Φιλοξενία δεύτερου σκύλου

Mixalis.gr

Banned
Banned
11 Ιουνίου 2012
62
0
Καλησπέρα σας.Ένας φίλος μου έφυγε εκτάκτως για το εξωτερικό λόγω εππαγγελματικών υποχρεώσεων και δέχτηκα να φιλοξενήσω το σκύλο του για λίγες μέρες.(JRT και αυτό).Το πρόβλημα είναι οτί εμφανίζει μια κάπως απειλητική συμπεριφορά προς τον δικό μου και κάθε φορά που βλέπω να αγριεύει η κατάσταση τους χωρίζω και προσπαθώ να τους προσέχω συνεχώς.Όσοι έχουν διαβάσει το άλλο μου post ξέρουν ότι ο σκύλος μου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί άμα ξεχαστώ για λίγο...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Πόσο καιρό θα τον φιλοξενήσεις; Υπάρχει η δυνατότητα να τους έχεις χωριστά; Επειδή ο δικός σου σκύλος αναρρώνει καλό θα είναι να μην στρεσσάρεται.

Mixalis.gr

Banned
Banned
11 Ιουνίου 2012
62
0
Πόσο καιρό θα τον φιλοξενήσεις; Υπάρχει η δυνατότητα να τους έχεις χωριστά; Επειδή ο δικός σου σκύλος αναρρώνει καλό θα είναι να μην στρεσσάρεται.
Θα τον φιλοξενώ για περίπου 4 μέρες αλλά δεν μπορώ να τους έχω χωριστά εκτός και αν απομονώσω κάποιον σε κλειστό δωμάτιο(κάτι που δεν πρόκειται να κάνω).Εγώ και η γυναίκα μου προσπαθούμε να τους απασχολούμε μονίμος με κάτι αλλά και αυτό ορισμένες φορές δεν αρκεί.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Όταν δεν είστε εκεί θα πρέπει να τους απομονώσετε, το ίδιο και το βράδυ. Μην τα αφήσετε μόνα τους.

Mixalis.gr

Banned
Banned
11 Ιουνίου 2012
62
0
Όταν δεν είστε εκεί θα πρέπει να τους απομονώσετε, το ίδιο και το βράδυ. Μην τα αφήσετε μόνα τους.
Αναγκαστικά αυτο πρέπει να κάνουμε.Σε ευχαριστώ πολυ!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ποιος ξεκινάει πρώτος? Ο φιλοξενούμενος? Αυτό γίνεται όταν είστε εσείς μπροστά? Πριν κάτι χρόνια είχα φιλοξενήσει ένα ιρλανδέζικο σέτερ ενός φίλου μου...τότε είχα μόνο τον Τσούφι...Και τα δύο ενήλικα αρσενικά...Γρύλιζαν μόνο όταν ήμουν εγώ μπροστά...μόλις έφευγα και τους άφηνα μόνους...ούτε ρουθούνι δεν άνοιγε...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
αλλά δεν μπορώ να τους έχω χωριστά εκτός και αν απομονώσω κάποιον σε κλειστό δωμάτιο(κάτι που δεν πρόκειται να κάνω).
Γιατί όχι? Τι θα πάθουν? Για τεσσερις μέρες μιλάμε, και προφανώς με τις απαραίτητες βόλτες και όχι συνεχόμενα....

Mixalis.gr

Banned
Banned
11 Ιουνίου 2012
62
0
Ποιος ξεκινάει πρώτος? Ο φιλοξενούμενος? Αυτό γίνεται όταν είστε εσείς μπροστά? Πριν κάτι χρόνια είχα φιλοξενήσει ένα ιρλανδέζικο σέτερ ενός φίλου μου...τότε είχα μόνο τον Τσούφι...Και τα δύο ενήλικα αρσενικά...Γρύλιζαν μόνο όταν ήμουν εγώ μπροστά...μόλις έφευγα και τους άφηνα μόνους...ούτε ρουθούνι δεν άνοιγε...
Εγω ειμαι δεν ειμαι μπροστα ο αλλος δοντια του βγαζει του μικρου.Τωρα εχω βρει τη λυση..Τους απασχολουμε χωριστα για λιγο επειτα βγαινει βολτα ο ενας και καθεται σπιτι ο αλλος..τους εχουμε σε χωριστα δωματια...και γενικα ετσι κυλαει η μερα μας

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Αφού έχεις crate για τον δικό σου, βάζε έστω τον δικό σου, λίγο περισσότερο μέσα, για να έχει την ησυχία του. Η τον φιλοξενούμενο. Δεν παθαίνει τίποτα για 4 μέρες.

Mixalis.gr

Banned
Banned
11 Ιουνίου 2012
62
0
Αφού έχεις crate για τον δικό σου, βάζε έστω τον δικό σου, λίγο περισσότερο μέσα, για να έχει την ησυχία του. Η τον φιλοξενούμενο. Δεν παθαίνει τίποτα για 4 μέρες.
Και αυτο το κανω με τον δικο μου πιο πολυ γιατι ο αλλος δεν το γουσταρει καθολου το crate.Για 5 λεπτα τον αφησα χθες και εριξε ενα κλαμα..

Mixalis.gr

Banned
Banned
11 Ιουνίου 2012
62
0
Τι την ήθελες την φιλοξενία με άρρωστο κουτάβι στο σπίτι;
Ο ιδιοκτητης του σκυλου ειναι ενας πολυ στενος φιλος μου και δεν ειχε που να αφησει τον σκυλο του.Επειδη ηταν εκτακτο περιστατικο(αλλιως δεν θα δεχομουν) να αφησει την ελλαδα δεχτηκα και εγω να τον φιλοξενησω για μερικες μερες .Ετσι και αλλιως σημερα θα τον παω στους γονεις μου να τον προσεχουν για τις υπολοιπες μερες

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi