιες στιγμες που την βλεπω στα σημεια που καποτε ητανε το ντοπερμανακι μου, το κοριτσακι μου )
IMAG0574.jpg

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Πήγαμε θάλασσα ,μπάνιο δεν έκανε η μικρή δεν της αρέσει, τσαλαβουταγε μόνο καί έσκαβε ,μια ώρα έκανα νά σκεπασω τις τρύπες φεύγοντας. Τώρα την ξεπλυνα καί έπεσε ξερή.
Πολύ ωραία τά γουεστι. :)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Πήγαμε θάλασσα ,μπάνιο δεν έκανε η μικρή δεν της αρέσει, τσαλαβουταγε μόνο καί έσκαβε ,μια ώρα έκανα νά σκεπασω τις τρύπες φεύγοντας. Τώρα την ξεπλυνα καί έπεσε ξερή.
Πολύ ωραία τά γουεστι. :)
Το westie δεν είναι ενα απλό μικρόσωμο σκυλί *agapoylas*

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Ναι αυτό διαπιστώνω. Είναι γίγαντας σε μικρή συσκευασία. :)
Εμάς πάντως μας έχει ξετρελανει

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ